Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 10:04

ketraB pisze: Caceres na lewej mnie osobiście nie przekonuje...
To kto tam ma niby grać w przypadku absencji Giorgio? Esti ? u kidding me ? :roll:

Oby głód zwycięstwa chłopaków nie wyparował po mistrzostwie. Liczę na przypieczętowanie tego fantastycznego sezonu. Coppa Italia byłaby wisienką na torcie :D

Sapere Aude!
toudi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 10:47

mateusz6 pisze:Orange Sport jest na cyfrze plus?
Oczywiście że jest. Kanał 125

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:13

Lubie kanał OS ale jak dziś o 7:45 słyszałem ich zapowiedz i przedstawienie meczu to mnie krew zalała takie błędy żeby milan z interem mylić w ogóle zero pojęcia i na dodatek po co przy zapowiedzi finału CI pieprzyć o calciopoli i o tym cco się działo

ale zawsze w tv :) :)

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:18

Dokładnie, a dzisiaj pan Zarzeczny przy omawianiu finału CI stwierdził że Juventus został zdegradowany za korupcję itp itd :P Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:

Chyba przywykłem już do tego ;)

Co do meczu. Jeśli nie pojawi się rozkojarzenie i samozadowolenie z osiągniętego już wyniku to będzie dobrze. Ale jestem spokojny :)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:23

Sajan pisze:po co przy zapowiedzi finału CI pieprzyć o calciopoli i o tym cco się działo
To Polska telewizja właśnie. Dziwne, że meczu z Wembley nie przypomnieli. Tak na wszelki wypadek, bo może ktoś zapomniał, że kiedyś taki był.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:27

Myzarel pisze:Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
Chcesz mi powiedzieć, że w sprawie mecz Juve-Napoli dzwonili do Interisty? Booooże... co za ludzie...

Obrazek
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:31

pumex pisze:
Myzarel pisze:Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
Chcesz mi powiedzieć, że w sprawie mecz Juve-Napoli dzwonili do Interisty? Booooże... co za ludzie...
mam nadzieje że ich komentatorzy sobie poradzą i oni nie będą dawali ciała tak jak do tej pory redaktorzy i inni

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 11:48

Myzarel pisze:Dokładnie, a dzisiaj pan Zarzeczny przy omawianiu finału CI stwierdził że Juventus został zdegradowany za korupcję itp itd :P Do tego połączenie telefoniczne z największym znawcą włoskiej piłki Paolo Cozzą :lol:
A to mam pytanie. Jak są jakieś mecze ligi niemieckiej to dzwonią do tego Hansa z 'Europa da się lubić' ?

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 12:04

niech Sobie są jacy są ważne że puszczą i obyśmy wygrali...

PS.
nawet nie wiedziałem że dziś jakis mecz gwiazd typu: Van der Sar , Cafu , Zola , Baia , Vieira , nawet F. Cannavaro i wiele innych

transmisja od 12 tutaj :http://www.youtube.com/uefa?feature=inp-lt-uep

oficjalne składy pod transmisją

Dodałem tutaj może kogoś to zainteresuje a tutaj zagląda chyba w tej chwili najwiecej osob

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 07:59

Mam nadzieję, że to będzie uczta dla kibiców Juventusu. Ostatni mecz Alexa, mecz o srebrna gwiazdkę...

PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?

JuveMar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 10:29

mecz będzie na RAI 1

logatus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 10:30

Po wczorajszym finale LM ,utwraliło to we mnie że piłka nie jest sprawiedliwa.I właśnie z tego powodu ma jakieś dziwne złe przeczucie co do tego meczu.
No nic pozostało miec nadzieje że się myle i Juve wygra.Bo zazsługuje na ten puchar .

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 10:32

Hej, mógłbym prosić o smsa w przerwie i po meczu na numer 500 806 641 (numer z Orange)? :) Byłbym bardzo wdzięczny :D

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 10:51

Czuje w kosciach ze beda karne, Napoli nastawi sie na obrone i gre z kontry, no a u nas jesli tercet pomocników nie strzeli to nasi super napastnicy maja znikome szanse i tak 0-0, szarpana dogrywka i karne, mamy Buffona no ale karne to loteria, widac było wczoraj w Monachium, moze byc mocno niesprawiedliwie, wierze z całego serca w Juve (wygrana po karnych) - oby Pirlo nie strzelał.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 11:13

Wam chyba odbiło, jeśli myślicie, że będą karne po 0-0 (jak już to po końcowym wyniku 3-3) i Napoli będzie grało defensywnie :o
Ochłońcie po wczorajszym meczu LM...

Zablokowany