Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]
- Amarillo
- Juventino
To kto tam ma niby grać w przypadku absencji Giorgio? Esti ? u kidding me ? :roll:ketraB pisze: Caceres na lewej mnie osobiście nie przekonuje...
Oby głód zwycięstwa chłopaków nie wyparował po mistrzostwie. Liczę na przypieczętowanie tego fantastycznego sezonu. Coppa Italia byłaby wisienką na torcie

Sapere Aude!
- Sajan
- Juventino
Lubie kanał OS ale jak dziś o 7:45 słyszałem ich zapowiedz i przedstawienie meczu to mnie krew zalała takie błędy żeby milan z interem mylić w ogóle zero pojęcia i na dodatek po co przy zapowiedzi finału CI pieprzyć o calciopoli i o tym cco się działo
ale zawsze w tv

ale zawsze w tv

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Myzarel
- Juventino
Dokładnie, a dzisiaj pan Zarzeczny przy omawianiu finału CI stwierdził że Juventus został zdegradowany za korupcję itp itd
Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
Chyba przywykłem już do tego
Co do meczu. Jeśli nie pojawi się rozkojarzenie i samozadowolenie z osiągniętego już wyniku to będzie dobrze. Ale jestem spokojny

Chyba przywykłem już do tego

Co do meczu. Jeśli nie pojawi się rozkojarzenie i samozadowolenie z osiągniętego już wyniku to będzie dobrze. Ale jestem spokojny

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Arbuzini
- Juventino
To Polska telewizja właśnie. Dziwne, że meczu z Wembley nie przypomnieli. Tak na wszelki wypadek, bo może ktoś zapomniał, że kiedyś taki był.Sajan pisze:po co przy zapowiedzi finału CI pieprzyć o calciopoli i o tym cco się działo
- Sajan
- Juventino
mam nadzieje że ich komentatorzy sobie poradzą i oni nie będą dawali ciała tak jak do tej pory redaktorzy i innipumex pisze:Chcesz mi powiedzieć, że w sprawie mecz Juve-Napoli dzwonili do Interisty? Booooże... co za ludzie...Myzarel pisze:Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Ein
- Juventino
A to mam pytanie. Jak są jakieś mecze ligi niemieckiej to dzwonią do tego Hansa z 'Europa da się lubić' ?Myzarel pisze:Dokładnie, a dzisiaj pan Zarzeczny przy omawianiu finału CI stwierdził że Juventus został zdegradowany za korupcję itp itdDo tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
- Sajan
- Juventino
niech Sobie są jacy są ważne że puszczą i obyśmy wygrali...
PS.
nawet nie wiedziałem że dziś jakis mecz gwiazd typu: Van der Sar , Cafu , Zola , Baia , Vieira , nawet F. Cannavaro i wiele innych
transmisja od 12 tutaj :http://www.youtube.com/uefa?feature=inp-lt-uep
oficjalne składy pod transmisją
Dodałem tutaj może kogoś to zainteresuje a tutaj zagląda chyba w tej chwili najwiecej osob
PS.
nawet nie wiedziałem że dziś jakis mecz gwiazd typu: Van der Sar , Cafu , Zola , Baia , Vieira , nawet F. Cannavaro i wiele innych
transmisja od 12 tutaj :http://www.youtube.com/uefa?feature=inp-lt-uep
oficjalne składy pod transmisją
Dodałem tutaj może kogoś to zainteresuje a tutaj zagląda chyba w tej chwili najwiecej osob
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Mam nadzieję, że to będzie uczta dla kibiców Juventusu. Ostatni mecz Alexa, mecz o srebrna gwiazdkę...
PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
- logatus
- Juventino
Po wczorajszym finale LM ,utwraliło to we mnie że piłka nie jest sprawiedliwa.I właśnie z tego powodu ma jakieś dziwne złe przeczucie co do tego meczu.
No nic pozostało miec nadzieje że się myle i Juve wygra.Bo zazsługuje na ten puchar .
No nic pozostało miec nadzieje że się myle i Juve wygra.Bo zazsługuje na ten puchar .
- johnnybgoode
- Juventino
Hej, mógłbym prosić o smsa w przerwie i po meczu na numer 500 806 641 (numer z Orange)?
Byłbym bardzo wdzięczny 

- Przemo90
- Juventino
Czuje w kosciach ze beda karne, Napoli nastawi sie na obrone i gre z kontry, no a u nas jesli tercet pomocników nie strzeli to nasi super napastnicy maja znikome szanse i tak 0-0, szarpana dogrywka i karne, mamy Buffona no ale karne to loteria, widac było wczoraj w Monachium, moze byc mocno niesprawiedliwie, wierze z całego serca w Juve (wygrana po karnych) - oby Pirlo nie strzelał.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~