Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 23 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2012, 14:54

Oficjalnie: Stramaccioni z 'wiadomo kim' do 2015. Czyli zimą będą pewnie żebrać u stóp Guardioli. :smile:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2012, 15:08

jackop pisze:Oficjalnie: Stramaccioni z 'wiadomo kim' do 2015. Czyli zimą będą pewnie żebrać u stóp Guardioli. :smile:
Chyba pozazdrościli nam Conte i wyszli z założenia, że im też musi się udać.

Pamiętam jak się śmiali z Ciro Balboy a teraz sami tak pewnie postanowili na żółtodzioba :think: Co najmniej zastanawiające ale nie powiem, żeby mnie to martwiło :D

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2012, 15:19

Aż sobie wszedłem na ich polską stronę, żeby poczytać jak płaczą nad prawdopodobną stratą Isli, a tam cisza.
Warunkiem prowadzenia przez Stramaccioniego drużyny Interu Mediolan, ma być zdobycie przez niego Licencji UEFA PRO w okresie pomiędzy październikiem 2012 a majem 2013 roku.
To tak a propos tego żółtodzioba :wink:

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2012, 15:22

Cytując klasyka:
Vimes pisze:Inter potrzebuje stabilizacji, najlepiej w okolicach 6 miejsca :prochno:
Przed Stramaccionim trudne zadanie przebudowy i odmłodzenia drużyny. Może to przerosnąć początkującego trenera. Archetyp Guardioli przerósł już wielu szkoleniowców :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2012, 18:57

Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2012, 21:50

Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
Mi to niestety bardziej przypomina cacus Milito :?

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2012, 23:43

Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
Za wcześnie by skreślać Argentyńczyka, chociaż, podobnie jak Ty liczę na jakieś transferowe wpadki zespołu MM. Ostatnio inter łączony jest z Robbenem, który zresztą zapewne nie zamieni LM na LE, jednak Affelay już prędzej. Co prawda skrzydłowy Barcy nie jest jeszcze łączony z interem, ale to tylko kwestia czasu, zwłaszcza, że Wes może nagabywać swojego rodaka do zmiany otoczenia.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 09:04

francois pisze:
Palacio nie jest tak bramkostrzelny jak jego rodak, moim zdaniem ten zawodnik stoi o półkę niżej. Zresztą odpowiedz sobie na pytanie - czy byłbyś zadowolony, gdybyśmy to my go zakontraktowali?

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 09:06

Okazuje się, że Inter może zrobić inny, tym razem naprawdę fajny interes. Ponoć w trakcie finalizacji jest transfer Maicon = 10mln + Lass Diarra

Oddadzą ponad 30-letniego piłkarza, dostaną bardzo wartościowego pomocnika i jeszcze niemały pieniądz. Dla mnie to opcja godna uwagi i jeśli coś z tego będzie, to Inter wyjdzie na tym na plus

Poza tym ponoć negocjują transfer Silvestre'a z Palermo, który ma kosztować około 10mln.

Na koniec ciekawostka, która już w ogóle mnie nie rusza

http://www.pilka.pl/byly-pracownik-tele ... nie-interu

Vimes pisze:
francois pisze:
Palacio nie jest tak bramkostrzelny jak jego rodak, moim zdaniem ten zawodnik stoi o półkę niżej. Zresztą odpowiedz sobie na pytanie - czy byłbyś zadowolony, gdybyśmy to my go zakontraktowali?
Ja zdecydowanie nie byłbym zadowolony. Być może w następnym sezonie będzie grał dobrze, ale transfery tego typu na pewno nie wyciągną Interu z kryzysu (również finansowego). Prędzej wkopią go do grobu, bo wydawanie 11mln na ponad 30-latka nie jest mądrą polityką finansową

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 11:46

pumex pisze:Okazuje się, że Inter może zrobić inny, tym razem naprawdę fajny interes. Ponoć w trakcie finalizacji jest transfer Maicon = 10mln + Lass Diarra
Ja tam słyszałem, ze biorą Mudingayia...

Zły nie jest, ale trochę starawy.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 11:51

Vimes pisze:
francois pisze:
Nie, nie byłbym, ponieważ nie uważam Palacio za zawodnika lepszego od Matriego, Quagliarelli czy Boriello.

Ale spójrz z perspektywy Interu - tam w stanie używalności jest obecnie praktycznie tylko Milito. Pazzini ma za sobą bardzo słaby sezon, a Forlan i Zarate jeszcze gorszy. A Palacio powinien tą lukę uzupełnić. 11 mln za napastnika, który w zespole walczącym o utrzymanie zdobył 19 bramek to nie jest dużo. Minusem Latynosa jest tylko jego wiek.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 12:03

[*]
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2012, 10:01 przez badecki, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 20:25

Coś na poprawę humorów po frajerskim remisie Włochów. Polecam przeczytanie całości, wraz z komentarzami. Bosssskie :-D

Ja nie wiem, jeśli to nie jakaś pomyłka, to ładnie Inter kompletuje defensywę :lol:

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 17:37

14 mln € za Samira Handanovica vs Julio Cesar: "Nie zamierzam odchodzić", czyli rewolucji ciąg dalszy :prochno:

Sposób w jaki MM&Branca sklecają skład na przyszły sezon jest doprawdy 'śmiechowy' :smile:

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 17:41

No tak. Najwiekszym i najbardziej palącym problemem ynteru jest napewno obsada bramkarza. :rotfl:

Wydaja lekka reka 15melonów na Samira, ale juz zydzą na bardziej im potrzebnego Isle ktory moglby byc dla nich zbawieniem jesli chodzi o blok obronny, a przynajmniej jego czesc... :smile: Kasy im pewnie nie styknie tez na Kolarova, wiec w tym tez upatruje nasza szanse w jego podkupieniu...

Na plus oczywiscie róznież zatrzymanie rumunskiego gustlika, i obiecanie mu podstawowego placu :twisted:

forza moratti, forza branca, forza ynter! :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