Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:43

Przegrał futbol!

Jeszcze tylko jutro Bayern niech pyknie Real i będzie fajnie!

W finale jestem za Chelsea!

Torresa już nie wyciągniemy za grosze :/

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:43

Nie lubię obu drużyn i żadna nie zasłużyła na awans. Tak żałosnej drużyny, jaką była dziś Chelsea, już dawno nie widziałem :doh:
Postawili sobie cel, aby bronic wyniku i go zrealizowali. :bravo:
Btw. Messi jak na piłkarza tej klasy zagrał możliwe, że najgorszy mecz w życiu. W ogóle nie brał na siebie ciężaru + nie wykorzystał karnego. Ciekaw jestem przyszłości Guardioli :think: Nie zdziwiłbym się, gdyby facet podał się do dymisji tłumacząc się, że zawiódł kibiców :whistle:

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:44

Jak dla mnie to bohaterem tego dwumeczu i tak byl Drogba. Torres tylko postawil kropke nad i.

Juz dawno takiego smiesznego meczu nie widzialem. Barca przypominala mi zamknieta w pokoju muche, ktora mimo ze obok jest otwarte okno, caly czas probuje wydostac sie przez te zamkniete.

Oby jutro autobusy nie byly tak szczelne.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:45

stahoo pisze:Ze mnie taki ekspert jak z koziej d... a nie, taki ekspert jak z Pana Zambrotty.
staszku, możesz jedynie zamknąć mordę i przeczytać co napisałem:
Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.
(...)
Nie ma już talizmanu Iniesty. Messi nie potrafi strzelać goli CFC. Torres uwielbia strzelać bramki Barsie.
to napisałem ja, przed meczem. Wszystko idealnie przewidziałem. Czasami jestem tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym, co robię, że aż sam się nie łapię, jak ja to robię. Skoro wszystko poszło jak przewidywałem, w tym momencie staszek sięga po drugą paczkę Velvet.

Na JuvePoland tłok większy niż po naszym meczu z Ceseną pewnie :prochno:
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:46 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:45

annihilator1988 pisze:Meczu nie widziałem. Niech ktoś go tutaj zrelacjonuje.
Chelsea zaczęła tak, że pierwszy stoper został zmieniony zaraz po rozpoczęciu spotkania. Drugi wyleciał za czerwoną kartkę, za idiotyczne zachowanie. Barcelona strzeliła dwie bramki i w końcówce pierwszej połowy Chelsea się chyba poddała (tak wnioskuję ze strzału po wznowieniu gry na 2:0). W doliczonym czasie gry pierwszej jednak części gol dla Chelsea i pewne było, że będzie ciekawie. W drugiej Chelsea się już tylko broniła, niejednokrotnie dopisało im szczęście. Nie wiem czy ten karny był czy nie, ale Messi nie wytrzymał i poprzeczka. I kiedy wydawało się, że ta bramka prędzej czy później jednak padnie i Barcelona pojedzie na finał, w ostatniej minucie strzelił Torres.

Gratulacje dla Chelsea. Nie jest łatwo utrzymać taki rezultat przeciwko Barcelonie grając w dziesiątkę.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:46

Chelsea to akurat wynik goniła. Grając w 10 wyprowadzić od 2:0 do 2:2 z Barceloną naprawde trzeba mieć dużo szczęścia i duże jaja. Chelsea zaslużyła żeby zagrać w finale.

rupieć

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:46

Torres miał tam tyle miejsca i jeszcze Valdesa przed sobą. Tylko Borriello mógłby to schrzanić. :D

Nie przepadam za nikim z półfinałowej czwórki, ale jak Chelsea jeszcze wygra finał z tak okrojonym składem to szacun. :D

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:48

No nic. Wypada pogratulować Chelsea. Przegraliśmy bo byliśmy w tym drugim pólfinale gorsi. Do tego wątpliwa decyzja o wyrzuceniu Terry'ego ale tu się nie wypowiem bo realizator pokazał jedną powtórkę i to tylko raz :ok: Trzeba przemyśleć to co się stało, zobaczyć jaką decyzję podejmie Pep, dokonać odpowiednich transferów zarówno jeśli chodzi o kupno jak i o sprzedaż.

Ten sezon już się skończył ale będą następne a świat się nie kończy. Jutro będę na pewno za Bayernem.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:48

Panowie - Juventus wraca, czas przegonić to towarzystwo ;]
Już mogą grawerować na pucharze nasz Klub ;]

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:50

:smile: :smile: :smile: :smile:

Obronić tytuł Ligi Mistrzów może tylko Juve, czekam na to :smile:

Ta porażka cieszy mnie tak samo jak wygrana Juve z Romą :prochno:

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:51

Jakiż ten futbol jest piękny i przewrotny. Chelsea miała w dwumeczu takiego farta, że głowa mała. Swoją drogą Barca zagrała słabo, bardzo słabo - co z tego, że non stop byli przy piłce, jak prawie nic z tego nie wynikało. Niezależnie kto jutro awansuje do finału, 19 maja jestem za Chelsea.

Gratki dla fanów Chelsea!

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:53

pan Zambrotta pisze:
Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.
(...)
Nie ma już talizmanu Iniesty. Messi nie potrafi strzelać goli CFC. Torres uwielbia strzelać bramki Barsie.
to napisałem ja, przed meczem. Wszystko idealnie przewidziałem. Czasami jestem tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym, co robię, że aż sam się nie łapię, jak ja to robię.
Obyś nie był tak cudowny, jak wskazuje na to powyższy cytat, bo mimo wszystko nie chciałbym oglądać cieszącej się gęby Mourinho i spółki...
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:53 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:53

Ajajaj :D wynik jak malowany. Dobrze sie stalo. Moze to troche utrze nosa futbolowym ekspertom znad Wisly ala cafe futbol. A i jeszcze jedno moje przemyslenie... Ciekawe czy nasz Boriello wpakowal by te setke co mial Torres ;>

FORZA JUVE !!!
jaqb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:54

swoją drogą to ktoś ogarnia, ilu graczy chelsea nie zagra w finale? lampard, terry, meireles, ivanović, ramires, ktoś jeszcze?

na onecie piszą, że tylko terry, meireles i ramires, czyli nie aż tak tragicznie
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:59 przez jaqb, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 22:55

Czyżby Mourinho znowu miał wygrać Ligę Mistrzów? Wiele na to wskazuje.

Ramires był dzisiaj świetny. Drogba też, ale Barcelona przede wszystkim przegrała sama ze sobą.

ODPOWIEDZ