Mercato (2012-2014)
- minimav
- Juventino
No coz, ja myslalem ze najlepszym bramkarzem swiata jest Gigi i to wlasnie o nim byla mowa w kontekscie strzelenia bramki najlepszemu bramkarzowi swiata na tym turnieju@D@$ pisze:No i stzelił gola Włochom jak kiedyś ZlatanWojtek pisze:Spokojnie...przecież strzelił dwie bramki Irlandii, pokonał najlepszego bramkarza na świcie podczas tego turnieju, mało co mógł zostać królem strzelców tego Euro, jakby nie patrzeć to top playerNo i Treze, ale on to już był chyba i tak dogadany przed euro 2000.

A tak wogole to chcialbym i Immobile i Destro (jesli jest tak dobry jak o nim tu piszecie), na pewno nie beda grac gorzej niz Boriello czy Matri. No i ktos obiecany (gwiazda?)
- Vimes
- Juventino
Cavani mówi, że nie wie nic o zainteresowaniu Juve i chce zostać w Napoli. Z kolei na goal.com pisali chyba, że Van Persie coraz bliżej City. Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.
- Dante93
- Juventino
Szczerze to takim Mandzukiciem bym nie pogardził. Przyznam sie bez bicia, że oglądałem go tylko na Euro, ale przy założeniu kupna Top Striker'a i pożegnaniu sie z dwójką z trójki Boriello/Quag/Matri zostaje jedno miejsca właśnie na zawodnika do rotacji na szpicy. Hmm Destro/Mandzukic? Obaj mi sie podobają. I pewnie cenowo podobnie.
Ale najpierw zajmijmy sie tymi głównymi celami transferowymi (chociaż..sporo już z nich zrealizowaliśmy
).
Ale najpierw zajmijmy sie tymi głównymi celami transferowymi (chociaż..sporo już z nich zrealizowaliśmy
- Fidelito
- Juventino
Van Persie chyba oglądał 8)Vimes pisze: Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.
- eastsider
- Juventino
na pewno mogli zobaczyć, ze we Włoszech potrzebni sa napastnicy, bo czego oni nie potrafili wturlać do bramki to aż za głowę się człowiek łapał.Vimes pisze:Cavani mówi, że nie wie nic o zainteresowaniu Juve i chce zostać w Napoli. Z kolei na goal.com pisali chyba, że Van Persie coraz bliżej City. Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.
Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec - chyba lepsza opcja niż Peluso.
- Vincitore
- Juventino
Nigdy nie pojąłem dlaczego pozbyto się tego chłopaka. W Serie B był jednym z naszych najlepszych zawodników, zresztą sezon wcześniej jak zdeklasowaliśmy ligę to również był bardzo dobry.
Jak dla mnie duże TAK, tylko ile w tym prawdy?
Jak dla mnie duże TAK, tylko ile w tym prawdy?

- Łukasz
- Juventino
fajnie byłoby mieć w drużynie jego i DC, ale parol na niego zagiął Milan
- Peter
- Juventino
Jakby Juve ciekawą ofertę złożyło, to ciekawe czy nie chciał by dołączyć do drużyny.
Mnie ciekawi czemu zrezygnowaliśmy z Immobile (bo chyba nie ma szans, żeby w tym sezonie od nas dołączył?) po tak dobrym sezonie w serie B, tym bardziej, że napastnika nam potrzeba.
Mnie ciekawi czemu zrezygnowaliśmy z Immobile (bo chyba nie ma szans, żeby w tym sezonie od nas dołączył?) po tak dobrym sezonie w serie B, tym bardziej, że napastnika nam potrzeba.
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- Vimes
- Juventino
- FalsoVero
- Juventino
Też bardzo chętnie widziałbym Balzarettiego w Juve(ponownie) tylko jest jedna przeszkoda w postaci Palermo i kwot jakie życzą sobie za swoich zawodników.alina pisze:Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Heh, sprawdź sobie za ile do Fiorentiny poszedł Cassani (co by nie było też reprezentant Włoch)FalsoVero pisze:Też bardzo chętnie widziałbym Balzarettiego w Juve(ponownie) tylko jest jedna przeszkoda w postaci Palermo i kwot jakie życzą sobie za swoich zawodników.alina pisze:Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec
- Simi
- Qualità Juventino
Prezesowi Palermo skończył się interes na nas, gdy odszedł Secco. Frajersko wydawane pieniądze przez Alessio skutkowało tym że każdy nas chciał "wydymać". Fajnie było by znowu zobaczyć Federico u nasalina pisze:Heh, sprawdź sobie za ile do Fiorentiny poszedł Cassani (co by nie było też reprezentant Włoch)FalsoVero pisze:Też bardzo chętnie widziałbym Balzarettiego w Juve(ponownie) tylko jest jedna przeszkoda w postaci Palermo i kwot jakie życzą sobie za swoich zawodników.alina pisze:Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiecGrosze jakieś. To Juve może się ulitować nad Zamparinim, który za rok nic nie zarobi i dać te 3 mln.