Mercato (2012-2014)
- jakku1
- Juventino
Zrodlo pewne ; )
1. Vidal nie odejdzie. W ogole nie ma tematu. On nie chce odchodzic, a my nie chcemy go oddac. Nawet za 50m. Chcemy sprowadzac dobrych zawodnikow, a nie sie ich pozbywac. Badzcie spokojni ; )
2. Pamietacie jak bylo z Miccolim i Di Vaio, ktorzy zrobili miejsce dla Zlatana? W tym roku mozemy podobny manewr wykonac, z tym, ze tymi, ktorzy odejda beda Matri i Quag (Matri jest kandydatem numer 1 do odstrzalu). Bardzo mozliwe, ze to sie tak wlasnie skonczy, chociaz nie jest wykluczone takze, ze ktorys z nich zostanie. Aha, co do Borriello - wezmiemy go tylko wtedy, kiedy Roma odda nam jego karte za darmo, a Matriego i Quaga sprzedamy. Wtedy Marco bedzie tym rezerwowym dla sprowadzonej gwiazdy.
3. Van Persiego nie nalezy sie raczej spodziewac w przyszlym roku w Juve. Jest to fajny pilkarz, ale tak:
a) Cavani i Jovetic - ow pilkarze najbardziej podobaja sie Conte i zajmuja pierwsze miejsca na jego liscie zyczen.
b) Oprocz tej dwojki interesuje nas jeszcze Torres.
4. Asamoah to dalej jak najbardziej realna opcja. Chcemy go, dalej to nasz numer 1 jesli chodzi o srodek pomocy. Aha, w srodku pola w przyszlym sezonie Conte chce miec tak okolo 7 graczy (razem z Giaccherinim).
1. Vidal nie odejdzie. W ogole nie ma tematu. On nie chce odchodzic, a my nie chcemy go oddac. Nawet za 50m. Chcemy sprowadzac dobrych zawodnikow, a nie sie ich pozbywac. Badzcie spokojni ; )
2. Pamietacie jak bylo z Miccolim i Di Vaio, ktorzy zrobili miejsce dla Zlatana? W tym roku mozemy podobny manewr wykonac, z tym, ze tymi, ktorzy odejda beda Matri i Quag (Matri jest kandydatem numer 1 do odstrzalu). Bardzo mozliwe, ze to sie tak wlasnie skonczy, chociaz nie jest wykluczone takze, ze ktorys z nich zostanie. Aha, co do Borriello - wezmiemy go tylko wtedy, kiedy Roma odda nam jego karte za darmo, a Matriego i Quaga sprzedamy. Wtedy Marco bedzie tym rezerwowym dla sprowadzonej gwiazdy.
3. Van Persiego nie nalezy sie raczej spodziewac w przyszlym roku w Juve. Jest to fajny pilkarz, ale tak:
a) Cavani i Jovetic - ow pilkarze najbardziej podobaja sie Conte i zajmuja pierwsze miejsca na jego liscie zyczen.
b) Oprocz tej dwojki interesuje nas jeszcze Torres.
4. Asamoah to dalej jak najbardziej realna opcja. Chcemy go, dalej to nasz numer 1 jesli chodzi o srodek pomocy. Aha, w srodku pola w przyszlym sezonie Conte chce miec tak okolo 7 graczy (razem z Giaccherinim).
- Łoles
- Juventino
jeżeli z tego co pisze @jakku1 przyjdzie do nas Asamoah i daj boże Cavani + Jovetic to dopiero będzie fap festival 
Normalnie wziąłbym urlop żeby to porządnie opić
[/b]

Normalnie wziąłbym urlop żeby to porządnie opić

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pablo1503
- Juventino
Sprzedajemy średniego Matriego, niezłego Quagliarelle i legendarnego Alexa(tego po prostu puszczamy wolno), a kupujemy Borriello i robimy z niego 'pierwszego' rezerwowego?jakku1 pisze:Matriego i Quaga sprzedamy. Wtedy Marco bedzie tym rezerwowym dla sprowadzonej gwiazdy.

Nie podoba mi się ten pomysł :doh:

- jakku1
- Juventino
Nie, nie ; )
1. Cavani lub Jovetic jednak ; / Dwoch raczej nie kupimy.
2. Borriello wezmiemy tylko za jakies grosze, albo za darmo. Najpierw jednak bysmy musieli znalezc kupcow na Matriego i Quaga. Jesli jeden z nich zostanie, to Borriello nie zostanie z nami.
Aha, zapomnialem o jednym, Destro jest DUZO blizej Interu. Chyba odpuscilismy w jego kwestii.
1. Cavani lub Jovetic jednak ; / Dwoch raczej nie kupimy.
2. Borriello wezmiemy tylko za jakies grosze, albo za darmo. Najpierw jednak bysmy musieli znalezc kupcow na Matriego i Quaga. Jesli jeden z nich zostanie, to Borriello nie zostanie z nami.
Aha, zapomnialem o jednym, Destro jest DUZO blizej Interu. Chyba odpuscilismy w jego kwestii.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 16:09 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
A przeczytales tego posta? Czy tylko zobaczyles wyrazy "Borriello" i "wezmiemy"? Narazie zadne kupowanie Marco nie wchodzi w gre. Marotta go wezmie pod warunkiem, ze Roma odda go za darmo. A za darmo, nie bylby to taki chyba zly pomysł.pablo1503 pisze:Sprzedajemy średniego Matriego, niezłego Quagliarelle i legendarnego Alexa(tego po prostu puszczamy wolno), a kupujemy Borriello i robimy z niego 'pierwszego' rezerwowego?jakku1 pisze:Matriego i Quaga sprzedamy. Wtedy Marco bedzie tym rezerwowym dla sprowadzonej gwiazdy.![]()
Ja licze na tego El Matadora.

