Afera Calcioscommesse
- Sorek21
- Juventino
Do tego jakby nie było Platini to nasz człowiek.Grał w końcu w Juve.Powinien coś zrobić.vitoo pisze:Dokładnie. W jednej z czołowych europejskich lig wyprawia się taki syf a Platini nawet palcem nie kiwnie. No cholera, od czego oni są?Mate.G pisze:Wszystko fajnie ale czemu UEFA siedzi cicho...?
Powinni wygłosić swoje stanowisko.
- pan Zambrotta
- Juventino
yanquez obejrzał Symetrię na DVDripie i zgrywa specjalistę w internecie.yanquez pisze:Kurde naprawdę tego nei rozumiem, widocznie jestem za głupi, ale jak można opierac akt oskarżenia na słowach jednego gościa który dodatkowo zmienia zeznania jak Moratti trenerów.
Można, można. Kilka dni temu o tym pisałem, to mnie mietson i peZet pojechali. Tak po prostu ten pedalski, zryty system działa. To oskarżyciel ustala co będzie dowodem w sprawie, a co nie.
Masiello nieźle udupiony :lol: ugoda na ponad dwa lata.
- Lypsky
- Juventino
chyba 6 ustawionych meczów.Castiel pisze:Wiadomo coś więcej? Tą karę dostał za ile meczy??pan Zambrotta pisze: Masiello nieźle udupiony :lol: ugoda na ponad dwa lata.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mazi12
- Juventino
A to dobre!
Sukces adwokata Chiappero - sędziowie zgodzili się przyjąć jego wnioski dowodowe do rozpatrzenia (filmy, artykuły prasowe), to swoista porażka prokuratora Palazziego, który sugerował ich odrzucenie z braku czasu.
Obrońcy Conte widzę ładnie działają. Oby coś zdziałali
Sukces adwokata Chiappero - sędziowie zgodzili się przyjąć jego wnioski dowodowe do rozpatrzenia (filmy, artykuły prasowe), to swoista porażka prokuratora Palazziego, który sugerował ich odrzucenie z braku czasu.
Obrońcy Conte widzę ładnie działają. Oby coś zdziałali

tez tego nie rozumiem. odrzucić dowody bo nie ma czasu na ich rozpatrzenie. prokuratorek na kolacyjkę się spieszy. chore, nienormalne, żenująceVirgil pisze:W ogóle jeżeli jakiś proukrator sugeruje że z braku czasu czegoś nie można zrobić to jakaś paranoja.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2012, 14:55 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
pan Zambrotta
zazdrościsz mi, bo jestem piękny :snooty:

Fajnie, że sędziowie odrzucili sprzeciw Palazziego odnośnie dowodów adwokata Chiappero. To podważa jego nieomylność w doborze dowodów.
PS. Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:
zazdrościsz mi, bo jestem piękny :snooty:

Fajnie, że sędziowie odrzucili sprzeciw Palazziego odnośnie dowodów adwokata Chiappero. To podważa jego nieomylność w doborze dowodów.
PS. Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:
- annihilator1988
- Juventino
Dobrze czytasz. Z ciekawostek to powiem Wam, że Carobbio otrzymał już kilka anonimów, w których grożono jemu i jego rodzinieyanquez pisze:Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:
- Łoles
- Juventino
Te anonimy to były w czarno-białych kopertach pewnieannihilator1988 pisze:Dobrze czytasz. Z ciekawostek to powiem Wam, że Carobbio otrzymał już kilka anonimów, w których grożono jemu i jego rodzinieyanquez pisze:Dobrze zrozumiałem, że adwokaci Carobbio sugerują, że to Conte ustawiał te mecze wysyłając Stelliniego? Po prostu nie wierzę, co czytam... :shock:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- ZoviNY
- Juventino
Panowie! Znalazłem dowody na korupcję Morattiego! Inter kupił dwa mecze w sezonie 2011/12. Powiem wam więcej, 90% składu Interu jest zamieszane w kupowanie meczy. No to ich udupiliśmy, jutro lecę do Włoch, składam wniosek do prokuratury i mają <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>**. 

- bendzamin
- Redaktor
Tak sobie analizuje wczorajsze newsy i trafilem na to:
Palazzi: Deklaracje pozostałych osób, biorących udział we wspomnianej odprawie przedmeczowej Sieny nie są wiarygodne, ponieważ w przeciwnym razie każda z tych osób musiałaby zostać oskarżona o nieinformowanie władz o fakcie korupcji. Właśnie z tego powodu nie bierzemy ich pod uwagę.
Czy tylko mi sie to wydaje komicznie smieszne i nielogiczne? Chyba powinno byc odwrotnie. Jesli wierza, w to, co powiedzial cygan Carobbio, to wedlug jego zeznan te 23 osoby byly na odprawie i kazda z nich slyszala, ze mecz jest ustawiony. Dlaczego wiec oni nie dostali zarzutow o niepoinformowaniu prokuratury o przestepstwie? Jesli z kolei kazdy z nich zeznal, ze takie slowa nie padly, to na jakiej podstawie, przyjmujac ich zeznania za wiarygodne, mieliby ich oskarzac? K###a, przeciez oni nawet nie potrafia tego ustawic tak, zeby wygladalo w miare logicznie :doh:
Palazzi: Deklaracje pozostałych osób, biorących udział we wspomnianej odprawie przedmeczowej Sieny nie są wiarygodne, ponieważ w przeciwnym razie każda z tych osób musiałaby zostać oskarżona o nieinformowanie władz o fakcie korupcji. Właśnie z tego powodu nie bierzemy ich pod uwagę.
Czy tylko mi sie to wydaje komicznie smieszne i nielogiczne? Chyba powinno byc odwrotnie. Jesli wierza, w to, co powiedzial cygan Carobbio, to wedlug jego zeznan te 23 osoby byly na odprawie i kazda z nich slyszala, ze mecz jest ustawiony. Dlaczego wiec oni nie dostali zarzutow o niepoinformowaniu prokuratury o przestepstwie? Jesli z kolei kazdy z nich zeznal, ze takie slowa nie padly, to na jakiej podstawie, przyjmujac ich zeznania za wiarygodne, mieliby ich oskarzac? K###a, przeciez oni nawet nie potrafia tego ustawic tak, zeby wygladalo w miare logicznie :doh: