Deschamps zastąpi Lippiego?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Narazie jak sam Didier mówi są to tylko spekulacje. Żadnych konkretów tylko takie pogłoski. Wiadomo, że Deschamps będzie z nami łączony bo spędził u nas wspaniały okres swojej kariery. Narazie stanowisko ,,ojca JUVE'' jest niepodważalne. Niemniej jednak uważam, że w przyszłości gdy przyjdzie czas na Lippiego
Didier nadawałby się na to stanowisko. Jak już pokazał w Monaco, to wspaniały szkoleniowiec. Był przecież naszym asem. Zrobił dla nas tyle dobrego, kto wie...ja osobiście byłbym na tak.
Jestem osobą, która nie wybiega zbytnio w przyszłość. Wolę , żyć chwilą obecną, tak naprawdę nigdy niewiemy co będzie jutro...cieszę się, że jest z nami Lippi i nie myślę, o tym narazie , że kiedyś nas opuści.

Jestem osobą, która nie wybiega zbytnio w przyszłość. Wolę , żyć chwilą obecną, tak naprawdę nigdy niewiemy co będzie jutro...cieszę się, że jest z nami Lippi i nie myślę, o tym narazie , że kiedyś nas opuści.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwarzam że Deschamps pokazał że jest świetnym trenerem i uwarzam że byłby świtnym trenerem Juve, pokazał to w Monaco, uwarzam że przez 5 lat powinien nabrać doświadczeni i potem starać sie o posadę w Juve, ale pod jednym wrunkiem, jeżeli Lippi wcześniej nie odejdzie a do tego według mnie jeszcze dużo czasu minie, więc Didier narazie może pomarzyć, ale marzenia się spełniają.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero