Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ARM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:09

tabo89 pisze:Miazga!!

Polski komentarz utwierdził mnie że redaktorzy przed meczem czytają sobie JP bo ten Julian łyknął nawet pirmaaprilisowego newsa o 5mln z Boriello a Lipiński przeczytał sobie arta "Drugie życie.." :P
Jeśli to prawda to są powody do satysfakcji
Teraz newsmeni będą musieli uważać tym bardziej na treści, bo teraz wszystko może pójść w świat :wink:.

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:10

wojczech7 pisze:
Mate.G oraz Wojtek o strzale z połowy boiska pisze:Strzelał Vucinic
Guzik, nie Vucinic. Strzelał Quagliarella. Realizator się pomylił, a potem bezmyślnie się tym komentatorzy zasugerowali.

Świetny mecz Bonucciego. Pewnie w obronie, ponadto świetnie wyprowadzał piłki.
Ja ogladałem na Bet365 i wg mnie to był Quagliarella i komentatorzy angielscy też tak mowili..

A co do Bonucciego to nie przesadzajmy.. stał w miejscu, oberwał piłką i od razu bohater... robił to co zawsze.. ostatnio też stał na lini i oberwał piłką , tylko ze strzelił samobója.

Poczekajmy kilka spotkań czy utrzyma forme.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:12

Piękny obrazek

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 6726_n.jpg ;) Vidal dziś zagrał kosmiczną piłkę i gdyby tylko nie ta głupia żółta karta... Ale i tak - dla takich wieczorów warto żyć! Wspaniałe zwycięstwo i tylko 2pkt do Milanu.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:13 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:13

Kiepska jakość, numerku nie mogę doczytać ale po stylu to chyba to jest jednak Fabio.Q,

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

cerb pisze:A co do Bonucciego to nie przesadzajmy.. stał w miejscu, oberwał piłką i od razu bohater... robił to co zawsze.. ostatnio też stał na lini i oberwał piłką , tylko ze strzelił samobója.
Poczekajmy kilka spotkań czy utrzyma forme.
Ehhh... kolejny, który ocenia za nazwisko. Nikt go tu nie chwali za zdobycie bramki, tylko za grę w obronie, a to dziś robił bardzo dobrze prócz tego kiksu, ale Lavezzi i tak był za daleko
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:15 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ja też nie mogę tego pojąć dlaczego Alex nie gra zamiast Borriello. Del Piero więcej daje zespołowi przez 10min niż MB przez 70min. Co do samego meczu, to extra euforia, a druga połowa to już total odlot :-D

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:14

Mate.G pisze:

Kiepska jakość, numerku nie mogę doczytać ale po stylu to chyba to jest jednak Fabio.Q,
Vucinic strzelał na bank, sam to mówiłem do dziewczyny siedzącej obok, że Bonuc przywłaszczył sobie jego gola :P

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:15

Podczas transmisji tak sobie pomyślałem, że ten Julian Kowalski jako jedyny komentator ligi włoskiej potrafi zrobić dobrą atmosferę przy sytuacjach podbramkowych. Ani Lipiński, ani Olbrycht, ani Milko tego nie potrafią. Zdarza mu się co prawda zarzucić Antonio Vidalem, ale jak dla mnie para dzisiejszych komentatorów jak najbardziej na +

W ostatnim czasie narzekaliśmy, że informacje do relacji z meczu dziennikarze onetu biorą z livescore'a. Teraz nie ma rewelacji, choć warto odnotować, że nie ma żadnego rażącego błędu, a nawet ktoś się wreszcie wysilił i obejrzał mecz. Być może przy bardziej zaciętej walce o mistrzostwo w Serie A zainteresowanie tą ligą w polskich mediach wzrośnie, oby.

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:26 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:15

Tego nawet nie oczekiwałem. Piękny mecz i 3. punkty. Nie wiem czy to Napoli takie słabe czy Juventus taki jedwabisty, nieważne.

Pochwalić należy Bonucciego. Jak powiedział komentator jeden kiks to obowiązek, ale dziś bez konsekwencji, poza tym nawet PEWNIE. Natomiast zawodnik meczu, zawodnik miesiąca, sezonu... Vidal. Kocham człowieka za jego grę. Straci piłkę, za chwile ją odzyskuje, walczy i w obronie i strzela bramki. Brawo brawo brawo!

Tak jak myślałem, Boriello to kpina i mam nadzieję, że Conte wreszcie weźmie sobie wielki pręt i puknie się w czoło zanim następny raz się na niego zdecyduje. Nie wiem czy Del Piero od początku, ale Del Piero w obecnej dyspozycji musi grać, musi!

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:16

Mate.G pisze:

Fabio nie bylo wtedy jeszcze na boisku. To Vucinic.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

W sumie, jeżeli liczyć bramkę z kontrowersyjnego spalonego (niby powinno się gwizdać na korzyść drużyny atakującej dla dobra widowiska) to Vucinić strzelił prawie dwie bramki :prochno:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mateelv pisze:
Mate.G pisze:

Vucinic strzelał na bank, sam to mówiłem do dziewczyny siedzącej obok, że Bonuc przywłaszczył sobie jego gola :P
Koledze raczej chodziło o strzał z połowy boiska, który oddał Quagliarella, ale chyba podał zły link.

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Fajnie :prochno: :prochno: :prochno:
Gadaliśmy o dwóch różnych sytuacjach :) A ja się dałem wprowadzić w błąd :smile:
Koniec tematu, przy golu Bonu strzelał Vucinic. Ze środka pola strzał Fabio.Q :prochno:
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:22 przez Mate.G, łącznie zmieniany 2 razy.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:17

Mina Crudelliego i drugiego milanisty :smile:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:26

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Zablokowany