Wszystko o Interze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Oficjalnie: Stramaccioni z 'wiadomo kim' do 2015. Czyli zimą będą pewnie żebrać u stóp Guardioli. 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Pan Mietek
- Juventino
Chyba pozazdrościli nam Conte i wyszli z założenia, że im też musi się udać.jackop pisze:Oficjalnie: Stramaccioni z 'wiadomo kim' do 2015. Czyli zimą będą pewnie żebrać u stóp Guardioli.
Pamiętam jak się śmiali z Ciro Balboy a teraz sami tak pewnie postanowili na żółtodzioba

- jackop
- Juventino
Aż sobie wszedłem na ich polską stronę, żeby poczytać jak płaczą nad prawdopodobną stratą Isli, a tam cisza.

To tak a propos tego żółtodziobaWarunkiem prowadzenia przez Stramaccioniego drużyny Interu Mediolan, ma być zdobycie przez niego Licencji UEFA PRO w okresie pomiędzy październikiem 2012 a majem 2013 roku.

- francois
- Juventino
Cytując klasyka:

Przed Stramaccionim trudne zadanie przebudowy i odmłodzenia drużyny. Może to przerosnąć początkującego trenera. Archetyp Guardioli przerósł już wielu szkoleniowcówVimes pisze:Inter potrzebuje stabilizacji, najlepiej w okolicach 6 miejsca

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vimes
- Juventino
Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
- francois
- Juventino
Mi to niestety bardziej przypomina cacus Milito :?Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- annihilator1988
- Juventino
Za wcześnie by skreślać Argentyńczyka, chociaż, podobnie jak Ty liczę na jakieś transferowe wpadki zespołu MM. Ostatnio inter łączony jest z Robbenem, który zresztą zapewne nie zamieni LM na LE, jednak Affelay już prędzej. Co prawda skrzydłowy Barcy nie jest jeszcze łączony z interem, ale to tylko kwestia czasu, zwłaszcza, że Wes może nagabywać swojego rodaka do zmiany otoczenia.Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
- Vimes
- Juventino
Palacio nie jest tak bramkostrzelny jak jego rodak, moim zdaniem ten zawodnik stoi o półkę niżej. Zresztą odpowiedz sobie na pytanie - czy byłbyś zadowolony, gdybyśmy to my go zakontraktowali?francois pisze:Mi to niestety bardziej przypomina cacus Milito :?Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
- pumex
- Juventino
Okazuje się, że Inter może zrobić inny, tym razem naprawdę fajny interes. Ponoć w trakcie finalizacji jest transfer Maicon = 10mln + Lass Diarra
Oddadzą ponad 30-letniego piłkarza, dostaną bardzo wartościowego pomocnika i jeszcze niemały pieniądz. Dla mnie to opcja godna uwagi i jeśli coś z tego będzie, to Inter wyjdzie na tym na plus
Poza tym ponoć negocjują transfer Silvestre'a z Palermo, który ma kosztować około 10mln.
Na koniec ciekawostka, która już w ogóle mnie nie rusza
http://www.pilka.pl/byly-pracownik-tele ... nie-interu
Oddadzą ponad 30-letniego piłkarza, dostaną bardzo wartościowego pomocnika i jeszcze niemały pieniądz. Dla mnie to opcja godna uwagi i jeśli coś z tego będzie, to Inter wyjdzie na tym na plus
Poza tym ponoć negocjują transfer Silvestre'a z Palermo, który ma kosztować około 10mln.
Na koniec ciekawostka, która już w ogóle mnie nie rusza
http://www.pilka.pl/byly-pracownik-tele ... nie-interu
Ja zdecydowanie nie byłbym zadowolony. Być może w następnym sezonie będzie grał dobrze, ale transfery tego typu na pewno nie wyciągną Interu z kryzysu (również finansowego). Prędzej wkopią go do grobu, bo wydawanie 11mln na ponad 30-latka nie jest mądrą polityką finansowąVimes pisze:Palacio nie jest tak bramkostrzelny jak jego rodak, moim zdaniem ten zawodnik stoi o półkę niżej. Zresztą odpowiedz sobie na pytanie - czy byłbyś zadowolony, gdybyśmy to my go zakontraktowali?francois pisze:Mi to niestety bardziej przypomina cacus Milito :?Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.

Ja tam słyszałem, ze biorą Mudingayia...pumex pisze:Okazuje się, że Inter może zrobić inny, tym razem naprawdę fajny interes. Ponoć w trakcie finalizacji jest transfer Maicon = 10mln + Lass Diarra
Zły nie jest, ale trochę starawy.
- francois
- Juventino
Nie, nie byłbym, ponieważ nie uważam Palacio za zawodnika lepszego od Matriego, Quagliarelli czy Boriello.Vimes pisze:Palacio nie jest tak bramkostrzelny jak jego rodak, moim zdaniem ten zawodnik stoi o półkę niżej. Zresztą odpowiedz sobie na pytanie - czy byłbyś zadowolony, gdybyśmy to my go zakontraktowali?francois pisze:Mi to niestety bardziej przypomina cacus Milito :?Vimes pisze:Inter kupił 30 letniego Palacio za 11 mln euro. Podoba mi się ich polityka transferowa. Oby Palacio poszedł w ślady Forlana.
Ale spójrz z perspektywy Interu - tam w stanie używalności jest obecnie praktycznie tylko Milito. Pazzini ma za sobą bardzo słaby sezon, a Forlan i Zarate jeszcze gorszy. A Palacio powinien tą lukę uzupełnić. 11 mln za napastnika, który w zespole walczącym o utrzymanie zdobył 19 bramek to nie jest dużo. Minusem Latynosa jest tylko jego wiek.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Coś na poprawę humorów po frajerskim remisie Włochów. Polecam przeczytanie całości, wraz z komentarzami. Bosssskie :-D
Ja nie wiem, jeśli to nie jakaś pomyłka, to ładnie Inter kompletuje defensywę :lol:
Ja nie wiem, jeśli to nie jakaś pomyłka, to ładnie Inter kompletuje defensywę :lol:

- jackop
- Juventino
14 mln € za Samira Handanovica vs Julio Cesar: "Nie zamierzam odchodzić", czyli rewolucji ciąg dalszy 
Sposób w jaki MM&Branca sklecają skład na przyszły sezon jest doprawdy 'śmiechowy'

Sposób w jaki MM&Branca sklecają skład na przyszły sezon jest doprawdy 'śmiechowy'

- D-Rose
- Juventino
No tak. Najwiekszym i najbardziej palącym problemem ynteru jest napewno obsada bramkarza. :rotfl:
Wydaja lekka reka 15melonów na Samira, ale juz zydzą na bardziej im potrzebnego Isle ktory moglby byc dla nich zbawieniem jesli chodzi o blok obronny, a przynajmniej jego czesc...
Kasy im pewnie nie styknie tez na Kolarova, wiec w tym tez upatruje nasza szanse w jego podkupieniu...
Na plus oczywiscie róznież zatrzymanie rumunskiego gustlika, i obiecanie mu podstawowego placu :twisted:
forza moratti, forza branca, forza ynter! :lol:
Wydaja lekka reka 15melonów na Samira, ale juz zydzą na bardziej im potrzebnego Isle ktory moglby byc dla nich zbawieniem jesli chodzi o blok obronny, a przynajmniej jego czesc...
Na plus oczywiscie róznież zatrzymanie rumunskiego gustlika, i obiecanie mu podstawowego placu :twisted:
forza moratti, forza branca, forza ynter! :lol: