Camoranesi kibicuje Milanowi
- Qba13
- Juventino
Utalentowany pomocnik Juventusu Mauro Camoranesi oznajmił, że będzie kibicował Milanowi w tegorocznym Pucharze Interkontynentalnym. Mediolańczycy zmierzą się z argentyńską drużyną Boca Juniors, mimo to pochodzący z Argentyny Camoranesi wesprze zdobywców pucharu Ligi Mistrzów.
W opinii piłkarza Milan prezentuje bardziej widowiskowy futbol i zasługuje na wygraną. Boca również przypadła mu do gustu za wygrywanie meczy bez większego wysiłku.
Przez pewien czas Camoranesi unikał mediów znudzony powtarzaniem w kółko tego samego. Mimo obecnego większego otwarcia na prasę uchyla się od odpowiedzi na pytania dotyczące przedłużenia kontraktu z Juve.
Źródło: juventus.wz.cz
A wy komu kibicujecie? Ja mimo że nie lubie milanu, to chyba milanowi, bo to troche swojski klub.
W opinii piłkarza Milan prezentuje bardziej widowiskowy futbol i zasługuje na wygraną. Boca również przypadła mu do gustu za wygrywanie meczy bez większego wysiłku.
Przez pewien czas Camoranesi unikał mediów znudzony powtarzaniem w kółko tego samego. Mimo obecnego większego otwarcia na prasę uchyla się od odpowiedzi na pytania dotyczące przedłużenia kontraktu z Juve.
Źródło: juventus.wz.cz
A wy komu kibicujecie? Ja mimo że nie lubie milanu, to chyba milanowi, bo to troche swojski klub.

- Yari
- Juventino
Qba13 pisze: W opinii piłkarza Milan prezentuje bardziej widowiskowy futbol i zasługuje na wygraną.
z tym to bym sie kłócił. Ja troszke będe za Boca , ale ten mecz chce oglądnąć bo licze na ładny futbol . A po za tym kto za kim będzie jest już w innym temacie.
- DeeJay
- Juventino
Mieszane uczucia. Nie lubie Milanu a do Boca mam jakiś sentyment.
Z drugiej strony, trwa odwieczna rywalizacja Europa - Ameryka. No i lepiej brzmi chyba, jak się powie że Juventus przegrał w finale LM ze zdobywcą tego pucharu.
Z drugiej strony, trwa odwieczna rywalizacja Europa - Ameryka. No i lepiej brzmi chyba, jak się powie że Juventus przegrał w finale LM ze zdobywcą tego pucharu.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Milanu nie lubię, a zespoły z Ameryki łacińskiej bardzo, więc będę kibicował Argentyńczykom.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja takze bede kibicował Boca...i nie nawidze Milanu niech przegrają :evil:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Teraz czuję się tak jak czuli się fani Milanu gdy Gatusso nas wychwalał
A tak na poważnie. Komu kibicuję? Jak już wiele razy podkreślałem poza JUVE niewidzę Świata więc standardowo powiem: ,,Niech wygra lepszy'' 8)
A tak na poważnie. Komu kibicuję? Jak już wiele razy podkreślałem poza JUVE niewidzę Świata więc standardowo powiem: ,,Niech wygra lepszy'' 8)