Sezon 2011/2012 .

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 16:55

Lanzafame ukąsił Napoli - więc 2 zespoły ze ścigającej Juve trójki straciły pkt. Niezmiernie mnie to cieszy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 16:55

Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame :prochno: Szkoda, że lazio zdołało wbić gola w 88 min. Wczoraj udine straciło pkt. w palermo. Musimy dziś wygrać :!:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 17:08

Dragon pisze:Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame :prochno:
Warto dodać, że Napoli nie powinno tego meczu nawet zremisować... Catanii należał się niewątpliwie rzut karny - powstrzymywany i przewracany zawodnik gości był wówczas blisko zdobycia bramki. Radzę się też przyjrzeć drugiemu trafieniu Cavaniego... Sędzia pomógł miejscowym, a ci rozegrali i tak bardzo słabe spotkanie. Dość powiedzieć, że mecz był bardzo wyrównany, a Napoli w ogóle nic nie wychodziło.

Lazio zdobyło w końcówce 3 pkt, ale widać wyraźnie, że spuchło w ostatniej fazie sezonu. O Udinese nie wspominając.

Nam nie zostaje nic innego jak zainkasować dzisiaj 3 punkty i odskoczyć na większą ilość punktów. Wicemajster i Coppa Italia...

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 18:28

Bardzo mnie cieszy dobra forma Catanii, bo w następnej kolejce będą grać domowe spotkanie z Milanem. Jeżeli nie zdołają wywalczyć dobrego rezultatu na swoim terenie, przez co rozumiem remis to Milan na 99,9% będzie mistrzem. Natomiast gdyby udało nam się zmniejszyć stratę do dwóch punktów to sprawa pozostanie otwarta. Chyba, że wcześniej zdobędziemy czarny pas w remisowaniu meczów i Milan nie będzie musiał się silić na wygrywanie, żeby obronić tytuł. W każdym bądź radzie Montella wykonuje tam dobrą robotę.

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 18:46

Ogląda ktoś ostatnio spotkania Udinese ? Zastanawia mnie czy mieli tak rewelacyjny początek sezonu i to był jednorazowy wyskok, czy teraz tak spuchnęli, czy może jednak Isla jest tak fundamentalnym piłkarzem, że jego absencja aż tak wpłynęła na ich ostatnie wyniki ?

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 19:43

mrozzi pisze:
Dragon pisze:Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame :prochno:
Warto dodać, że Napoli nie powinno tego meczu nawet zremisować...
Choć z drugiej strony warto wspomnieć, że sędzia mógł śmiało nie uznać gola Lanzafame (ewidentna ręka przy przyjęciu piłki).
Napoli remis, udine remis, lazio fuksiarskie trzy punkty. Liga jest tak wyrównana i słaba zarazem, że utrata drugiego miejsca przez Juventus byłaby niebywałą oznaką frajerstwa. Na szczęście nam to nie grozi :prochno:
Parma będzie wysoko cenić Giovinco. Jeżeli przystąpimy do negocjacji i wyrazimy chęci wykupu, nie zdziwiłbym się, jakby Ghiradi zaśpiewał koło 10 mln. W takim wypadku... nie, dzięki. Potrzeba nam prawego skrzydłowego.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 12:49

Tak sobie teraz myślę, że bez różnicy która drużyna wygra w pucharze Włoch, to obie przynajmniej do ligi europejskiej dostaną się bez problemów, więc jedno miejsce do pucharu pocieszenia zostanie przyznane drużynie z 6 miejsca w lidze, co nie?

Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 17:59

Słyszeliście o problemach ze stadionem Cagliari? (KLIK) Okazuje się, że możemy zagrać z nimi aż w Trieście na tym stadionie. Ciekawe, czy klub zdecyduje się na takie rozwiązanie :think:

Obrazek
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 18:48

Izi pisze:Tak sobie teraz myślę, że bez różnicy która drużyna wygra w pucharze Włoch, to obie przynajmniej do ligi europejskiej dostaną się bez problemów, więc jedno miejsce do pucharu pocieszenia zostanie przyznane drużynie z 6 miejsca w lidze, co nie?
Ehh miejmy nadzieję, że nie będzie to inter. Ale znając ich farciarskie szczęście to załapią się chociaż na LE :angry:

pumex pisze:Słyszeliście o problemach ze stadionem Cagliari? (KLIK) Okazuje się, że możemy zagrać z nimi aż w Trieście na tym stadionie. Ciekawe, czy klub zdecyduje się na takie rozwiązanie Think
Aa wie ktoś dlaczego, aż tak daleko szukają zastępczego stadionu.. 1000 km :shock: Przecież na Sardynii jest więcej stadionów. Czyżby jakiś haczyk był?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 19:43

Może i jest więcej, ale pewnie nie mają wymaganych 20,000 miejsc. Wygląda to na złośliwe zagranie w stronę "urzędasów" ale najbardziej ucierpią na tym ich kibice..

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 15:01

Nie wiem jak Wy, ale ja po cichu liczę, że Milan straci dziś punkty w Katanii.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 15:35

alina pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja po cichu liczę, że Milan straci dziś punkty w Katanii.
Ja po cichu liczę, że wygramy z Napoli. Dopiero wtedy zacznie interesować mnie wynik Milanu. Takie podejście polecam innym, zwłaszcza, iż tracenie punktów w najważniejszych momentach mamy we krwi.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 15:45

Ale Milan gra dzisiaj a my jutro. Fizycznie niemożliwe jest zainteresowanie się ich meczem dopiero po naszej wygranej :D

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 15:49

pumex pisze:
alina pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja po cichu liczę, że Milan straci dziś punkty w Katanii.
Ja po cichu liczę, że wygramy z Napoli. Dopiero wtedy zacznie interesować mnie wynik Milanu. Takie podejście polecam innym, zwłaszcza, iż tracenie punktów w najważniejszych momentach mamy we krwi.
Też bym tak myślał gdybyśmy grali wcześniej niż Milan. Jednak to milan dzis gra i mam nadzieje ze straci punkty.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 16:03

Ouh_yeah pisze:Ale Milan gra dzisiaj a my jutro. Fizycznie niemożliwe jest zainteresowanie się ich meczem dopiero po naszej wygranej :D
Filozof... :wink:
Dzisiaj jakikolwiek wynik Milanu przyjmę ze stoickim spokojem. Dopiero jutro po naszym meczu rezultat meczu Rossonerich zacznie mnie obchodzić bardziej niż zeszłoroczny śnieg

Obrazek
ODPOWIEDZ