Czy Nedved opuści Juventus???
- nookie
- Juventino
Ja tez go chce u siebie w domu..ale jakos chyba ne przyjdzie..te kluby moglyby w koncu zaczac byc powaznymi.. :lol: :lol:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BIANCONERI
- Juventino
Nie wyobrażam sobie,żeby w najblizszym czasie Pavel Nedved opuścił Juventus!Każdy wie ile ten piłkarz znaczy dla Juve.Moggi twierdzi,że Pavel nie jest na sprzedaż i mam nadzieje,ze dotrzyma słowa.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- bblackk
- Juventino
Niewiarygodne Nedvedem zainteresowane są Real i Chealse ! WOW !
Jak zawodik świetnie gra to nie dziwie się że interesują takie kluby jak wyżej wymienione. Można coś chcieć, ale nie koniecznie trzeba mieć, wątpie aby Nedved chciał odejść od Juve. Serwisy internetowe takie jak ten co podałeś, są jak tandetne pismaki piszące o każdej wyssanej z placa opowiastce. A Nedevd pozostanie i grać będzie w Juve przez minimum jeszcze 3 lata :D HEJ !
Jak zawodik świetnie gra to nie dziwie się że interesują takie kluby jak wyżej wymienione. Można coś chcieć, ale nie koniecznie trzeba mieć, wątpie aby Nedved chciał odejść od Juve. Serwisy internetowe takie jak ten co podałeś, są jak tandetne pismaki piszące o każdej wyssanej z placa opowiastce. A Nedevd pozostanie i grać będzie w Juve przez minimum jeszcze 3 lata :D HEJ !
- KowalFromStolica
- Juventino
Jak Nedved opuści Juve to ja sobie lewą ręke odetnę :? (prawą zostawiam jakby Del Piero odszedł)
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- RuTeK
- Juventino
To Po co PAvel sie tyle razy zarzekal ze chce skonczyc KAriere w JUventusie?? On bedzie gral na Stadio Dell Alpi do konca swojej bardzo "bogatej" kaiery
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !