Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli
- ARM
- Juventino
Jeśli to prawda to są powody do satysfakcjitabo89 pisze:Miazga!!
Polski komentarz utwierdził mnie że redaktorzy przed meczem czytają sobie JP bo ten Julian łyknął nawet pirmaaprilisowego newsa o 5mln z Boriello a Lipiński przeczytał sobie arta "Drugie życie.."
Teraz newsmeni będą musieli uważać tym bardziej na treści, bo teraz wszystko może pójść w świat
- cerb
- Juventino
Ja ogladałem na Bet365 i wg mnie to był Quagliarella i komentatorzy angielscy też tak mowili..wojczech7 pisze:Guzik, nie Vucinic. Strzelał Quagliarella. Realizator się pomylił, a potem bezmyślnie się tym komentatorzy zasugerowali.Mate.G oraz Wojtek o strzale z połowy boiska pisze:Strzelał Vucinic
Świetny mecz Bonucciego. Pewnie w obronie, ponadto świetnie wyprowadzał piłki.
A co do Bonucciego to nie przesadzajmy.. stał w miejscu, oberwał piłką i od razu bohater... robił to co zawsze.. ostatnio też stał na lini i oberwał piłką , tylko ze strzelił samobója.
Poczekajmy kilka spotkań czy utrzyma forme.
- Skibil
- Redaktor
Piękny obrazek
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 6726_n.jpg
Vidal dziś zagrał kosmiczną piłkę i gdyby tylko nie ta głupia żółta karta... Ale i tak - dla takich wieczorów warto żyć! Wspaniałe zwycięstwo i tylko 2pkt do Milanu.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 6726_n.jpg

Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:13 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
Kiepska jakość, numerku nie mogę doczytać ale po stylu to chyba to jest jednak Fabio.Q,
- pablo1503
- Juventino
Ehhh... kolejny, który ocenia za nazwisko. Nikt go tu nie chwali za zdobycie bramki, tylko za grę w obronie, a to dziś robił bardzo dobrze prócz tego kiksu, ale Lavezzi i tak był za dalekocerb pisze:A co do Bonucciego to nie przesadzajmy.. stał w miejscu, oberwał piłką i od razu bohater... robił to co zawsze.. ostatnio też stał na lini i oberwał piłką , tylko ze strzelił samobója.
Poczekajmy kilka spotkań czy utrzyma forme.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:15 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Vucinic strzelał na bank, sam to mówiłem do dziewczyny siedzącej obok, że Bonuc przywłaszczył sobie jego golaMate.G pisze:
Kiepska jakość, numerku nie mogę doczytać ale po stylu to chyba to jest jednak Fabio.Q,

- koki90
- Juventino
Podczas transmisji tak sobie pomyślałem, że ten Julian Kowalski jako jedyny komentator ligi włoskiej potrafi zrobić dobrą atmosferę przy sytuacjach podbramkowych. Ani Lipiński, ani Olbrycht, ani Milko tego nie potrafią. Zdarza mu się co prawda zarzucić Antonio Vidalem, ale jak dla mnie para dzisiejszych komentatorów jak najbardziej na +
W ostatnim czasie narzekaliśmy, że informacje do relacji z meczu dziennikarze onetu biorą z livescore'a. Teraz nie ma rewelacji, choć warto odnotować, że nie ma żadnego rażącego błędu, a nawet ktoś się wreszcie wysilił i obejrzał mecz. Być może przy bardziej zaciętej walce o mistrzostwo w Serie A zainteresowanie tą ligą w polskich mediach wzrośnie, oby.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
W ostatnim czasie narzekaliśmy, że informacje do relacji z meczu dziennikarze onetu biorą z livescore'a. Teraz nie ma rewelacji, choć warto odnotować, że nie ma żadnego rażącego błędu, a nawet ktoś się wreszcie wysilił i obejrzał mecz. Być może przy bardziej zaciętej walce o mistrzostwo w Serie A zainteresowanie tą ligą w polskich mediach wzrośnie, oby.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:26 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tego nawet nie oczekiwałem. Piękny mecz i 3. punkty. Nie wiem czy to Napoli takie słabe czy Juventus taki jedwabisty, nieważne.
Pochwalić należy Bonucciego. Jak powiedział komentator jeden kiks to obowiązek, ale dziś bez konsekwencji, poza tym nawet PEWNIE. Natomiast zawodnik meczu, zawodnik miesiąca, sezonu... Vidal. Kocham człowieka za jego grę. Straci piłkę, za chwile ją odzyskuje, walczy i w obronie i strzela bramki. Brawo brawo brawo!
Tak jak myślałem, Boriello to kpina i mam nadzieję, że Conte wreszcie weźmie sobie wielki pręt i puknie się w czoło zanim następny raz się na niego zdecyduje. Nie wiem czy Del Piero od początku, ale Del Piero w obecnej dyspozycji musi grać, musi!
Pochwalić należy Bonucciego. Jak powiedział komentator jeden kiks to obowiązek, ale dziś bez konsekwencji, poza tym nawet PEWNIE. Natomiast zawodnik meczu, zawodnik miesiąca, sezonu... Vidal. Kocham człowieka za jego grę. Straci piłkę, za chwile ją odzyskuje, walczy i w obronie i strzela bramki. Brawo brawo brawo!
Tak jak myślałem, Boriello to kpina i mam nadzieję, że Conte wreszcie weźmie sobie wielki pręt i puknie się w czoło zanim następny raz się na niego zdecyduje. Nie wiem czy Del Piero od początku, ale Del Piero w obecnej dyspozycji musi grać, musi!
- johnnybgoode
- Juventino
W sumie, jeżeli liczyć bramkę z kontrowersyjnego spalonego (niby powinno się gwizdać na korzyść drużyny atakującej dla dobra widowiska) to Vucinić strzelił prawie dwie bramki 

- pablo1503
- Juventino
Koledze raczej chodziło o strzał z połowy boiska, który oddał Quagliarella, ale chyba podał zły link.mateelv pisze:Vucinic strzelał na bank, sam to mówiłem do dziewczyny siedzącej obok, że Bonuc przywłaszczył sobie jego golaMate.G pisze:

- Mate.G
- Juventino
Fajnie
Gadaliśmy o dwóch różnych sytuacjach
A ja się dałem wprowadzić w błąd
Koniec tematu, przy golu Bonu strzelał Vucinic. Ze środka pola strzał Fabio.Q

Gadaliśmy o dwóch różnych sytuacjach

Koniec tematu, przy golu Bonu strzelał Vucinic. Ze środka pola strzał Fabio.Q

Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:22 przez Mate.G, łącznie zmieniany 2 razy.