Mercato (2012-2014)
- Morrfi96
- Juventino
Tak. Tylko, że trzeba by wyłożyć duże pieniądze, żeby móc ściągnąć go.PABLO pisze:dokładnie. Nedved kosztował bodaj 35 mln. Oglądam właśnie finał europejskiej ... . Komentator mówi, że juventus poważnie jest zainteresowany Muniainem. Następca DP.
Proponuje również ściągnąć młodego bramkarza, Buffon za parę lat odejdzie na emeryturę i wypadałoby mieć młodego, godnego następcę.
Pozdrawiam,
Morrfi96
Morrfi96
- Cabrini_idol
- Juventino
Dla mnie bramkarza kupuje sie na gotowe, sprawdzonego i ogranego, poza tym Gigi na 110% pogra jeszcze 4 lata w podstawie. (tfu tfu kontuzje)Morrfi96 pisze:Buffon za parę lat odejdzie na emeryturę i wypadałoby mieć młodego, godnego następcę.

Ciekawe ile w tym prawdy. W sumie MU to nie MC. Marotta da radę jak będzie trzeba. Jak nie to Nainggolan :Cpumex pisze:Łee, dzięki za takie newsy, gdzie o szybsze bicie serca przyprawiają mnie słowa "Manchester United"jakku1 pisze:Wlasnie zerknalem na SJ (Pumi, masz cos o Asamoahu tutaj ; )).
ewerthon pisze:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html
Brać. Chęć odejścia tego zawodnika może tutaj zaważyć na kwocie transferu. Nie oszukujmy się, na piłkarzy typu Van Persie czy Higuain po prostu nas nie stać. A Dżeko byłby jednak tańszy. Umiejętności ma spore i nie zmienia tego słabszy sezon w City.

- Morrfi96
- Juventino
Rozumiem. Ale to nie do mnie, nie do Cb należy odpowiedzialność za transfery, a do Conte i sztabu szkoleniowego Juve. Osobiście uważam, że przy odpowiedniej polityce transferowej Juventusu, mamy szansę powtórzyć sezon, którego jesteśmy świadkami.Cabrini_idol pisze:Dla mnie bramkarza kupuje sie na gotowe, sprawdzonego i ogranego, poza tym Gigi na 110% pogra jeszcze 4 lata w podstawie. (tfu tfu kontuzje)Morrfi96 pisze:Buffon za parę lat odejdzie na emeryturę i wypadałoby mieć młodego, godnego następcę.
A młodego bramkarza można teraz taniej kupić i wypożyczać do innych klubów, czy to Serie A czy gdzie indziej
Pozdrawiam,
Morrfi96
Morrfi96
- annihilator1988
- Juventino
Nie ma szans na Falcao, a szkoda, bo właśnie taki zawodnik postawiałby "kropkę nad i" w meczach z "ogórami". Btw, jak wygląda kwestia transferu piłkarzy z Turcji rodem? Ich kupno oznacza wykorzystanie miejsca non-EU? Pytam w kontekście tego całego Buraka , którego łączono ze "Starą Damą". Z tego co pamiętam, to jego klauzula odejścia wynosi 5 mln euro, dokładnie tyle samo co cena za wyłączne prawo do Paragwajczyka. Tutaj dla mnie wybór jest prosty, niemniej równie istotne jest "niezmarnowanie" miejsc dla piłkarzy spoza UE
- Bartek88
- Juventino
O ile mi sie wydaje to takiego kupilismy rok czy dwa temu z RumuniMorrfi96 pisze:Rozumiem. Ale to nie do mnie, nie do Cb należy odpowiedzialność za transfery, a do Conte i sztabu szkoleniowego Juve. Osobiście uważam, że przy odpowiedniej polityce transferowej Juventusu, mamy szansę powtórzyć sezon, którego jesteśmy świadkami.Cabrini_idol pisze:Dla mnie bramkarza kupuje sie na gotowe, sprawdzonego i ogranego, poza tym Gigi na 110% pogra jeszcze 4 lata w podstawie. (tfu tfu kontuzje)Morrfi96 pisze:Buffon za parę lat odejdzie na emeryturę i wypadałoby mieć młodego, godnego następcę.
A młodego bramkarza można teraz taniej kupić i wypożyczać do innych klubów, czy to Serie A czy gdzie indziej

Pozatym nie martwcie sie o bramkarza, Buffon sie skonczy to sie sciagnie Szczesnego

Podaj przykłady jeśli tak wiele. No ok, Inzaghi. A dalej ?Cabrini_idol pisze:Fazzi - bardzo duzo było takiej własnie myśli w latach 90 . Sprzedajmy za duze pieniadze , kupujemy za duze pieniadze.( jak na tamte lata) . Za czasów Moggiego.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- bendzamin
- Redaktor
Najdrozszy wowczas na swiecie Zidane? Tylko, ze to juz bylo w roku 2001.^FAZZI^ pisze: Podaj przykłady jeśli tak wiele. No ok, Inzaghi. A dalej ?
Falcaooooooo

- Wojtek
- Juventino
Wiedziałem że odrazu pojawi się temat o Falcao, ale:
1. Ateltico wybuliło za niego 40mln, nastrzelał mase bramek tak więc nie puszczą go za mniej niż 60mln.
2. Wole Cavaniego który jest już ograny we Włoszech i do tego tańszy.
Jednak trzeba przyznać że napastnik z niego kompletny! ; )
1. Ateltico wybuliło za niego 40mln, nastrzelał mase bramek tak więc nie puszczą go za mniej niż 60mln.
2. Wole Cavaniego który jest już ograny we Włoszech i do tego tańszy.
Jednak trzeba przyznać że napastnik z niego kompletny! ; )
- Cabrini_idol
- Juventino
chocby Ravanelli i fakt niedlugo konczacy kariere Vialli >Zidane
Chodzi o to, żę ten cykl powtarzał się co kilka lat. 4-5 lat , sprzedajmy, kupujemy nową przyszłą gwiazdę, to działało aż do naszych ,,pięknych'' transferó od 2007 roku az do zeszłego marceto.
Chodzi o to, żę ten cykl powtarzał się co kilka lat. 4-5 lat , sprzedajmy, kupujemy nową przyszłą gwiazdę, to działało aż do naszych ,,pięknych'' transferó od 2007 roku az do zeszłego marceto.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 22:55 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.