Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
minimav

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2012, 21:14

@D@$ pisze:
Wojtek pisze:Spokojnie...przecież strzelił dwie bramki Irlandii, pokonał najlepszego bramkarza na świcie podczas tego turnieju, mało co mógł zostać królem strzelców tego Euro, jakby nie patrzeć to top player :prochno:
No i stzelił gola Włochom jak kiedyś Zlatan :) No i Treze, ale on to już był chyba i tak dogadany przed euro 2000.
No coz, ja myslalem ze najlepszym bramkarzem swiata jest Gigi i to wlasnie o nim byla mowa w kontekscie strzelenia bramki najlepszemu bramkarzowi swiata na tym turnieju :D

A tak wogole to chcialbym i Immobile i Destro (jesli jest tak dobry jak o nim tu piszecie), na pewno nie beda grac gorzej niz Boriello czy Matri. No i ktos obiecany (gwiazda?)

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 12:15

Cavani mówi, że nie wie nic o zainteresowaniu Juve i chce zostać w Napoli. Z kolei na goal.com pisali chyba, że Van Persie coraz bliżej City. Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 12:42

Szczerze to takim Mandzukiciem bym nie pogardził. Przyznam sie bez bicia, że oglądałem go tylko na Euro, ale przy założeniu kupna Top Striker'a i pożegnaniu sie z dwójką z trójki Boriello/Quag/Matri zostaje jedno miejsca właśnie na zawodnika do rotacji na szpicy. Hmm Destro/Mandzukic? Obaj mi sie podobają. I pewnie cenowo podobnie.
Ale najpierw zajmijmy sie tymi głównymi celami transferowymi (chociaż..sporo już z nich zrealizowaliśmy :wink: ).

Fidelito

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 12:47

Vimes pisze: Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.
Van Persie chyba oglądał 8)

eastsider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 12:48

Vimes pisze:Cavani mówi, że nie wie nic o zainteresowaniu Juve i chce zostać w Napoli. Z kolei na goal.com pisali chyba, że Van Persie coraz bliżej City. Może wczorajszy mecz Anglia-Włochy uświadomi jakiemuś top playerowi, że włoska piłka aż taka zła nie jest.
na pewno mogli zobaczyć, ze we Włoszech potrzebni sa napastnicy, bo czego oni nie potrafili wturlać do bramki to aż za głowę się człowiek łapał.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 13:58

Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec - chyba lepsza opcja niż Peluso.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:03

Nigdy nie pojąłem dlaczego pozbyto się tego chłopaka. W Serie B był jednym z naszych najlepszych zawodników, zresztą sezon wcześniej jak zdeklasowaliśmy ligę to również był bardzo dobry.

Jak dla mnie duże TAK, tylko ile w tym prawdy? :think:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:07

fajnie byłoby mieć w drużynie jego i DC, ale parol na niego zagiął Milan

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:09

Po tym co pokazuje na Euro bardzo chętnie bym go widział w Juve... Ale czy sam Balza będzie chciał wrócić?

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:12

Jakby Juve ciekawą ofertę złożyło, to ciekawe czy nie chciał by dołączyć do drużyny.
Mnie ciekawi czemu zrezygnowaliśmy z Immobile (bo chyba nie ma szans, żeby w tym sezonie od nas dołączył?) po tak dobrym sezonie w serie B, tym bardziej, że napastnika nam potrzeba.

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:27

Łukasz pisze:fajnie byłoby mieć w drużynie jego i DC, ale parol na niego zagiął Milan
Obecna kondycja finansowa Milanu nie jest chyba na tyle mocna, żeby stanowić jakąś wielką przeszkodę, gdyby Conte rzeczywiście go chciał. Ja tam wierzę w naszego De Ceglie.

Obrazek
bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:31

Pirlo jednym karnym , zrobił nam chyba najlepszy marketing jaki mogliśmy sobie wymarzyć :)

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 14:53

alina pisze:Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec
Też bardzo chętnie widziałbym Balzarettiego w Juve(ponownie) tylko jest jedna przeszkoda w postaci Palermo i kwot jakie życzą sobie za swoich zawodników.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 15:04

FalsoVero pisze:
alina pisze:Na Tutto są jakieś nieśmiałe newsy z Balzarettim. Jak dla mnie to niezły pomysł - możnaby go wyciągnąć za jakieś grosze (rok do końca kontraktu). Doświadczony, solidny ligowiec
Też bardzo chętnie widziałbym Balzarettiego w Juve(ponownie) tylko jest jedna przeszkoda w postaci Palermo i kwot jakie życzą sobie za swoich zawodników.
Heh, sprawdź sobie za ile do Fiorentiny poszedł Cassani (co by nie było też reprezentant Włoch) :wink: Grosze jakieś. To Juve może się ulitować nad Zamparinim, który za rok nic nie zarobi i dać te 3 mln.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2012, 15:11

alina pisze:
FalsoVero pisze:
Heh, sprawdź sobie za ile do Fiorentiny poszedł Cassani (co by nie było też reprezentant Włoch) :wink: Grosze jakieś. To Juve może się ulitować nad Zamparinim, który za rok nic nie zarobi i dać te 3 mln.
Prezesowi Palermo skończył się interes na nas, gdy odszedł Secco. Frajersko wydawane pieniądze przez Alessio skutkowało tym że każdy nas chciał "wydymać". Fajnie było by znowu zobaczyć Federico u nas :).

Zablokowany