Dlaczego nie wygrywamy z faworytami????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 16:38

LeaddeR pisze: by the way gdzie jest TiAmoJuventusDragon
Jestem jestem 8) Niemartw się, nieznikłem z forum 8) Wystarczy sie tylko rozejrzeć...

Do tematu. To prawda, mamy duże problemy by wygrać z pretendentami do scudetto. Czemu? Na to pytanie chyba nikt nie zna odpowiedzi. Niemniej jednak to niepokojące, że niepotrafimy odnieść zwycięstwa z lepszymi zespołami.
Ale w sezonie 2001/02 było identycznie. I jak się skończyło? Każdy wie. Pamiętam jak wypominano nam, że niewygrywaliśmy tych meczy :P takie gadanie.
Sezon później było już o niebo lepiej. wystarczy wsponieć mecze u siebie z Milanem i Interem. To było to!
Na koniec mam nadzieje, że zaczniemy w ważnych meczach przechylać szalę zwycięsta na własną korzyść. :twisted:

Pozdro LeaddeR :wink:

Obrazek
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 16:47

pamiętacie jak mówiliśmy o tych 3 ważnych meczach i spekulowaliśmy ile zdobędziemy pkt i padały post 9,7,6 a tu niewiadomo czy zdobędziemy..........3

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 16:51

Dlaczego nie z faworytami, odpoweidź wydaje się prosta bo są faworytami :D Ale tak wogóle to Juve zazwyczaj nie idzie dobrze z dobrymi drużynami. Zazwyczaj mała wygrana, remis lub porażka... Ale końcem końców i tak to Juve zdobywa Scudetto i LM ;)

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 17:05

passa.Jak nie idzie to nie idzie co zrobic??

ODPOWIEDZ