Polska w grupie 6 (srednio ;//)
- RadeKas
- Juventino
Trafilismy do grupy z prawie calymi Wyspami ;///.
1. Anglia
2. Polska
3. Austria
4. Walia
5. Polnocna Irlandia
6. Azerbejdzan
Mam nadzieje ze wyspiarze wytluka sie miedzy soba a my ich luzem cykniemy 8) :twisted:
1. Anglia
2. Polska
3. Austria
4. Walia
5. Polnocna Irlandia
6. Azerbejdzan
Mam nadzieje ze wyspiarze wytluka sie miedzy soba a my ich luzem cykniemy 8) :twisted:

srali muszki będzie wiosna
- Dyzio
- Juventino
ja myślę że mieliśmy szczęście bo Anglia to chyba obecnie jedna z najsłabszych drużyn z tego pierwszego koszyka, a w ogóle to Groclin pojechał Mcity!!!
Austriacy to cieniasy, Walia w sumie chyba miała fuksa w eliminacjach że doszli do baraży, więc teraz im się nie uda, a Irlandia też nie najlepsza no a Azerbejdżan........
Przypominam że ostatnio jak w grupie eliminacyjnej byliśmy w grupie z Anglią i Walią to awansowaliśmy, a poyem na MŚ zdobyliśmy 3 miejsce:))) (chyba teraz to nie przejdzie no ale może się chociaż przez el. się przebijemy)
Austriacy to cieniasy, Walia w sumie chyba miała fuksa w eliminacjach że doszli do baraży, więc teraz im się nie uda, a Irlandia też nie najlepsza no a Azerbejdżan........
Przypominam że ostatnio jak w grupie eliminacyjnej byliśmy w grupie z Anglią i Walią to awansowaliśmy, a poyem na MŚ zdobyliśmy 3 miejsce:))) (chyba teraz to nie przejdzie no ale może się chociaż przez el. się przebijemy)
- Wojtom
- Juventino
jeśli Polacy bedą grali taką piłkę jak w meczach z Serbią i Włochami to myśle że powinniśmy zająć 2 miejsce ....w ostateczności 3 bo mogą być problemy z Walią .....wiecie Giggs,Hartsson itp. !!!
8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Johnny
- Juventino
Nasz bilans meczów z Anglią:
WYGRANE:1
REMISY:7
PRZEGRANE:5
BRAMKI: 21:7 dla Anglosasów
Nie wygląda optymistycznie...ale czas to zmieniż :twisted:
Boje się jednak ,że nasza reprezentacja (co stało się regułą)
odniesie jakąś głupią porażkę (żeby tylko jedną :roll: ), ale czymam kciuki!!!
WYGRANE:1
REMISY:7
PRZEGRANE:5
BRAMKI: 21:7 dla Anglosasów
Nie wygląda optymistycznie...ale czas to zmieniż :twisted:
Boje się jednak ,że nasza reprezentacja (co stało się regułą)
odniesie jakąś głupią porażkę (żeby tylko jedną :roll: ), ale czymam kciuki!!!
- nookie
- Juventino
Mysle ze nie jest zle...jesli Anglia bedzie akurat pod forma..a my zagramy jak z Wlochami..to panowie..1 miejsce nasze :twisted: :twisted: a tak powaznie to wydaje mi sie ze mamy dosc duze sznse z grupy wyjsc..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie no, ja myśle że 1 punkt z Anglią bedzie git. A reszta......w naszym zasięgu, chociaż z Walią sie męczyliśmy a Azerbejdzan w ostatnich el. do ME urwał Jugolom aż 4 PUNKTY :!: Licze na 2 miejsce i awans bezpośredni jako jedna z dwóch najlepszych druzyn które zajęły 2. miejsce lub w ostateczności zwyciestwo w barażach 
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Ano, mieliśmy wyjątkowe szczęście w losowaniu,a reszta grupowiczów nieszczęście, w końcu trafili na Polskę hehhehe :twisted:
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- bblackk
- Juventino
Jak dla mnie bardzo bardzo dobrze ... Przegrać (teoretycznie) możemy tylko z Anglia z reszta będzie wstyd choćby zremisować (no może z Walią ujdzie w tloku ;). Jestem zadowolony z losowania szkoda tylko że nie ma zamiast Angli - Włochów, to bym wyrwał pare autografów, jak by grali oczywiście w Wawie ! A jak dobrze pójdzie bede miał podpis Beckhama ;)
- Desperado---ALEX
- Juventino
Będzie ciężko :!: ale mysle ze damy rade i wyjdziemy