Lippi zadowolony mimo porażki z Galatasaray
- KowalFromStolica
- Juventino
Lippi nie ma z czego być zadowolonym.Ciekawe co powie jak Juve przegra z Lazio? Jak nie poukłada drużyny która napewno się troche rozbiła po tych dwóch meczach to może być nie miło.Oby nie!! Del Piero zagra wspaniały mecz i Juve wróci na pierwsze miejsce.OBY!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- juve21
- Juventino
Widziałem te okazje !! Już dawano nie zmarnował takich sytuacji !! Obawiam się że czkawką odbija mu się to że siedzi na ławce.Marco powinien grać od pierwszych minut wtedy byłby cały czas na fali.MAm nadzieję że Lippi to przemyśli...El_chico_a_Coruna pisze:Co ten Marco w pierwszej polowie wyprawial:!:
:!:
Az mnie serce bolalo gdy tak fatalnie marnowal okazje!
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- darel
- Juventino
Lippi raczej po tym meczu nie ma się czym martwić. Drugi, a nawet 3 skład Juve rozegrał przez 1 połowe bardzo dobre spotkanie. To, że potem pogubili sie w obronie to juz inna historia.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- nookie
- Juventino
ja ten mecz traktuje jak sparing...prawie caly sklad to rezerwy byly..wiec nie ma sie czym martwic..poza tym chlopaki zagrali naprawde dobrze..a co do stadionu to nie powiedzialbym zeby byl taki neutralny..tam bylo chyba 65 tys. Turkow

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- rdk
- Juventino
Ja tam również byłem zadowolony z gry JUVE, chłopaki, przecież to se gierczały rezerwy, co wy chcieliście, fakt jest jeden, DI VAIO albo ma słabą formę psychiczną, albo już był pewny, że piłka ugrzęznie w siatce :? Ale jedno muszę przyznać, Mondragon bronił bardzo dobrze :!: :!: :!: :!: Ja go bym w meczu z Lazio jednak posadził na ławce :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!