Dlaczego nie wygrywamy z faworytami????
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie kumam tego. Dotychczas graliśmy z ROMĄ(u siebie) MILANEM(wyjazd) i INTEREM (u siebie!!!!!!).
3 mecze 2 remisy 1 porażka 0 wygranych!!!, bilans bramkowy 4-6( w każdych z tych meczów wpychają nam bramki).
Wiem że to dopiero początek i wszystko sie może zdażyć( w sezonie 01-02 po 10 kolejkach byliśmy bodajże szuści albo piąci ze stratą prawie 9 pkt, a puźniej wygraliśmy Ligę!!!!) ale z jakimś faforytem do scudetto przydało by się wygrać!!! nie?? była szansa wygrac z osłabionym Interem, i wszyscy znają rezultat tego meczu 3-1!!!! Skandal( przynajmniej widac jak się gra bez ZAMBROTTY!!!) z Romą też o mały włos nie przegraliśmy, z Milanem moglismy wygrac gdyby nagle DIDA nie wpadł w ten pier... trans. Jeśli z Lazio nie wygramy to w rundzie wiosennej nie wygramy z żadnym faforytem!!!!
Co o tym myślicie???
PS. Przydałby się jednak na obronę ten Lucio nie??
3 mecze 2 remisy 1 porażka 0 wygranych!!!, bilans bramkowy 4-6( w każdych z tych meczów wpychają nam bramki).
Wiem że to dopiero początek i wszystko sie może zdażyć( w sezonie 01-02 po 10 kolejkach byliśmy bodajże szuści albo piąci ze stratą prawie 9 pkt, a puźniej wygraliśmy Ligę!!!!) ale z jakimś faforytem do scudetto przydało by się wygrać!!! nie?? była szansa wygrac z osłabionym Interem, i wszyscy znają rezultat tego meczu 3-1!!!! Skandal( przynajmniej widac jak się gra bez ZAMBROTTY!!!) z Romą też o mały włos nie przegraliśmy, z Milanem moglismy wygrac gdyby nagle DIDA nie wpadł w ten pier... trans. Jeśli z Lazio nie wygramy to w rundzie wiosennej nie wygramy z żadnym faforytem!!!!
Co o tym myślicie???
PS. Przydałby się jednak na obronę ten Lucio nie??
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja to też zawarzyłem i mnie to też wkur*ia, mam nadzieję że w następnej rundzie będziemy lepiej grać w meczach z wielkimi drużynami i jeszcze w tej rundzie wygramy z Lazio.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Seiru
- Juventino
Teraz trzeba sie skupić na meczu z Lazio, a potem na meczu z Parmą...... Trzeba trzymać kciuki za naszych!
Będzie trudno, teraz widze że Milan może powalczyć w tym sezonie o Scudetto, Inter też.
Ciekawie się zapowiada ta następna runda....bedzie rzeź :twisted:
Będzie trudno, teraz widze że Milan może powalczyć w tym sezonie o Scudetto, Inter też.
Ciekawie się zapowiada ta następna runda....bedzie rzeź :twisted:
non mollare mai
- rdk
- Juventino
Chłopaki spokojnie, uspokujcie się, wyzywanie się na wzajem nic tu nie da, po prostu, zdarzyło się, że przegraliśmy z Interem, każdemu się to mogło zdarzyć, teraz nie przejmujmy się przeszłością, tylko przyszłością, mam nadzieję, że wywieziemy minimum 1 punkt z Rzymu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
z Romą to Roma miała szczęscie (głupi zawsze ma szczęscie
)
z Milanem to bardzo dobry wynik ja na gre na boisku rywala
z Interem to była czysta wpadka, każdy zespół ja kiedys ma, nie bójcie sie Milan tez ją będzie miał

z Milanem to bardzo dobry wynik ja na gre na boisku rywala
z Interem to była czysta wpadka, każdy zespół ja kiedys ma, nie bójcie sie Milan tez ją będzie miał

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ciężko jest odpowiedzieć na to pytanie.Może dlaetego że teraz Juve głowną wagę przykłada do LM?!FORZA JUVE
- DeeJay
- Juventino
To akurat żadna nowość, bo tak się składa że w tym sezonie bramki wpychają nam niemal wszyscy...Gamber pisze:( w każdych z tych meczów wpychają nam bramki).
