Afera Calcioscommesse

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:30

vitoo pisze:
Mate.G pisze:Wszystko fajnie ale czemu UEFA siedzi cicho...?
Powinni wygłosić swoje stanowisko.
Dokładnie. W jednej z czołowych europejskich lig wyprawia się taki syf a Platini nawet palcem nie kiwnie. No cholera, od czego oni są?
Do tego jakby nie było Platini to nasz człowiek.Grał w końcu w Juve.Powinien coś zrobić.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:37

yanquez pisze:
Kurde naprawdę tego nei rozumiem, widocznie jestem za głupi, ale jak można opierac akt oskarżenia na słowach jednego gościa który dodatkowo zmienia zeznania jak Moratti trenerów.

Można, można. Kilka dni temu o tym pisałem, to mnie mietson i peZet pojechali. Tak po prostu ten pedalski, zryty system działa. To oskarżyciel ustala co będzie dowodem w sprawie, a co nie.
yanquez obejrzał Symetrię na DVDripie i zgrywa specjalistę w internecie.

Masiello nieźle udupiony :lol: ugoda na ponad dwa lata.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:39

pan Zambrotta pisze: Masiello nieźle udupiony :lol: ugoda na ponad dwa lata.
Wiadomo coś więcej? Tą karę dostał za ile meczy??

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:40

Castiel pisze:
pan Zambrotta pisze: Masiello nieźle udupiony :lol: ugoda na ponad dwa lata.
Wiadomo coś więcej? Tą karę dostał za ile meczy??
chyba 6 ustawionych meczów.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:49

A to dobre!

Sukces adwokata Chiappero - sędziowie zgodzili się przyjąć jego wnioski dowodowe do rozpatrzenia (filmy, artykuły prasowe), to swoista porażka prokuratora Palazziego, który sugerował ich odrzucenie z braku czasu.

Obrońcy Conte widzę ładnie działają. Oby coś zdziałali :pray:
Virgil pisze:W ogóle jeżeli jakiś proukrator sugeruje że z braku czasu czegoś nie można zrobić to jakaś paranoja.
tez tego nie rozumiem. odrzucić dowody bo nie ma czasu na ich rozpatrzenie. prokuratorek na kolacyjkę się spieszy. chore, nienormalne, żenujące
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2012, 14:55 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:52

W ogóle jeżeli jakiś proukrator sugeruje że z braku czasu czegoś nie można zrobić to jakaś paranoja.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 14:53

pan Zambrotta
zazdrościsz mi, bo jestem piękny :snooty:
Obrazek

Fajnie, że sędziowie odrzucili sprzeciw Palazziego odnośnie dowodów adwokata Chiappero. To podważa jego nieomylność w doborze dowodów.

PS. Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:08

yanquez pisze:Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:
Dobrze czytasz. Z ciekawostek to powiem Wam, że Carobbio otrzymał już kilka anonimów, w których grożono jemu i jego rodzinie

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:12

annihilator1988 pisze:
yanquez pisze:Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:
Dobrze czytasz. Z ciekawostek to powiem Wam, że Carobbio otrzymał już kilka anonimów, w których grożono jemu i jego rodzinie
Te anonimy to były w czarno-białych kopertach pewnie :prochno:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
ZoviNY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:22

Panowie! Znalazłem dowody na korupcję Morattiego! Inter kupił dwa mecze w sezonie 2011/12. Powiem wam więcej, 90% składu Interu jest zamieszane w kupowanie meczy. No to ich udupiliśmy, jutro lecę do Włoch, składam wniosek do prokuratury i mają <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>**. :prochno:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:29

Adwokat Conte: "To nie jest sprawiedliwosc". Wiadomo, stwierdzanie oczywistosci, ale podoba mi sie bardzo jego bojowa postawa.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:52

Ranocchia stawił się w prokuraturze, żeby nie odpowiedzieć na żadne pytanie :prochno: "Dobrze, że jesteś" usłyszał od śledczych!

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 15:57

Tak sobie analizuje wczorajsze newsy i trafilem na to:
Palazzi: Deklaracje pozostałych osób, biorących udział we wspomnianej odprawie przedmeczowej Sieny nie są wiarygodne, ponieważ w przeciwnym razie każda z tych osób musiałaby zostać oskarżona o nieinformowanie władz o fakcie korupcji. Właśnie z tego powodu nie bierzemy ich pod uwagę.

Czy tylko mi sie to wydaje komicznie smieszne i nielogiczne? Chyba powinno byc odwrotnie. Jesli wierza, w to, co powiedzial cygan Carobbio, to wedlug jego zeznan te 23 osoby byly na odprawie i kazda z nich slyszala, ze mecz jest ustawiony. Dlaczego wiec oni nie dostali zarzutow o niepoinformowaniu prokuratury o przestepstwie? Jesli z kolei kazdy z nich zeznal, ze takie slowa nie padly, to na jakiej podstawie, przyjmujac ich zeznania za wiarygodne, mieliby ich oskarzac? K###a, przeciez oni nawet nie potrafia tego ustawic tak, zeby wygladalo w miare logicznie :doh:

Obrazek
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 16:08

we włoskich mediach już piszą o możliwym powrocie Del Piero tyle że na ławkę trenerską do Juve

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
el Pirlo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 16:14

yamakasi pisze:we włoskich mediach już piszą o możliwym powrocie Del Piero tyle że na ławkę trenerską do Juve
Heh, myślałem że takie rzeczy tylko w komentarzach na JP 8)

ODPOWIEDZ