Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
blisko jest konca sezonu,apetyt wielki,mam juz teraz okazje poleciec do Turynu z Londynu tam i spowrotem za okolo 80 funtow,moze ktos juz byl na celebracji i opowie?czy jakis autobus bedzie w ten sam dzien przejezdzal etc
Jesli sa jacys chetni z UK to mozna zrobic mala wycieczke
raferrazor@yahoo.co.uk
THX
Jesli sa jacys chetni z UK to mozna zrobic mala wycieczke
raferrazor@yahoo.co.uk
THX
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie byłem, ale z tego co się orientuję to świętują na placu San Marco.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012, 15:27 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- zahor
- Juventino
Zdumiewa mnie to. Dwie kolejki temu Juventus miał cztery punkty straty do Milanu i pogląd na tym forum był jednoznaczny - scudetto jest już przegrane, pozostaje tylko walka o drugie miejsce. Teraz z kolei na sześć kolejek przed końcem Juventus ma jeden punkt przewagi nad rywalem i goście już urządzają wycieczki na celebrację mistrzostwa.
- Filip.Szewczyk10
- Juventino
zamierzasz też wybrać się na sam mecz?
- IGI
- Juventino
Tak, zdecydowanie. Powinien zadac te pytanie dopiero po koncowym triumfie, bo wtedy na pewno wyrobi sie z organizacja.zahor pisze:Zdumiewa mnie to. Dwie kolejki temu Juventus miał cztery punkty straty do Milanu i pogląd na tym forum był jednoznaczny - scudetto jest już przegrane, pozostaje tylko walka o drugie miejsce. Teraz z kolei na sześć kolejek przed końcem Juventus ma jeden punkt przewagi nad rywalem i goście już urządzają wycieczki na celebrację mistrzostwa.
zahor Ciebie musi byc pelno w kazdym temacie, nawet w takim w ktorym nie masz kompletnie nic do powiedzenia. Odnosze wrazenie, ze czekasz tylko na wpadke Juve kosztem milanu, by moc powiedziec "a nie mowilem?". Ogolnie z mojej strony eot, bo pewnie juz bys chetnie jakis esej napisal, ktorego i tak nie przeczytam

Zawsze jesli sie nie uda, moze obejrzec mecz w gronie kibicow z Wloch. Za ten sezon Juventusowi i tak wypada podziekowac.

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
mam ta karte Juventus Member wiec i moze by sie udalo bilety kupic.. 
Ale bedzie pewnie ciezko ,warto sprobowac

Ale bedzie pewnie ciezko ,warto sprobowac
- zahor
- Juventino
Nie będę pisać eseju, pocieszę Cię że jak my z Romą przegramy albo zremisujemy w fatalnym stylu, Milan przejedzie się po Bolonii 4:0 i wszyscy popadną w drugą skrajność pod tytułem "co za nędza, wywalić leniwego Czarnogórca i rasistę Conte, scudetto przegrane" to ja zauważę że mimo wszystko są jeszcze na nie szanse.IGI pisze: zahor Ciebie musi byc pelno w kazdym temacie, nawet w takim w ktorym nie masz kompletnie nic do powiedzenia. Odnosze wrazenie, ze czekasz tylko na wpadke Juve kosztem milanu, by moc powiedziec "a nie mowilem?". Ogolnie z mojej strony eot, bo pewnie juz bys chetnie jakis esej napisal, ktorego i tak nie przeczytam![]()
Wydaje mi się że na tak grający Juventus warto się wybrać, nawet niekoniecznie na ostatni mecz z myślą o celebracji.IGI pisze: Zawsze jesli sie nie uda, moze obejrzec mecz w gronie kibicow z Wloch. Za ten sezon Juventusowi i tak wypada podziekowac.
- juventusiak_94
- Juventino
Jaka jest forma płatności przez internet ?
i czy jak wybiorę sekto można wybierać rząd i miejsce? Czy każdy siada gdzie chce ? Czy ju,z komputer sam wybiera ? jak to jest ?
i czy jak wybiorę sekto można wybierać rząd i miejsce? Czy każdy siada gdzie chce ? Czy ju,z komputer sam wybiera ? jak to jest ?
- Nedved1983
- Juventino
ja placilem karta. wybierasz trybune. sektor,rzad i miejsce dostajesz na bilecie, nie wybierasz gojuventusiak_94 pisze:Jaka jest forma płatności przez internet ?
o 14 ruszyla sprzedaz otwarta na Rome, i o ile dobrze widze to juz wyprzedali wszystko

- jareckijuve
- Juventino
A jak Juventus jednak nie zdobędzie scudetto to co wtedy powiesz? że tematu nie było? ...
Z Juventusem od 2004 roku!
- gawron
- Juventino
Macie inne jakieś tanie strony ze sprzedażą biletów na mecz niż listicket.it? Interesuje mnie mecz Juventus-Lecce. Wiem, że Lecce to na pewno nie Roma, ale po dzisiejszej otwartej sprzedaży biletów na Romę mam obawy, bo koniec sezonu tuż tuż...
- juventusiak_94
- Juventino
dzięki, ja na mecz z LecceNedved1983 pisze:ja placilem karta. wybierasz trybune. sektor,rzad i miejsce dostajesz na bilecie, nie wybierasz gojuventusiak_94 pisze:Jaka jest forma płatności przez internet ?
o 14 ruszyla sprzedaz otwarta na Rome, i o ile dobrze widze to juz wyprzedali wszystko

- maddox86
- Juventino
Witam. Bardzo chciałbym jechać na mecz Juve z Lecce. Powiem szczerze ze nie miałem jeszcze okazji jechać na mecz i za bardzo nie orientuje sie co i jaki. Wiec jeśli ktoś tez ma ochotę jechać na mecz z Lecce lub jest taka możliwość żeby się z kimś zabrać to proszę o kontakt. Pozdrawiam
- juventusiak_94
- Juventino
Czy sprzedaż na mecz z Lecce rusza jutro o 10 rano ? ( http://www.listicket.it/dettaglio.php?i ... 478c863536 )