Camoranesi kibicuje Milanowi
- Juverulez!
- Juventino
- Michał Wachacki
- Juventino
Milanu nie lubię a Boca dobrze nie znam. Wolałbym jednak, żeby wygrali Argentyńczycy
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- kouba
- Qualità Juventino
Ja jestem za Milanem, przecież nie możemy pozwolić, żeby takie Boca wygrało i puchar powędrował do Ameryki
Juz wole żeby zostało w Europie, we Włoszech ...Nieznosze Milanu "na codzień" ale w takich meczach to powinniśmy Im właśnie kibicować
Tak samo jest z reprezentacjami, kiedy zawodnik Milanu gra w klubowych meczach to to jest mój największy "wróg", a w reprezentacji to poprostu lubie wszystkich "tak samo".
Milan wygra 2-0

Tak samo jest z reprezentacjami, kiedy zawodnik Milanu gra w klubowych meczach to to jest mój największy "wróg", a w reprezentacji to poprostu lubie wszystkich "tak samo".
Milan wygra 2-0
- bblackk
- Juventino
No cóż orginalne ma zdanie Camoranesi co do tego prezentowanego przez Milan widowiska ;) ... Niech kibicuje Milanowi i tak przegra (bo przegrał w karnych hihihi :). Ja jestem za Boca. A myślę że nie jest za swoimi "rodakami" bo tak chce im pokazać że nie jest już Argentyńczykiem tylko Włochem i patriotą włoskim wspierającym "ojczysty" klub. To kibicowanie Milanowi to tak na przekór Argentyńczykom, którzy odtrącili go i teraz kibicując Milanowi, pokazując swoją "suwerenność ojczystą". Ależ ja tu mądrości npaisałem, prawie siebie nie zrozumiałem ;D
- Peja48
- Juventino
No i stało się Milan przegrał w rzutach karnmych (co z Didą) powinniśmy współczuć kibicom Milanu bo pamiętacie jak się czuliśmy po porażce w karnych współczucie jeszcze w Interkontynentalnym aż dreszcze przechodzą
PS:Bartas01 masz taki emblemat jak ja tapetę
PS:Bartas01 masz taki emblemat jak ja tapetę
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- RuTeK
- Juventino
I gdzie jest ten rewelacujny DIDA
Ale sie ciesze!!!!!!!!
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Ale sie ciesze!!!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Medi
- Qualità Juventino
Gratuluje "sportowej" postawy.FanJuventusu pisze:I gdzie jest ten rewelacujny DIDA![]()
![]()
Ale sie ciesze!!!!!!!!
Najlepiej sie cieszyc z porazki innej druzyny niz ze zwyciestwa wlasnej.
To daje najwieksza satysfakcje, prawda?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hmmm...Święta, na forum mały ruch. Przeglądam topiki, i to już 3 temat , który odgrzebałeś :? Pozatym bezensu. Jakbyś przeczytał cały ten topik wiedziałbyś, że chodzi tu o mecz Milanu z Boca, który już dawno się odbył. Jak nie masz się gdzie wypowiadaćto po co pisać na siłę? :?djjuve pisze:mi to gitara zeby tylko gral i dobrze w juve a ze kibicuje milanowi zw meczu z inna druzyna mi to ryba
:lol: forza juve :lol:
Pozdro.