Deschamps zastąpi Lippiego?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 17:26

Narazie jak sam Didier mówi są to tylko spekulacje. Żadnych konkretów tylko takie pogłoski. Wiadomo, że Deschamps będzie z nami łączony bo spędził u nas wspaniały okres swojej kariery. Narazie stanowisko ,,ojca JUVE'' jest niepodważalne. Niemniej jednak uważam, że w przyszłości gdy przyjdzie czas na Lippiego :( Didier nadawałby się na to stanowisko. Jak już pokazał w Monaco, to wspaniały szkoleniowiec. Był przecież naszym asem. Zrobił dla nas tyle dobrego, kto wie...ja osobiście byłbym na tak.
Jestem osobą, która nie wybiega zbytnio w przyszłość. Wolę , żyć chwilą obecną, tak naprawdę nigdy niewiemy co będzie jutro...cieszę się, że jest z nami Lippi i nie myślę, o tym narazie , że kiedyś nas opuści.

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 17:46

No ja jestem za, ale on za krutko jest trenerem, musi nabrać trochę doświadczenia!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 19:10

Ja uwarzam że Deschamps pokazał że jest świetnym trenerem i uwarzam że byłby świtnym trenerem Juve, pokazał to w Monaco, uwarzam że przez 5 lat powinien nabrać doświadczeni i potem starać sie o posadę w Juve, ale pod jednym wrunkiem, jeżeli Lippi wcześniej nie odejdzie a do tego według mnie jeszcze dużo czasu minie, więc Didier narazie może pomarzyć, ale marzenia się spełniają.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:51

Niech Deschamps najpierw coś jako trener osiągnie - potem pogadamy... :? Póki co jest Lippi i niech tak zostanie jak najdłużej (z sukcesami)

ODPOWIEDZ