Liga Mistrzów 2011/12
- pablo1503
- Juventino
Nie lubię obu drużyn i żadna nie zasłużyła na awans. Tak żałosnej drużyny, jaką była dziś Chelsea, już dawno nie widziałem :doh:
Postawili sobie cel, aby bronic wyniku i go zrealizowali.
Btw. Messi jak na piłkarza tej klasy zagrał możliwe, że najgorszy mecz w życiu. W ogóle nie brał na siebie ciężaru + nie wykorzystał karnego. Ciekaw jestem przyszłości Guardioli
Nie zdziwiłbym się, gdyby facet podał się do dymisji tłumacząc się, że zawiódł kibiców 
Postawili sobie cel, aby bronic wyniku i go zrealizowali.

Btw. Messi jak na piłkarza tej klasy zagrał możliwe, że najgorszy mecz w życiu. W ogóle nie brał na siebie ciężaru + nie wykorzystał karnego. Ciekaw jestem przyszłości Guardioli

- IGI
- Juventino
Jak dla mnie to bohaterem tego dwumeczu i tak byl Drogba. Torres tylko postawil kropke nad i.
Juz dawno takiego smiesznego meczu nie widzialem. Barca przypominala mi zamknieta w pokoju muche, ktora mimo ze obok jest otwarte okno, caly czas probuje wydostac sie przez te zamkniete.
Oby jutro autobusy nie byly tak szczelne.
Juz dawno takiego smiesznego meczu nie widzialem. Barca przypominala mi zamknieta w pokoju muche, ktora mimo ze obok jest otwarte okno, caly czas probuje wydostac sie przez te zamkniete.
Oby jutro autobusy nie byly tak szczelne.

- pan Zambrotta
- Juventino
staszku, możesz jedynie zamknąć mordę i przeczytać co napisałem:stahoo pisze:Ze mnie taki ekspert jak z koziej d... a nie, taki ekspert jak z Pana Zambrotty.
to napisałem ja, przed meczem. Wszystko idealnie przewidziałem. Czasami jestem tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym, co robię, że aż sam się nie łapię, jak ja to robię. Skoro wszystko poszło jak przewidywałem, w tym momencie staszek sięga po drugą paczkę Velvet.Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.
(...)
Nie ma już talizmanu Iniesty. Messi nie potrafi strzelać goli CFC. Torres uwielbia strzelać bramki Barsie.
Na JuvePoland tłok większy niż po naszym meczu z Ceseną pewnie

Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:46 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chelsea zaczęła tak, że pierwszy stoper został zmieniony zaraz po rozpoczęciu spotkania. Drugi wyleciał za czerwoną kartkę, za idiotyczne zachowanie. Barcelona strzeliła dwie bramki i w końcówce pierwszej połowy Chelsea się chyba poddała (tak wnioskuję ze strzału po wznowieniu gry na 2:0). W doliczonym czasie gry pierwszej jednak części gol dla Chelsea i pewne było, że będzie ciekawie. W drugiej Chelsea się już tylko broniła, niejednokrotnie dopisało im szczęście. Nie wiem czy ten karny był czy nie, ale Messi nie wytrzymał i poprzeczka. I kiedy wydawało się, że ta bramka prędzej czy później jednak padnie i Barcelona pojedzie na finał, w ostatniej minucie strzelił Torres.annihilator1988 pisze:Meczu nie widziałem. Niech ktoś go tutaj zrelacjonuje.
Gratulacje dla Chelsea. Nie jest łatwo utrzymać taki rezultat przeciwko Barcelonie grając w dziesiątkę.
- rupieć
- Juventino
Torres miał tam tyle miejsca i jeszcze Valdesa przed sobą. Tylko Borriello mógłby to schrzanić.
Nie przepadam za nikim z półfinałowej czwórki, ale jak Chelsea jeszcze wygra finał z tak okrojonym składem to szacun.

Nie przepadam za nikim z półfinałowej czwórki, ale jak Chelsea jeszcze wygra finał z tak okrojonym składem to szacun.

- Dtmiu
- Katalończyk
No nic. Wypada pogratulować Chelsea. Przegraliśmy bo byliśmy w tym drugim pólfinale gorsi. Do tego wątpliwa decyzja o wyrzuceniu Terry'ego ale tu się nie wypowiem bo realizator pokazał jedną powtórkę i to tylko raz
Trzeba przemyśleć to co się stało, zobaczyć jaką decyzję podejmie Pep, dokonać odpowiednich transferów zarówno jeśli chodzi o kupno jak i o sprzedaż.
Ten sezon już się skończył ale będą następne a świat się nie kończy. Jutro będę na pewno za Bayernem.

Ten sezon już się skończył ale będą następne a świat się nie kończy. Jutro będę na pewno za Bayernem.
- Mate.G
- Juventino
Obronić tytuł Ligi Mistrzów może tylko Juve, czekam na to
Ta porażka cieszy mnie tak samo jak wygrana Juve z Romą

- Marian.
- Juventino
Jakiż ten futbol jest piękny i przewrotny. Chelsea miała w dwumeczu takiego farta, że głowa mała. Swoją drogą Barca zagrała słabo, bardzo słabo - co z tego, że non stop byli przy piłce, jak prawie nic z tego nie wynikało. Niezależnie kto jutro awansuje do finału, 19 maja jestem za Chelsea.
Gratki dla fanów Chelsea!
Gratki dla fanów Chelsea!

- wojczech7
- Juventino
Obyś nie był tak cudowny, jak wskazuje na to powyższy cytat, bo mimo wszystko nie chciałbym oglądać cieszącej się gęby Mourinho i spółki...pan Zambrotta pisze:to napisałem ja, przed meczem. Wszystko idealnie przewidziałem. Czasami jestem tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w tym, co robię, że aż sam się nie łapię, jak ja to robię.Moim zdaniem finał będzie Real-Chelsea, jeśli sędziowie nie pokrzyżują planów anglików.
(...)
Nie ma już talizmanu Iniesty. Messi nie potrafi strzelać goli CFC. Torres uwielbia strzelać bramki Barsie.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:53 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- marek.siedlce
- Juventino
Ajajaj
wynik jak malowany. Dobrze sie stalo. Moze to troche utrze nosa futbolowym ekspertom znad Wisly ala cafe futbol. A i jeszcze jedno moje przemyslenie... Ciekawe czy nasz Boriello wpakowal by te setke co mial Torres ;>

FORZA JUVE !!!
- jaqb
- Juventino
swoją drogą to ktoś ogarnia, ilu graczy chelsea nie zagra w finale? lampard, terry, meireles, ivanović, ramires, ktoś jeszcze?
na onecie piszą, że tylko terry, meireles i ramires, czyli nie aż tak tragicznie
na onecie piszą, że tylko terry, meireles i ramires, czyli nie aż tak tragicznie
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:59 przez jaqb, łącznie zmieniany 1 raz.