Liga Mistrzów 2011/12
- pan Zambrotta
- Juventino
fajnie, że zapamiętałes to, ja pamiętam 13 trofeów zdobytych na przestrzeni 2-3lat.Sorek21 pisze:Nikt o tym nie pamiętał,ja zapamiętałem jako dobry przykład że nie jest tak dobry jak go malują.
straszne, pozwolił odejść murzynkowi, bez którego i tak osiągnął wszystko, co się da.Sorek21 pisze:Do tego pozwolił odejść Eto'o.
nie gra cały czas jedną taktyką, pora się douczyć, ew. przestać śledzić mecze na telegaziecieSorek21 pisze:Nakreślił jedną taktykę i nią cały czas nią gra,nie wymyślił nic nowego.
a ja myślałem, że Xavi, Messi, iniesta, Villa, Guardiola, i paru innych kolesiówSorek21 pisze:Największym autorem sukcesòw Barcelony jest Xavi..

- Łukasz
- Juventino
- Ivory
- Juventino
Nie Pol, nie Urban, nie pan Zambrotta będzie decydował jak skończy się finał. Będzie decydowała historia rozgrywek, a raczej umiejętność jej dostrzeżenia, a nie wiara we własną nieomylność.pan Zambrotta pisze:A Chelsea znów przegra w finale
Otóż wiele na to wskazuje, że drużyny, które już były za burtą rozgrywek zdobywały LM. Do takich drużyn zalicza się Chelsea. (Napoli, Barcelona)
Zakładając, że jutrzejszy mecz zakończy się bez takich fajerwerków jak dzisiaj, czytaj bez dramaturgii i zwrotów akcji to Chelsea łupnie trofeum.
- Castiel
- Juventino
No i stało się. Barcelona odpada najpierw w PD w walce o mistrzostwo, a teraz w CL. Będą chyba musieli obmyślić jakąś nową wizje tego zespołu i gry. Wydaje się oczywiste, że mogła się noga powinąć, ale nie w najważniejszym momencie w sezonie. Pozostaje im tylko Puchar Króla. To mało zwłaszcza, że ten zespół w ostatnich latach zgarniał co się dało.
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
- wojczech7
- Juventino
Obyś się przejechał z tą swoją pewnością siebie. Bayern ma jutro sporo większe szanse na awans, aniżeli miała dzisiaj Chelsea, mimo wszystko...pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Skoro o historii mowa to Mourinho gładko wygrał swoje poprzednie finały LM a już rok temu to Real sprawił Barcelonie najwięcej problemów (MaUtd nawiązał walkę tylko przez jakiś kwadrans).Ivory pisze:Będzie decydowała historia rozgrywek
- Castiel
- Juventino
A może i w finale murowanie bramki i granie z kontry również się opłaci? Tego nie wie nikt.pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
- pan Zambrotta
- Juventino
Na pewno się opłaci kupienie meczu. Wracaj do łóżka Castiel, jutro ciężki dzień w szkole.Castiel pisze:A może i w finale murowanie bramki i granie z kontry również się opłaci? Tego nie wie nikt.pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
Ja w Bayern nie wierzę, że jest w stanie istnieć jutro na Bernabeu. Taktyka Mourinho zrobi swoje. 2-0 taki mój typ.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 00:31 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Castiel
- Juventino
Do szkoły już dawno nie chodzę co nie znaczy, że tak jak w Twoim przypadku po podstawówce skończyłem edukację.pan Zambrotta pisze:Na pewno się opłaci kupienie meczu. Wracaj do łóżka Castiel, jutro ciężki dzień w szkole.
Ja w Bayern nie wierzę, że jest w stanie istnieć jutro na Bernabeu. Taktyka Mourinho zrobi swoje. 2-0 taki mój typ.
Nie wierzysz w Bayern ani Chelsea? Trudno. Barcelona też wydawała się nie do pokonania, a co do kupowania meczy...temat rzeka.
- Ivory
- Juventino
My nie wygraliśmy finału LM z powodu absencji kartkowej Nedveda, który był wtedy na niesamowitym gazie. Nie będzie Ramiresa, ale będzie Drogba, który równie dobrze spisuje się w tych rozgrywkach (2 najlepszych jak się patrzy). Di Mateo zdjął go w odpowiedniej porze, czuł pismo nosem.pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa
- pan Zambrotta
- Juventino
no właśnie, my bez Nedveda przegraliśmy, a co dopiero Chelsea bez kapitana, prawego obroncy i płuc zespołuIvory pisze:My nie wygraliśmy finału LM z powodu absencji kartkowej Nedveda, który był wtedy na niesamowitym gazie. Nie będzie Ramiresa, ale będzie Drogba, który równie dobrze spisuje się w tych rozgrywkach (2 najlepszych jak się patrzy). Di Mateo zdjął go w odpowiedniej porze, czuł pismo nosem.pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa

środek Luiz - Cahill będzie wyglądał przekomicznie.
to w takim razie przykre jest to, że każdy po podstawówce ma więcej oleju w głowie niż ty po jakiejkolwiek szkoleCastiel pisze:Do szkoły już dawno nie chodzę co nie znaczy, że tak jak w Twoim przypadku po podstawówce skończyłem edukację.
- LordJuve
- Juventino
Zważywszy na to, że dowodzisz na podstawie słabiej argumentacji odnośnie jutrzejszej wygranej Realu, można uznać, na podstawie analogii, że twoje dowodzenie odnośnie zwycięstwa Realu w całych rozgrywkach LM są mocno naciągane, słabe i...szczerze? Nie warte zapamiętania.pan Zambrotta pisze:Ja tylko wyrażam swoją opinię, a mam dosyć uzasadnioną argumentację w postaci braku terryego, Ivanovicia, Meirelesa i Ramiresa. W dodatku Chelsea na wyjazdach spisuje się słabo, nie ma szans, by Real tego nie wygrał.
Nie karmcie trolla, przychodzi pan zambrotta i dewastuje temat swoimi urojeniami.
Cieszmy się, my fani piłki nożnej, liczę, że dzisiejszy dzień to wigilia kolejnych, lepszych lat, w których najbardziej elitarne rozgrywki na świecie znów będą w stanie zaskakiwać...
- Castiel
- Juventino
Nie musisz mi mówić, że jestem głupi. Człowiek uczy się całe życie, a i tak umiera jako idiota. Ja się potrafię do tego przyznać. Ty natomiast będziesz cały czas zgrywał ważniaka i niestety żył w nieświadomości.pan Zambrotta pisze:to w takim razie przykre jest to, że każdy po podstawówce ma więcej oleju w głowie niż ty po jakiejkolwiek szkole
Meczu oglądałem tylko 20 min...jak zagrał Meireles?
- johnnybgoode
- Juventino
Tak na marginesie, jak myślicie: ile jeszcze błędów będzie musiał popełnić Valdes, żeby zmienili bramkarza? Bo szczerze powiedziawszy to miał duży udział w awansie Chelsea i wygranej Realu