Polska w grupie 6 (srednio ;//)

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 21:59

tak jak twierdzi RadeKas, Oni sie nawzajem wytłuką :!: :D Nie możliwe żeby Anglia wygrała wszystkie mecze między "wyspiarzami" , a Polska to z Walią i Irlandią to raczej wygra oba mecze :D pozostaje walczyć z Austrią, ale raczej wygrają z nimi, więc byle z Anglią nie przgrali :D
Ja typuje że Polska wygra tą grupe :D

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 22:01

JA już powiedziałem swoje zdanie, a przy okazji podoba wam sie moj nowy emblemat??? pliska napiszcie

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 22:08

A ja tak nie lubię brytyjskiego futbolu :evil: :!: A tu całe Wyspy! Nudne będą te mecze i tyle.

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:14

Bardzo łatwa grupa moim zdaniem jeśli nei zajmiemy 2 miejsca to sie zabije chyba

Zawsze Wierni ! ! !
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:27

racja... jesli nie będzie drugiego miejsca to bedzie wstyd... no ale w eliminacjach do euro byl juz wstyd... ale teraz nie bedzie bo Janas wie juz co i jak i pozatym juz sie zaczelismy ogrywac i mam nadzieje nauczylismy sie na bledach a co do Anglikow to po prostu trzeba im pokazac pazurki... buhłehłehłe :twisted:

calma calma
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:32

Dlaczego zakładacie 2 miejsce. Wiem, że bedzie bardzo ciezko, ale trzeba być optymistą, ostatnie mecze pokazują, że jednak coś potrafimy.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:33

Wyszperałem bilans z tymi druzynami

Anglia - Na 15 meczów Polska - Anglia tylko raz reprezentacja Polski odniosła zwycięstwo. Było to w czerwcu w Chorzowie w 1973 roku - Polacy wygrali 2:0.

Austria - Austriacy wygrali trzy mecze, Polacy dwa. Bramki: 13-11 dla drużyny austriackiej.

Walia - Bilans meczów jest korzystny dla Polaków, którzy wygrali i zremisowali dwukrotnie z rywalami, raz - przegrali. Bramki: 5-3.

Irlandia Polnocna - Z Irlandią Północną Polscy piłkarze wygrali tylko raz - w 2002 roku, w towarzyskim meczu na Cyprze 4:1. Był to piąty mecz obu drużyn. W pozostałych czterech Polacy raz zremisowali i trzykrotnie przegrali. Bilans bramek: 6-9.

Azerbejdżan - Dwa mecze mają za sobą polscy piłkarze z reprezentacją Azerbejdżanu. Oba w eliminacjach mistrzostw Europy-96. W pierwszym spotkaniu, w Mielcu Polacy wygrali 1:0, w rewanżu zremisowali 0:0.

Także ciekawie nie jest....niekorzystne bilanse z Anglią, Austrią i nawet Irl. Pół. A na dodatek jak pisałem Azerbejdżan urwał ostatnio Jugolom 4 punkty w el. ME.

Trzymajmy kciuki !!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 00:28

No cóż...zacznę od: A NIE MÓWIŁEM? że trafimy na Angoli? Ale że dostaniemy prawie całe Wyspy to nie sądziłem... :twisted: Ale to i lepiej...będzie więcej drużyn które chcą Angolom dokopać, a z ekipami "zza miedzy" Anglicy przegrywali znacznie częściej niż z nami. Więc przy konsekwentnym graniu (i wygrywaniu) z niżej notowanymi powinniśmy wyjść...Ale nic poza 2 miejscem nie przewiduję.. :? Poza tym to zawsze lepiej wygląda: "Przegraliśmy z Walią/Irlandią Północną" niż "Wtopiliśmy z Łotwą........".... :twisted:

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 00:41

Srednio to malo powiedziane.Trafiliśmy fatalnie .Praktycznie każda ekipa oprócz Azerjbedżanu jest w stanie walczyć o pierwsze miejsce.Jeśli awansujemy z tej grupy to jestem w stanie uwierzyć że Polska będzie waczyła o mistrzostwo świata.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 02:33

Jak znam polski futbol to po pierwszych sukcesach w grupie(przykładowo zwycięstwo z Walią i Austrią) wszyscy zaczną rozwodzić się na kogo trafimy na MŚ i będzie ogólna radość narodu tak samo jak po losowaniu grup na MŚ w Korei.Niby taka łatwa a nic w niej nie zdziałaliśmy.Oby teraz nie było tak samo :? A co do Angli to uważam że jak najbardziej jest do pokonania :wink:

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 08:50

Anglia jest pozakonkuręcją a dostarczycielami punktów będą Azerbejdżan i Północna Irlandia będziemy walczyć z Walią o awans mój typ 3 miejsce

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 08:53

Jezeli mecz Polska - Anglia odbedzie sie na slaskim stadionie to bedzie super !! nie mam tam daleko :]

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 09:00

Rdugie miejsce jest jak najbardziej realne :D Możemy nawet powalczyć o pierwsze bo z meczach z Włochami i Serbią Polacy pokazali że jeśli tylko chcą potrafią wygrać z każdym.

★ ★ ★
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 19:51

Ja mam nadzieję na poprawę bilansu z Anglikami, Janas powinien przed meczem z nimi odbyć długą rozmowę z wielkim trenerm Górskim i zapisać sobie wszystko co on powie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:35

Grupa jest naprawde idealna. Znowu ta Anglia. No, ale jednak mecze z Anglikami maja swoja magie i na takie mecze po prostu sie czeka. Nizej oceniam ich mozliwosci, anizeli bylo to w latach 98-00. A wiec jestem optymista. Jestem optymista takze przez fakt, ze dla Walii i Irlandia Płn. te mecze takze beda swietem. Zacieta walka przed nami. Ciekawe wyjazdy.. a na deser Austria, ktora jest jak najbardziej do ogrania. Chociaz takze cel maja podobny do naszego.. psuje zabawe Azerbejdzan, ktory potrafil napsuc sporo krwi Serbom. No coz, nie mozemy spodziewac sie latwych meczow.
Rowniez uwazam, ze na wygranie tej grupy moze pozwolic sobie tylko druzyna, ktora moze narobic sporo zamieszania juz w samych finalach. Miejmy nadzieje, ze to beda Biało-Czerwoni.

Ave Juve ;)
ODPOWIEDZ