Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 23:48

Sorek21 pisze:Nikt o tym nie pamiętał,ja zapamiętałem jako dobry przykład że nie jest tak dobry jak go malują.
fajnie, że zapamiętałes to, ja pamiętam 13 trofeów zdobytych na przestrzeni 2-3lat.
Sorek21 pisze:Do tego pozwolił odejść Eto'o.
straszne, pozwolił odejść murzynkowi, bez którego i tak osiągnął wszystko, co się da.
Sorek21 pisze:Nakreślił jedną taktykę i nią cały czas nią gra,nie wymyślił nic nowego.
nie gra cały czas jedną taktyką, pora się douczyć, ew. przestać śledzić mecze na telegaziecie
Sorek21 pisze:Największym autorem sukcesòw Barcelony jest Xavi..
a ja myślałem, że Xavi, Messi, iniesta, Villa, Guardiola, i paru innych kolesiów :think:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 23:56

Zjawisko hejterstwa jest fascynujące...
:whistle:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 23:58

pan Zambrotta pisze:A Chelsea znów przegra w finale
Nie Pol, nie Urban, nie pan Zambrotta będzie decydował jak skończy się finał. Będzie decydowała historia rozgrywek, a raczej umiejętność jej dostrzeżenia, a nie wiara we własną nieomylność.

Otóż wiele na to wskazuje, że drużyny, które już były za burtą rozgrywek zdobywały LM. Do takich drużyn zalicza się Chelsea. (Napoli, Barcelona)

Zakładając, że jutrzejszy mecz zakończy się bez takich fajerwerków jak dzisiaj, czytaj bez dramaturgii i zwrotów akcji to Chelsea łupnie trofeum.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:01

No i stało się. Barcelona odpada najpierw w PD w walce o mistrzostwo, a teraz w CL. Będą chyba musieli obmyślić jakąś nową wizje tego zespołu i gry. Wydaje się oczywiste, że mogła się noga powinąć, ale nie w najważniejszym momencie w sezonie. Pozostaje im tylko Puchar Króla. To mało zwłaszcza, że ten zespół w ostatnich latach zgarniał co się dało.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:02

Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:08

pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
Obyś się przejechał z tą swoją pewnością siebie. Bayern ma jutro sporo większe szanse na awans, aniżeli miała dzisiaj Chelsea, mimo wszystko...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:09

Ivory pisze:Będzie decydowała historia rozgrywek
Skoro o historii mowa to Mourinho gładko wygrał swoje poprzednie finały LM a już rok temu to Real sprawił Barcelonie najwięcej problemów (MaUtd nawiązał walkę tylko przez jakiś kwadrans).

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:10

pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
A może i w finale murowanie bramki i granie z kontry również się opłaci? Tego nie wie nikt.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:16

Castiel pisze:
A może i w finale murowanie bramki i granie z kontry również się opłaci? Tego nie wie nikt.
Na pewno się opłaci kupienie meczu. Wracaj do łóżka Castiel, jutro ciężki dzień w szkole.

Ja w Bayern nie wierzę, że jest w stanie istnieć jutro na Bernabeu. Taktyka Mourinho zrobi swoje. 2-0 taki mój typ.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 00:31 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:22

pan Zambrotta pisze:Na pewno się opłaci kupienie meczu. Wracaj do łóżka Castiel, jutro ciężki dzień w szkole.
Ja w Bayern nie wierzę, że jest w stanie istnieć jutro na Bernabeu. Taktyka Mourinho zrobi swoje. 2-0 taki mój typ.
Do szkoły już dawno nie chodzę co nie znaczy, że tak jak w Twoim przypadku po podstawówce skończyłem edukację.
Nie wierzysz w Bayern ani Chelsea? Trudno. Barcelona też wydawała się nie do pokonania, a co do kupowania meczy...temat rzeka.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:26

pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa
My nie wygraliśmy finału LM z powodu absencji kartkowej Nedveda, który był wtedy na niesamowitym gazie. Nie będzie Ramiresa, ale będzie Drogba, który równie dobrze spisuje się w tych rozgrywkach (2 najlepszych jak się patrzy). Di Mateo zdjął go w odpowiedniej porze, czuł pismo nosem.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:30

Ivory pisze:
pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa
My nie wygraliśmy finału LM z powodu absencji kartkowej Nedveda, który był wtedy na niesamowitym gazie. Nie będzie Ramiresa, ale będzie Drogba, który równie dobrze spisuje się w tych rozgrywkach (2 najlepszych jak się patrzy). Di Mateo zdjął go w odpowiedniej porze, czuł pismo nosem.
no właśnie, my bez Nedveda przegraliśmy, a co dopiero Chelsea bez kapitana, prawego obroncy i płuc zespołu ;)
środek Luiz - Cahill będzie wyglądał przekomicznie.

Castiel pisze:Do szkoły już dawno nie chodzę co nie znaczy, że tak jak w Twoim przypadku po podstawówce skończyłem edukację.
to w takim razie przykre jest to, że każdy po podstawówce ma więcej oleju w głowie niż ty po jakiejkolwiek szkole :smile:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:34

Zważywszy na to, że dowodzisz na podstawie słabiej argumentacji odnośnie jutrzejszej wygranej Realu, można uznać, na podstawie analogii, że twoje dowodzenie odnośnie zwycięstwa Realu w całych rozgrywkach LM są mocno naciągane, słabe i...szczerze? Nie warte zapamiętania.

Nie karmcie trolla, przychodzi pan zambrotta i dewastuje temat swoimi urojeniami.

Cieszmy się, my fani piłki nożnej, liczę, że dzisiejszy dzień to wigilia kolejnych, lepszych lat, w których najbardziej elitarne rozgrywki na świecie znów będą w stanie zaskakiwać...

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:35

pan Zambrotta pisze:to w takim razie przykre jest to, że każdy po podstawówce ma więcej oleju w głowie niż ty po jakiejkolwiek szkole :smile:
Nie musisz mi mówić, że jestem głupi. Człowiek uczy się całe życie, a i tak umiera jako idiota. Ja się potrafię do tego przyznać. Ty natomiast będziesz cały czas zgrywał ważniaka i niestety żył w nieświadomości.
Meczu oglądałem tylko 20 min...jak zagrał Meireles?

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:41

Tak na marginesie, jak myślicie: ile jeszcze błędów będzie musiał popełnić Valdes, żeby zmienili bramkarza? Bo szczerze powiedziawszy to miał duży udział w awansie Chelsea i wygranej Realu :smile:

ODPOWIEDZ