Romantyk z Ciebie peZet... Jest świadek, który twierdzi, że Conte wiedział o ustawce. To jest zarzut. Aby się wybronić nie wystarczy znaleźć dwadzieścia osób, twierdzących coś innego.pan Zambrotta pisze: 1. Miałem pisać już to wcześniej - ktoś dysponuje źródłem, jak działa sąd sportowy? Przecież to, że trzeba udowadniać swoją neiwinność to jakieś kuriozum i nie wierzę, że to tak działa.
Durnota. Na jakim Ty świecie żyjesz?pan Zambrotta pisze:mocno naciągane, gdyby Conte był czysty, walczyłby do końca o swoje dobre imię, a klub który kocha nie zostawałby w sezonie bez trenera. Musiał maczać w tym palce, stąd też dobrowolne poddanie się karze.Łoles pisze:Nie wiem jak Wy ale ja to widzę tak że Conte wybrał najlepsze rozwiązanie nie dla siebie ale dla Juve.
Mógłby walczyć o swoje dobre imie długo, ale to by tylko powiększało smród powstały po tej całej aferze.
Tym sposobem, ugodą, "zamiecie wszystko pod dywan" wróci w listopadzie i dalej będzie walczył o tytuły dla klubu który kocha.
Trzeba twardo stąpać po ziemi. Decyzja o ugodzie jest podjęta dla dobra klubu. Poza tym, zapewne Juventus i Conte działają tu w porozumieniu i wybrali najlepszy i najpewniejszy scenariusz.