Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
[RAF]ErrazoR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 14:10

blisko jest konca sezonu,apetyt wielki,mam juz teraz okazje poleciec do Turynu z Londynu tam i spowrotem za okolo 80 funtow,moze ktos juz byl na celebracji i opowie?czy jakis autobus bedzie w ten sam dzien przejezdzal etc

Jesli sa jacys chetni z UK to mozna zrobic mala wycieczke

raferrazor@yahoo.co.uk

THX

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:25

Nie byłem, ale z tego co się orientuję to świętują na placu San Marco.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012, 15:27 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:27

Zdumiewa mnie to. Dwie kolejki temu Juventus miał cztery punkty straty do Milanu i pogląd na tym forum był jednoznaczny - scudetto jest już przegrane, pozostaje tylko walka o drugie miejsce. Teraz z kolei na sześć kolejek przed końcem Juventus ma jeden punkt przewagi nad rywalem i goście już urządzają wycieczki na celebrację mistrzostwa.

Filip.Szewczyk10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:27

zamierzasz też wybrać się na sam mecz?

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:33

zahor pisze:Zdumiewa mnie to. Dwie kolejki temu Juventus miał cztery punkty straty do Milanu i pogląd na tym forum był jednoznaczny - scudetto jest już przegrane, pozostaje tylko walka o drugie miejsce. Teraz z kolei na sześć kolejek przed końcem Juventus ma jeden punkt przewagi nad rywalem i goście już urządzają wycieczki na celebrację mistrzostwa.
Tak, zdecydowanie. Powinien zadac te pytanie dopiero po koncowym triumfie, bo wtedy na pewno wyrobi sie z organizacja.

zahor Ciebie musi byc pelno w kazdym temacie, nawet w takim w ktorym nie masz kompletnie nic do powiedzenia. Odnosze wrazenie, ze czekasz tylko na wpadke Juve kosztem milanu, by moc powiedziec "a nie mowilem?". Ogolnie z mojej strony eot, bo pewnie juz bys chetnie jakis esej napisal, ktorego i tak nie przeczytam :)

Zawsze jesli sie nie uda, moze obejrzec mecz w gronie kibicow z Wloch. Za ten sezon Juventusowi i tak wypada podziekowac.

Obrazek
[RAF]ErrazoR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:35

mam ta karte Juventus Member wiec i moze by sie udalo bilety kupic.. :)
Ale bedzie pewnie ciezko ,warto sprobowac

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:44

IGI pisze: zahor Ciebie musi byc pelno w kazdym temacie, nawet w takim w ktorym nie masz kompletnie nic do powiedzenia. Odnosze wrazenie, ze czekasz tylko na wpadke Juve kosztem milanu, by moc powiedziec "a nie mowilem?". Ogolnie z mojej strony eot, bo pewnie juz bys chetnie jakis esej napisal, ktorego i tak nie przeczytam :)
Nie będę pisać eseju, pocieszę Cię że jak my z Romą przegramy albo zremisujemy w fatalnym stylu, Milan przejedzie się po Bolonii 4:0 i wszyscy popadną w drugą skrajność pod tytułem "co za nędza, wywalić leniwego Czarnogórca i rasistę Conte, scudetto przegrane" to ja zauważę że mimo wszystko są jeszcze na nie szanse.
IGI pisze: Zawsze jesli sie nie uda, moze obejrzec mecz w gronie kibicow z Wloch. Za ten sezon Juventusowi i tak wypada podziekowac.
Wydaje mi się że na tak grający Juventus warto się wybrać, nawet niekoniecznie na ostatni mecz z myślą o celebracji.

juventusiak_94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 15:57

Jaka jest forma płatności przez internet ?
i czy jak wybiorę sekto można wybierać rząd i miejsce? Czy każdy siada gdzie chce ? Czy ju,z komputer sam wybiera ? jak to jest ?

http://www.youtube.com/user/buffi33

your life your freestyle ylyf !

* Juventus&Freestyle *
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 16:10

juventusiak_94 pisze:Jaka jest forma płatności przez internet ?
i czy jak wybiorę sekto można wybierać rząd i miejsce? Czy każdy siada gdzie chce ? Czy ju,z komputer sam wybiera ? jak to jest ?
ja placilem karta. wybierasz trybune. sektor,rzad i miejsce dostajesz na bilecie, nie wybierasz go

o 14 ruszyla sprzedaz otwarta na Rome, i o ile dobrze widze to juz wyprzedali wszystko :)

jareckijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 18:05

A jak Juventus jednak nie zdobędzie scudetto to co wtedy powiesz? że tematu nie było? ...

Z Juventusem od 2004 roku!
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 18:21

jareckijuve pisze:A jak Juventus jednak nie zdobędzie scudetto to co wtedy powiesz? że tematu nie było? ...
Będzie informacja na zaś

FORZA JUVE!!!
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 18:44

Macie inne jakieś tanie strony ze sprzedażą biletów na mecz niż listicket.it? Interesuje mnie mecz Juventus-Lecce. Wiem, że Lecce to na pewno nie Roma, ale po dzisiejszej otwartej sprzedaży biletów na Romę mam obawy, bo koniec sezonu tuż tuż...

juventusiak_94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2012, 22:34

Nedved1983 pisze:
juventusiak_94 pisze:Jaka jest forma płatności przez internet ?
ja placilem karta. wybierasz trybune. sektor,rzad i miejsce dostajesz na bilecie, nie wybierasz go

o 14 ruszyla sprzedaz otwarta na Rome, i o ile dobrze widze to juz wyprzedali wszystko :)
dzięki, ja na mecz z Lecce :) mam nadzieję, że jednak coś zostanie na Lecce :D co do kolegi mówiącego o sezonowcach którzy teraz jadą na mecz... nie wiem czy to nienawiść czy co. Może popatrz z tej strony.. wiem że wiele osób wybiera sie na mecz z Lecce, kiedy będzie wolne także skończ jakieś wyzwiska peace

* Juventus&Freestyle *
maddox86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2012, 09:32

Witam. Bardzo chciałbym jechać na mecz Juve z Lecce. Powiem szczerze ze nie miałem jeszcze okazji jechać na mecz i za bardzo nie orientuje sie co i jaki. Wiec jeśli ktoś tez ma ochotę jechać na mecz z Lecce lub jest taka możliwość żeby się z kimś zabrać to proszę o kontakt. Pozdrawiam

juventusiak_94

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 14:13

Czy sprzedaż na mecz z Lecce rusza jutro o 10 rano ? ( http://www.listicket.it/dettaglio.php?i ... 478c863536 )

* Juventus&Freestyle *
ODPOWIEDZ