Archiwalny temat o transmisjach internetowych
- MCL
- Juventino
Wie ktoś może gdzie będzie można zobaczyć w internecie transmisje z finału z Viareggio? Sprawdzałem na różnych stronach ale nie mogę się dopatrzeć żadnej transmisji.. Byłym wdzięczny za linki.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Filip
Zna ktoś może stronę z transmisjami - najlepiej nawet płatnymi jakimś smsem - żeby była pewność że dostanę fajna jakość ?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ma ktoś może sopcasta z angielskim komentarzem? ew już nie sopcasta ale z ang kom?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem, czy to jest dobry temat, ale napiszę tu. Kilka razy już mi się zdarzyło(np: teraz podczas meczu Barca v Chelsea
), że transmisja, ma swój 'pasek załadowania' praktycznie pełny(85-100) przez 5min, a po chwili schodzi do 30-50 i się strasznie zacina, po czym wraca do normy po kilku minutach i tak w kółko. Tydzień temu miałem dokładnie to samo, podczas meczu Bayern v Real. Dla przykładu, mecz Milanu w niedzielę chodził bezbłędnie przed prawie 2 godzinki. W czym może tkwić problem? Nie ważne, czy oglądam przy prędkości 2500kb/s, czy 1000kb/s. Podczas meczów w środku tygodnia dzieją się takie cyrki 

- Azazel
- Juventino
Wie ktoś czy można gdzieś obejrzeć transmisję ligi albańskiej? 
Ostatnio zacząłem odrobinę się interesować tym kierunkiem pod względem piłkarskim, lecz byłby to dopiero mój dziewiczy mecz z Albanii. Ciekawie mogłoby być zacząć z "grubej rury", mianowicie derbów Tirany, które zaczynają się już za 20 minut z hakiem.

Ostatnio zacząłem odrobinę się interesować tym kierunkiem pod względem piłkarskim, lecz byłby to dopiero mój dziewiczy mecz z Albanii. Ciekawie mogłoby być zacząć z "grubej rury", mianowicie derbów Tirany, które zaczynają się już za 20 minut z hakiem.
- jareckik
- Juventino
124193 - sopcast TVI1
Tylko nie wiem czy tu puszcza fete..
Tylko nie wiem czy tu puszcza fete..

- mazi12
- Juventino
W związku ze zrezygnowaniem przez C+ z transmisji Serie A (
) chciałbym się zapytać czy będą na jakiejś stronie regularne transmisje meczów naszego klubu w HD za darmo, ew. za drobną opłatą (i nie chodzi o np: meczyki.pl i transmisje po 500kbps) czy trzeba będzie się załapać na jakiś dobry link przed meczem? Nie pocieszałoby mnie to, ponieważ zawsze transmisję znajduję już po rozpoczęciu meczu a tak bym wszedł na stronę i byłbym pewien, że zobaczę mecz w dobrej jakości. Mam nadzieję ze mnie zrozumiecie 

- Alexis93
- Juventino
To ja podbijam ale z innym pytaniem również w związku z brakiem serie A w canal+. Czy jest możliwość w Polsce oglądanie legalnie kanałów sportowych Al Jazeery? Wiadomo ze na nich leca wszystkie ligi europejski co więcej z tego co widzę w zapowiedziach przed meczowych zawsze na którejś sportowej Al Jazeerze leci mecz Juventusu. Proszę o odpowiedź, zrobię wszystko co się da aby oglądać każdy mecz Juventusu w dobrej jakości i nie przejmować się jakimiś durnymi streamami na necie. Od razu uprzedzam jeśli można odbierać wyżej wymieniony kanał, a właściwie kanały, ale w sposób nielegalny proszę o kontakt na pw jeśli ktoś coś o tym wie co i jak.
Juventus na zawsze!
- mazi12
- Juventino
To już lepiej jak ktoś coś więcej wie niech pisze tutaj. Też chętnie posłucham jak i czy w ogóle można będzie oglądać mecze w wysokiej jakości a nie męczyć się z badziewiami, które się tną i wyłączają. Może jest jakaś zagraniczna stronka typu weeb.tv ze SkySport i SkyCalcio. taka drobna opłata nie stanowiłaby większego problemu. nie wiem.
beznadziejne C+ :evil:
beznadziejne C+ :evil:
- Olek1987
- Juventino
Panowie, jest opcja obejrzenia wszystkich meczów Juventusu w sezonie (38 meczów w Serie A + Coppa + LM), jak wiadomo potrzeba do tego karty Al Jazzera Sports.
Koszty:
469 PLN - karta
ok. 250 PLN - dekoder
150 zł - Moduł Viaccess (można też zmienić soft w dekoderze i wtedy odpada koszt modułu)
No i oczywiscie potrzebna jest tez antena satelitarna min. 80cm ustawiona na HotBird 13.
Jakośc od stycznia 2012 podobno uległa znacznej poprawie i jest na wysokim poziomie. Opcja warta uwagi, bo mamy wszystkie mecze, inwestycja w moduł i dekoder jednorazowa, później tylko na nastepny rok odnowiene karty.
Koszty:
469 PLN - karta
ok. 250 PLN - dekoder
150 zł - Moduł Viaccess (można też zmienić soft w dekoderze i wtedy odpada koszt modułu)
No i oczywiscie potrzebna jest tez antena satelitarna min. 80cm ustawiona na HotBird 13.
Jakośc od stycznia 2012 podobno uległa znacznej poprawie i jest na wysokim poziomie. Opcja warta uwagi, bo mamy wszystkie mecze, inwestycja w moduł i dekoder jednorazowa, później tylko na nastepny rok odnowiene karty.
Zero szacunku dla Pogby
- Łoles
- Juventino
Ja Juve oglądam tutaj.
W zeszłym sezonie chyba tylko jednego spotkania Juve nie było na tym espn.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- mazi12
- Juventino
niestety nie stać mnie na takie wydatki. jeszcze nie zarabiamOlek1987 pisze:Panowie, jest opcja obejrzenia wszystkich meczów Juventusu w sezonie (38 meczów w Serie A + Coppa + LM), jak wiadomo potrzeba do tego karty Al Jazzera Sports.
Koszty:
469 PLN - karta
ok. 250 PLN - dekoder

jakość dobra? jakiego masz neta?Łoles pisze:Ja Juve oglądam tutaj.

- cinek_uk
- Juventino
co z jakoscia? bo z tego co widze nie za ciekawie to wyglada...Łoles pisze:Ja Juve oglądam tutaj.
ja ogladam tu: http://www.thefirstrow.eu/ czasem jest 1-2 min opoznienia w meczu, ale jakosc 720
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus