Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 14:35

Łukasz pisze:Jedynym powodem niewystawiania rezerw będzie chęć dokończenia passy bez porażki.
Dlaczego? Przecież finał Coppa Italia jest dopiero 20 maja, więc po co oszczędzać piłkarzy? Lepiej, żeby nie tracili rytmu.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 14:37

ja czekam tylko na mecz i z zaciekawieniem będę spoglądał na pyski Vidala czy Bonuca w okolicach 20 minuty gry, kiedy będą pocić się jak świnie :prochno: kto grał w piłę po libacji, ten wie o czym mówię.

Jam jest czterysta czterdzieści... i cztery. I cztery.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 14:40

Vidal jest zawieszony na ostatnią kolejkę, więc na boisku go sobie nie pooglądasz.

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 14:42

pan Zambrotta pisze:ja czekam tylko na mecz i z zaciekawieniem będę spoglądał na pyski Vidala czy Bonuca w okolicach 20 minuty gry, kiedy będą pocić się jak świnie :prochno: kto grał w piłę po libacji, ten wie o czym mówię.
Vidal to akurat będzie sobie popijał mineralną na trybunach.

Mario_90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 23:10

nowy news z facebook c+:
dekorację i fetę pokażemy przy okazji wieczornego meczu ligi włoskiej. Jeśli będzie taka możliwość to zrobimy to wcześniej np. w przerwie meczów ligi angielskiej, które są rozgrywane o tej porze i zajmują anteny naszych kanałów sportowych.
no chyba sobie jaja robią :/ Mają mase kanałów i możliwości zeby to wszystko upchnąć a oferują nam oglądanie fety w przerwie meczów drużyn, które walczą o 4 miejsce :|
Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.[/quote]

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 23:29

Mario_90 pisze:nowy news z facebook c+:
dekorację i fetę pokażemy przy okazji wieczornego meczu ligi włoskiej. Jeśli będzie taka możliwość to zrobimy to wcześniej np. w przerwie meczów ligi angielskiej, które są rozgrywane o tej porze i zajmują anteny naszych kanałów sportowych.
no chyba sobie jaja robią :/ Mają mase kanałów i możliwości zeby to wszystko upchnąć a oferują nam oglądanie fety w przerwie meczów drużyn, które walczą o 4 miejsce :|
Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.
Dziś w sport + ekstra, prowadzący powiedział, że po meczu Milanu(?) przeniosą się na stadion Juventusu i pokażą dekoracje.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2012, 23:48

Mario_90 pisze:Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.
Naprawdę liczyłeś na to, że odpuszczą sobie nadawanie meczów ligi angielskiej, żeby pokazać dwie godziny mistrzowskiej fety Juventusu?

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 02:20

Nie chcecie mi chyba powiedzieć, że Canal Plus nie pokaże ostatniego meczu Del Piero w Turynie i mistrzowskiej fety...?

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 02:37

De Rossi pisze:Nie chcecie mi chyba powiedzieć, że Canal Plus nie pokaże ostatniego meczu Del Piero w Turynie i mistrzowskiej fety...?
Nie chcemy, ale chyba musimy :/ Smiesznie to wyglada - na Sporcie od 15:00 magazyn Premiership, potem od 15:55 Multi Premiership, a w tym samym czasie na Golu dodatkowo Sunderland - United. No, moze laskawie "w przerwie meczów ligi angielskiej" rzuca nam jakies ochlapy. Zenujace, ale liczy sie ogladalnosc i kasa.

Jak juz bede bogaty to zaloze stacje na ktorej beda leciec wszystkie mecze Serie A :­(

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 02:56

na szczęście niektóre lokale mają Sky Calcio. Obadajcie to i po kłopocie ;)

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 08:27

że nie pokazują tego meczu w c+ to jest trochę skandal, w ubiegłym roku fetę Milanu pokazywali...

co do składu, do pewne jest jedno - jeśli Alex definitywnie odchodzi po sezonie, to wyjdzie w pierwszym składzie, żeby przed końcem meczu dostał zmianę i dostał owację od kibiców. przecież mecz z Napoli w Rzymie to nie będzie to samo co na własnym stadionie.

i właśnie, ma ktoś jakieś info czy tifosi w Turynie przygotowują jakąś specjalną oprawę dla Alexa? Mam wśród znajomych kibiców wielu innych drużyn, ale wszyscy zgodnie przyznają, że na takie pożegnanie jakie powinien otrzymać Del Piero w Turynie nie zasługuje żaden inny piłkarz na świecie, z czym trudno się nie zgodzić. tylko, żeby nie puszczali tak jak Nedvedowi melodii z Gladiatora bo to już chyba rozwali wszystkich totalnie :wink:

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 09:12

Jeżeli jest tak jak mówicie, to po prostu jest to nie-do-wia-ry, żeby Canal+ nie mógł pokazać ostatniego meczu mistrza z fetą. To się nie mieści w pale. Co pokażą? Lazio z Interem? Ludzie trzymajcie mnie, Udinese wystarczy remis i ten mecz nie ma znaczenia. Już nie mówie o tym, że liga włoska jest pieruńsko dyskryminowana, bo na antene zawsze wchodzą akurat, bez żadnego studia. Właśnie panowie, kiedy wogole było jakies studio przed jakimis meczem , w przerwie i po meczu w trakcie meczu ligi włoskiej? Ostatnio bylo studio na meczu city- manu, co pol roku jest podczas gran derbi. Ligi francuskiej nie oglądam, ale podejrzewam, że jest lepiej traktowana w c+ niż włoska, co zreszta dziwne nie jest, bo smokowski to wielki fan ligi francuskiej... Lipiński mógłby zadziałać, może nie ma wiele do gadania, ale jakby wiercił, wiercił to by przez jakiś czas cos uwiercił, a nie siedzieć cicho i odwalać swoją robotę.

EDIT: patrze na program tv na niedziele i co widze. o 15:50 lecą 2 mecze na dwoch kanałach, jeden city i jeden manu z jakimiś leszczami. Czemu nie zrobią transmisji łączonej jak ostatnio naszej? Żygać mi się chce

Może się zlitują i puszczą nasz mecz na zwykłym c+ zamiast simpsonów :roll:

toudi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 09:45

Największa jaja to są z tą mulipremier league :/
Jest jeszcze wolny Canal+3D. Może tam mogli by wtrącić mecz Juventusu, tak jak to robili podczas ostatnich 2 kolejek ligi polskiej. Wtedy na żywo leciały 4 mecze (canal +, canal + gol, canal + weekend i canal + 3D) + muliliga na (canal + sport).
No ale takie coś to tylko marzenie i zapewne się nie ziści :(

Mario_90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 11:24

Ouh_yeah pisze:
Mario_90 pisze:Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.
Naprawdę liczyłeś na to, że odpuszczą sobie nadawanie meczów ligi angielskiej, żeby pokazać dwie godziny mistrzowskiej fety Juventusu?
Liczyłem na to, że upchną to wszystko w swoich kanałach (troche ich mają) i nie ucierpiałoby ani Premiership ani Serie A. Jak widać myliłem się.

wankej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 15:11

Jak już miałyby zagrać rezerwy, to na lewą stronę obrony jest Grosso jeszcze :D

Zablokowany