Sezon 2011/2012 .
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame
Szkoda, że lazio zdołało wbić gola w 88 min. Wczoraj udine straciło pkt. w palermo. Musimy dziś wygrać :!:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Warto dodać, że Napoli nie powinno tego meczu nawet zremisować... Catanii należał się niewątpliwie rzut karny - powstrzymywany i przewracany zawodnik gości był wówczas blisko zdobycia bramki. Radzę się też przyjrzeć drugiemu trafieniu Cavaniego... Sędzia pomógł miejscowym, a ci rozegrali i tak bardzo słabe spotkanie. Dość powiedzieć, że mecz był bardzo wyrównany, a Napoli w ogóle nic nie wychodziło.Dragon pisze:Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame![]()
Lazio zdobyło w końcówce 3 pkt, ale widać wyraźnie, że spuchło w ostatniej fazie sezonu. O Udinese nie wspominając.
Nam nie zostaje nic innego jak zainkasować dzisiaj 3 punkty i odskoczyć na większą ilość punktów. Wicemajster i Coppa Italia...
- Vimes
- Juventino
Bardzo mnie cieszy dobra forma Catanii, bo w następnej kolejce będą grać domowe spotkanie z Milanem. Jeżeli nie zdołają wywalczyć dobrego rezultatu na swoim terenie, przez co rozumiem remis to Milan na 99,9% będzie mistrzem. Natomiast gdyby udało nam się zmniejszyć stratę do dwóch punktów to sprawa pozostanie otwarta. Chyba, że wcześniej zdobędziemy czarny pas w remisowaniu meczów i Milan nie będzie musiał się silić na wygrywanie, żeby obronić tytuł. W każdym bądź radzie Montella wykonuje tam dobrą robotę.
- koki90
- Juventino
Ogląda ktoś ostatnio spotkania Udinese ? Zastanawia mnie czy mieli tak rewelacyjny początek sezonu i to był jednorazowy wyskok, czy teraz tak spuchnęli, czy może jednak Isla jest tak fundamentalnym piłkarzem, że jego absencja aż tak wpłynęła na ich ostatnie wyniki ?
- Brutalo
- Juventino
Choć z drugiej strony warto wspomnieć, że sędzia mógł śmiało nie uznać gola Lanzafame (ewidentna ręka przy przyjęciu piłki).mrozzi pisze:Warto dodać, że Napoli nie powinno tego meczu nawet zremisować...Dragon pisze:Napoli zremisowało 2-2 wygrany mecz. Gola na remis strzelił.... lanzafame![]()
Napoli remis, udine remis, lazio fuksiarskie trzy punkty. Liga jest tak wyrównana i słaba zarazem, że utrata drugiego miejsca przez Juventus byłaby niebywałą oznaką frajerstwa. Na szczęście nam to nie grozi

Parma będzie wysoko cenić Giovinco. Jeżeli przystąpimy do negocjacji i wyrazimy chęci wykupu, nie zdziwiłbym się, jakby Ghiradi zaśpiewał koło 10 mln. W takim wypadku... nie, dzięki. Potrzeba nam prawego skrzydłowego.
- Izi
- Juventino
Tak sobie teraz myślę, że bez różnicy która drużyna wygra w pucharze Włoch, to obie przynajmniej do ligi europejskiej dostaną się bez problemów, więc jedno miejsce do pucharu pocieszenia zostanie przyznane drużynie z 6 miejsca w lidze, co nie?
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Bianconero92
- Juventino
Ehh miejmy nadzieję, że nie będzie to inter. Ale znając ich farciarskie szczęście to załapią się chociaż na LEIzi pisze:Tak sobie teraz myślę, że bez różnicy która drużyna wygra w pucharze Włoch, to obie przynajmniej do ligi europejskiej dostaną się bez problemów, więc jedno miejsce do pucharu pocieszenia zostanie przyznane drużynie z 6 miejsca w lidze, co nie?

Aa wie ktoś dlaczego, aż tak daleko szukają zastępczego stadionu.. 1000 km :shock: Przecież na Sardynii jest więcej stadionów. Czyżby jakiś haczyk był?pumex pisze:Słyszeliście o problemach ze stadionem Cagliari? (KLIK) Okazuje się, że możemy zagrać z nimi aż w Trieście na tym stadionie. Ciekawe, czy klub zdecyduje się na takie rozwiązanie Think
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- pumex
- Juventino
Ja po cichu liczę, że wygramy z Napoli. Dopiero wtedy zacznie interesować mnie wynik Milanu. Takie podejście polecam innym, zwłaszcza, iż tracenie punktów w najważniejszych momentach mamy we krwi.alina pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja po cichu liczę, że Milan straci dziś punkty w Katanii.

- juventussek
- Juventino
Też bym tak myślał gdybyśmy grali wcześniej niż Milan. Jednak to milan dzis gra i mam nadzieje ze straci punkty.pumex pisze:Ja po cichu liczę, że wygramy z Napoli. Dopiero wtedy zacznie interesować mnie wynik Milanu. Takie podejście polecam innym, zwłaszcza, iż tracenie punktów w najważniejszych momentach mamy we krwi.alina pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja po cichu liczę, że Milan straci dziś punkty w Katanii.
- pumex
- Juventino
Filozof...Ouh_yeah pisze:Ale Milan gra dzisiaj a my jutro. Fizycznie niemożliwe jest zainteresowanie się ich meczem dopiero po naszej wygranej
Dzisiaj jakikolwiek wynik Milanu przyjmę ze stoickim spokojem. Dopiero jutro po naszym meczu rezultat meczu Rossonerich zacznie mnie obchodzić bardziej niż zeszłoroczny śnieg