Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- Vimes
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
ja czekam tylko na mecz i z zaciekawieniem będę spoglądał na pyski Vidala czy Bonuca w okolicach 20 minuty gry, kiedy będą pocić się jak świnie
kto grał w piłę po libacji, ten wie o czym mówię.
Jam jest czterysta czterdzieści... i cztery. I cztery.

Jam jest czterysta czterdzieści... i cztery. I cztery.
Vidal to akurat będzie sobie popijał mineralną na trybunach.pan Zambrotta pisze:ja czekam tylko na mecz i z zaciekawieniem będę spoglądał na pyski Vidala czy Bonuca w okolicach 20 minuty gry, kiedy będą pocić się jak świniekto grał w piłę po libacji, ten wie o czym mówię.
- Mario_90
- Juventino
nowy news z facebook c+:
Mają mase kanałów i możliwości zeby to wszystko upchnąć a oferują nam oglądanie fety w przerwie meczów drużyn, które walczą o 4 miejsce 
Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.[/quote]
no chyba sobie jaja robiądekorację i fetę pokażemy przy okazji wieczornego meczu ligi włoskiej. Jeśli będzie taka możliwość to zrobimy to wcześniej np. w przerwie meczów ligi angielskiej, które są rozgrywane o tej porze i zajmują anteny naszych kanałów sportowych.

Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.[/quote]
- pablo1503
- Juventino
Dziś w sport + ekstra, prowadzący powiedział, że po meczu Milanu(?) przeniosą się na stadion Juventusu i pokażą dekoracje.Mario_90 pisze:nowy news z facebook c+:no chyba sobie jaja robiądekorację i fetę pokażemy przy okazji wieczornego meczu ligi włoskiej. Jeśli będzie taka możliwość to zrobimy to wcześniej np. w przerwie meczów ligi angielskiej, które są rozgrywane o tej porze i zajmują anteny naszych kanałów sportowych.Mają mase kanałów i możliwości zeby to wszystko upchnąć a oferują nam oglądanie fety w przerwie meczów drużyn, które walczą o 4 miejsce
Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Naprawdę liczyłeś na to, że odpuszczą sobie nadawanie meczów ligi angielskiej, żeby pokazać dwie godziny mistrzowskiej fety Juventusu?Mario_90 pisze:Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.
- bendzamin
- Redaktor
Nie chcemy, ale chyba musimyDe Rossi pisze:Nie chcecie mi chyba powiedzieć, że Canal Plus nie pokaże ostatniego meczu Del Piero w Turynie i mistrzowskiej fety...?

