Czy Nedved opuści Juventus???
- Kebab88
- Juventino
Jak podaje portal internetowy www.calciomercato.com Nedvedem jest zainteresowana FC. Barcelona, Real Madryt oraz Chelsea Londyn!!! Czech twierdzi, że w niedługim czasie podpisze nowy kontrakt z Juve, zaś te kluby chcą mieć Nedveda za wszelką cenę i prezydenci wszystkich trzech klubów chcą na siłe pozyskać Czecha!!!
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- Desperado---ALEX
- Juventino
No te fakty sa jak najbardziej prawdziwe :!: Ale mysle ze Nedved nie opusci Juve.Zostanie z nami a wszelkie oferty zostaną odrzucone-tak skomentował to Moggi
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Przeciez Nedved nie raz powtarzał że gra w inny klubie niz Juve go nie interesuje więc, pownniśmy być spokojni Pavel u nas zaostanie do końca kariery, a jak juz ją zakończy to Maresca go zastąpi.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Desperado---ALEX
- Juventino
No te informacje sa prawdziwe juz dawno sie mowiło o tym transferze,ale mysle ze i tak Nedved zostanie znami bo wypowiadał sie ze chce skonczyc kariere właśnie w Juve.
- a_JaH_fu
- Juventino
Wlodarze tychze klubow, ktore postawily sobie za cel pozyskanie Pavla chyba sami do konca w to nie wierza. Nedved juz od wielu lat z powodzeniem gra w Serie A i nie wydaje mi sie, aby chcial zmieniac srodowisko. Tymbardziej, ze jest najwieksza gwiazda najlepszego klubu w Serie A, ktory rowniez swietnie radzi sobie w Lidze Mistrzow. Nie wiem czego mozna chciec wiecej? mysle i mam nadzieje, ze dla Nedveda nie jest najwazniejsza kasa. Bo na nic innego narzekac nie moze. A o sprawy finansowe zadba zapewne Moggi, ktory nie wyobraza sobie utraty tego zawodnika. Jestem spokojny.
Ave Juve 

- Johnny777
- Juventino
O to się martiwć nie musisz. Kiedyś był w PN wywiad z Pavlem gdzie mówił że trochę krępuje go to zamieszanie wokół jego osoby i mówił że ma nawet " Zbyt wiele pieniędzy"...(że niby więcej niż potrzebuje...) Dlatego możemy spać spokojnie - Pavel na kasę nie poleci... :twisted: Chyba...a_JaH_fu pisze:Wlodarze tychze klubow, ktore postawily sobie za cel pozyskanie Pavla chyba sami do konca w to nie wierza. Nedved juz od wielu lat z powodzeniem gra w Serie A i nie wydaje mi sie, aby chcial zmieniac srodowisko. Tymbardziej, ze jest najwieksza gwiazda najlepszego klubu w Serie A, ktory rowniez swietnie radzi sobie w Lidze Mistrzow. Nie wiem czego mozna chciec wiecej? mysle i mam nadzieje, ze dla Nedveda nie jest najwazniejsza kasa. Bo na nic innego narzekac nie moze. A o sprawy finansowe zadba zapewne Moggi, ktory nie wyobraza sobie utraty tego zawodnika. Jestem spokojny.
- Michał Wachacki
- Juventino
Kolejna wielka plota. Nedved i tak by nie odszedł z JUVE
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- Machlik
- Juventino
że real, Barca, czy Chelsea chcą Nedveda to żadna sensacja, wkońcu kto by nie chciał najlepszego piłkarza na świecie
ich problem tkwi w tym, że Nadved chce grać w najlepszym klubie na świecie, i szczerze wątpie by opuścił Juve 8)

- rdk
- Juventino
Uważam, że PAVEL z nami zostanie, uważąm, że JUVE to dla niego drugi dom, on nigdzie nie znajdzie takiego klubu jakim jest JUVENTUS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!