Jakku1 mnie uprzedził.

- Kuben
- Juventino
Tylko jeśli będzie za darmo! Czytaj uważniepablo1503 pisze:Sprzedajemy średniego Matriego, niezłego Quagliarelle i legendarnego Alexa(tego po prostu puszczamy wolno), a kupujemy Borriello i robimy z niego 'pierwszego' rezerwowego?jakku1 pisze:Matriego i Quaga sprzedamy. Wtedy Marco bedzie tym rezerwowym dla sprowadzonej gwiazdy.![]()
Jeśli chcemy Edisona + Jo-Jo to sprzedaż Matriego i FQ może być konieczna by mieć środki na ww zakupy. Co do pozbywania się Alexa to jeszcze nic na 100% nie zostało stwierdzone, ale lepiej przyjąć pesymistyczny scenariusz.
Asamoah?

Edyta:
x2it doesn't matter pisze: Jakku1 mnie uprzedził.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- deszczowy
- Juventino
Skończy się na Pogbie i Boriello.mixery pisze: Cavani + Asamoah podnosi morale, ale fajnie gdyby coś o obronie jeszcze mówili, bo LO jest potrzebny.
LO? Jest trochę w końcu ogarniajacy kuwetę DC, jest Caceres. No, chyba że udałoby się z Cissokho.
- Castiel
- Juventino
Ja tam będę za każdym razem fapał jak tylko przeczytam gdzieś wzmiankę o Armero. W chwili obecnej jest zdecydowanie lepszy od Cissokho.deszczowy pisze:Skończy się na Pogbie i Boriello.mixery pisze: Cavani + Asamoah podnosi morale, ale fajnie gdyby coś o obronie jeszcze mówili, bo LO jest potrzebny.
LO? Jest trochę w końcu ogarniajacy kuwetę DC, jest Caceres. No, chyba że udałoby się z Cissokho.
- rufi8
- Juventino
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=102255
Świetna opcja na zastępcę dla Pirlo jak dla mnie, do tego jeszcze Asamoah lub Nainggolan ( ale tylko w rozsądnych pieniądzach ) i linię pomocy mielibyśmy skompletowaną. Do tego Kolarov lub Armero i Cavani lub Jovetić . Eh, rozmarzyłem się.
Świetna opcja na zastępcę dla Pirlo jak dla mnie, do tego jeszcze Asamoah lub Nainggolan ( ale tylko w rozsądnych pieniądzach ) i linię pomocy mielibyśmy skompletowaną. Do tego Kolarov lub Armero i Cavani lub Jovetić . Eh, rozmarzyłem się.
- Wojtek
- Juventino
To oznacza że nie wykupimy Borriello, bo pewnie Marotta planuje za niego dać max. 2-3mln ;d Roma na to nie pójdzie, bo mogą ugrać z 5mln od kogoś innego.jakku1 pisze: 1. Cavani lub Jovetic jednak ; / Dwoch raczej nie kupimy.
Matri jak najbardziej może odejść, nie będe płakał, ale chciałbym żeby zastępcą CAVANIEGO (tak, tak;d bardzo wierze w ten transfer, a Napoli bez CL będzie sie musiało kogoś pozbyć) był Quagliarella.
Jednak nieuważacie że jeszcze kogoś po tych operacjach musimy kupić? Nasz atak Vucinic,Cavani,Quagliarella. Jeszcze jeden. Może Immoblie?
b0unc3 pisze:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To tak na poważnie? Bo jeżeli Borriello ma stanowić o sile ataku Juventusu w następnym sezonie to dajmy sobie spokój z LM.

Twardy orzech do zgryzienia ma Marotta.
- pumex
- Juventino
Wszystko fajnie, bardzo cieszy to, co napisałeś, tylko tak: ciągle słyszy się bądź czyta o Asamoah, jak to bardzo go chcemy, jak to jest numerem jeden, jest zaklepany i tak dalej i tak dalej... ale nigdzie nie ma żadnych konkretów. Jak to możliwe?jakku1 pisze:4. Asamoah to dalej jak najbardziej realna opcja. Chcemy go, dalej to nasz numer 1 jesli chodzi o srodek pomocy.
Jak nie bałem się plotek o odejściu Vidala, tak boję się plotek o przyjściu Nainggolana, jeszcze za kwotę około 15mln

Wybór w kwestii jakości pomiędzy Asamoah lub Nainggolanem jest taki jak w przypadku dylematu: "Jovetic czy Giovinco?"rufi8 pisze:Asamoah lub Nainggolan
Asamoah jest piłkarzem o zupełnie innym - wyższym poziomie umiejętności niż farbowany Belg

- mateusz6
- Juventino
@Wojtek
Przecież Immobile od przyszłego sezonu będzie strzelał (oby) dla Genoi. Nie ma mowy,żeby przyszedł do Juve. Jeśli nie Destro to co najwyżej z młodych Włochów może przyjść Gabbiadini.
Przecież Immobile od przyszłego sezonu będzie strzelał (oby) dla Genoi. Nie ma mowy,żeby przyszedł do Juve. Jeśli nie Destro to co najwyżej z młodych Włochów może przyjść Gabbiadini.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.