Jak juz bede bogaty to zaloze stacje na ktorej beda leciec wszystkie mecze Serie A :(
- mambooocha
- Juventino
że nie pokazują tego meczu w c+ to jest trochę skandal, w ubiegłym roku fetę Milanu pokazywali...
co do składu, do pewne jest jedno - jeśli Alex definitywnie odchodzi po sezonie, to wyjdzie w pierwszym składzie, żeby przed końcem meczu dostał zmianę i dostał owację od kibiców. przecież mecz z Napoli w Rzymie to nie będzie to samo co na własnym stadionie.
i właśnie, ma ktoś jakieś info czy tifosi w Turynie przygotowują jakąś specjalną oprawę dla Alexa? Mam wśród znajomych kibiców wielu innych drużyn, ale wszyscy zgodnie przyznają, że na takie pożegnanie jakie powinien otrzymać Del Piero w Turynie nie zasługuje żaden inny piłkarz na świecie, z czym trudno się nie zgodzić. tylko, żeby nie puszczali tak jak Nedvedowi melodii z Gladiatora bo to już chyba rozwali wszystkich totalnie
co do składu, do pewne jest jedno - jeśli Alex definitywnie odchodzi po sezonie, to wyjdzie w pierwszym składzie, żeby przed końcem meczu dostał zmianę i dostał owację od kibiców. przecież mecz z Napoli w Rzymie to nie będzie to samo co na własnym stadionie.
i właśnie, ma ktoś jakieś info czy tifosi w Turynie przygotowują jakąś specjalną oprawę dla Alexa? Mam wśród znajomych kibiców wielu innych drużyn, ale wszyscy zgodnie przyznają, że na takie pożegnanie jakie powinien otrzymać Del Piero w Turynie nie zasługuje żaden inny piłkarz na świecie, z czym trudno się nie zgodzić. tylko, żeby nie puszczali tak jak Nedvedowi melodii z Gladiatora bo to już chyba rozwali wszystkich totalnie
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- filippo
- Juventino
Jeżeli jest tak jak mówicie, to po prostu jest to nie-do-wia-ry, żeby Canal+ nie mógł pokazać ostatniego meczu mistrza z fetą. To się nie mieści w pale. Co pokażą? Lazio z Interem? Ludzie trzymajcie mnie, Udinese wystarczy remis i ten mecz nie ma znaczenia. Już nie mówie o tym, że liga włoska jest pieruńsko dyskryminowana, bo na antene zawsze wchodzą akurat, bez żadnego studia. Właśnie panowie, kiedy wogole było jakies studio przed jakimis meczem , w przerwie i po meczu w trakcie meczu ligi włoskiej? Ostatnio bylo studio na meczu city- manu, co pol roku jest podczas gran derbi. Ligi francuskiej nie oglądam, ale podejrzewam, że jest lepiej traktowana w c+ niż włoska, co zreszta dziwne nie jest, bo smokowski to wielki fan ligi francuskiej... Lipiński mógłby zadziałać, może nie ma wiele do gadania, ale jakby wiercił, wiercił to by przez jakiś czas cos uwiercił, a nie siedzieć cicho i odwalać swoją robotę.
EDIT: patrze na program tv na niedziele i co widze. o 15:50 lecą 2 mecze na dwoch kanałach, jeden city i jeden manu z jakimiś leszczami. Czemu nie zrobią transmisji łączonej jak ostatnio naszej? Żygać mi się chce
Może się zlitują i puszczą nasz mecz na zwykłym c+ zamiast simpsonów :roll:
EDIT: patrze na program tv na niedziele i co widze. o 15:50 lecą 2 mecze na dwoch kanałach, jeden city i jeden manu z jakimiś leszczami. Czemu nie zrobią transmisji łączonej jak ostatnio naszej? Żygać mi się chce
Może się zlitują i puszczą nasz mecz na zwykłym c+ zamiast simpsonów :roll:
- toudi
- Juventino
Największa jaja to są z tą mulipremier league 
Jest jeszcze wolny Canal+3D. Może tam mogli by wtrącić mecz Juventusu, tak jak to robili podczas ostatnich 2 kolejek ligi polskiej. Wtedy na żywo leciały 4 mecze (canal +, canal + gol, canal + weekend i canal + 3D) + muliliga na (canal + sport).
No ale takie coś to tylko marzenie i zapewne się nie ziści

Jest jeszcze wolny Canal+3D. Może tam mogli by wtrącić mecz Juventusu, tak jak to robili podczas ostatnich 2 kolejek ligi polskiej. Wtedy na żywo leciały 4 mecze (canal +, canal + gol, canal + weekend i canal + 3D) + muliliga na (canal + sport).
No ale takie coś to tylko marzenie i zapewne się nie ziści

- Mario_90
- Juventino
Liczyłem na to, że upchną to wszystko w swoich kanałach (troche ich mają) i nie ucierpiałoby ani Premiership ani Serie A. Jak widać myliłem się.Ouh_yeah pisze:Naprawdę liczyłeś na to, że odpuszczą sobie nadawanie meczów ligi angielskiej, żeby pokazać dwie godziny mistrzowskiej fety Juventusu?Mario_90 pisze:Może jakaś akcja spamowania ich konta nie wiem cokolwiek, chyba każdy z nas kto posiada cyfre+ chciałby te niesamowite chwile oglądać w komfortowych warunkach a nie na lipnych streamach.