Ogólnie rzecz biorąc to już od kilka sezonów tak jest. A mimo to zdobyliśmy dwa scudetta. Weźmy np. sezon poprzedni:
Juve - Inter 1-1
Juve - Milan 2-1
Roma - Juve 2-2
Juve - Lazio 1-2
Juve - Inter 3-0
Milan - Juve 2-1
Juve - Roma 2-1
Lazio - Juve 0-0
lub dwa sezony temu:
Juve - Roma 0-2
Juve - Inter 0-0
Lazio - Juve 1-0
Milan - Juve 1-1
Roma - Juve 0-0
Inter - Juve 2-2
Juve - Lazio 1-1
Juve - Milan 1-0
Tak więc najczęściej ze szlagierów Juve wynosi jeden punkt, bez względu na to czy gra u siebie czy na wyjeździe. To wielka szkoda, bo najwięcej radości przynosi komplet punktów właśnie w takich meczach. No ale, najważniejszy efekt końcowy.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No i została tylko Parma!!! Ja ten sezon widzę w czarnych barwach!!!
A nasza OBRONA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ponowie statystyki:
4 mecze: 2 remisy 2 porażki 0 WYGRANYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!( KIEDY W KOŃCU WYGRAMY Z LAZIO!!!!??????????????? albo inaczej: KIEDY OSTATNIO WYGRALISMY Z Lazio!!!!!??????????), bilans bramkowy 4-8!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
OBRONA DO WYMIANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/u]
A nasza OBRONA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ponowie statystyki:
4 mecze: 2 remisy 2 porażki 0 WYGRANYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!( KIEDY W KOŃCU WYGRAMY Z LAZIO!!!!??????????????? albo inaczej: KIEDY OSTATNIO WYGRALISMY Z Lazio!!!!!??????????), bilans bramkowy 4-8!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
OBRONA DO WYMIANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/u]
- Michał Wachacki
- Juventino
<<<KUPCIE LUCIO>>>
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- Michał Wachacki
- Juventino
<<<OBRONA MUSI BYĆ MŁODSZA>>>
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- juve21
- Juventino
Napisalem już wcześniej że jeśli nie wygrywamy z ktorymś z pretendentów do tytułu to nie mamy co marzyć o scudetto.I jeśli nie zagramy lepiej w rundzie rewanżowej to marzenia o 28 tytule będziemy musieli odłożyć do następnego sezonu.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JuveQL
- Juventino
Fakt faktem Juve zawsze meczyło sie z faworytami...Nie pamietam sezonu w ktorym bez problemu pokonalibysmy wszystkich kandydatów do scudetta. Co do Lazio to pilkarze Juve nabawia sie niedlugo jakiegos kompleksu. Gra przeciw Biancoceleste (czy jak to tam sie pisze
) to zawsze jedna wielka meczarnia. Nie rozumiem tego...z kazdym predzej czy pozniej przełamujemy zla passe, a jakos Lazio wciaz ma na naszych pilkarzy patent... :?
- LeaddeR
- Juventino
wlasnie dobty temat
z Juve jest tak ze przegrywa z faworytami ale zdobywa jakos te scudetta
z lazio to nie pamietam keidy win byl wiem ze w miare Milan i inter ogrywalismy
ale Lazio bo nie az tak Roma to ciezko :>
a tak pozatym
to Kocham Kasie
by the way gdzie jest TiAmoJuventusDragon
czy jest cos takiego na tym forum jak wyszukliwarka? ;d
z Juve jest tak ze przegrywa z faworytami ale zdobywa jakos te scudetta
z lazio to nie pamietam keidy win byl wiem ze w miare Milan i inter ogrywalismy