Do wszystkich zdziwioych że nie gra Buffon: Conte przed pierwszym meczem w Coppa zapowiadał, że w Pucharze Włoch będzie grał Storari, pytanie tylko, czy w finale będzie równie konsekwentny. Poza tym:
- powinien zagrać Lichtsteiner, skoro w niedziele będzie za kartki pauzował
- to daje wątpliwość czy Conte zaryzykuje z Chiellinim. Jeśli Giorgio nie jest zdrowy na 100 % to nie wiem czy nie lepiej oszczędzać go na Inter, zwłaszcza że znowu zostajemy z 4 obrońcami.
-chciałbym zobaczyć z przodu: Del Piero-Fabio-Krasic, choć ten ostatni jest jak wiadomo mocno wątpliwy, w takim razie niech chociaż z ławki wejdzie
iltalismano pisze:Dziwi mnie nieobecność Eliji.. Przecież w Coppa dobrze mu szło ;<
Ale kiedy to było? Z resztą wszedł na zmęczoną Bolognie, która miała w pewnym momencie dwóch kontuzjowanych graczy i 0 zmian.
yanquez pisze:Nope... Wiem, że ciężko to zrozumieć kibicom w Polsce (mnie również), ale w SerieA czołowym ekipom po prostu nie wypada wystawiać najsilniejszego składu na CI... My nie gramy Buffonem, Marchisio, Barzaglim i Matrim, a Milan Silvą i Ibrą...
Barzagli akurat jest kontuzjowany, no ale coś w tym jest. Coś czuję że i Mirko sobie odpocznie.
pumex pisze:Dragon pisze:Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%
Nie zgadzam się. Obaj są piłkarzami klasy światowej, ale Milan to nie tylko Ibra i Silva i pokazywali to już w tym sezonie nie raz. Emanuelson potrafi wziąć grę na siebie, Shaarawy to przebojowy młodzik, ukąsić potrafi Nocerino.
Zwłaszca że T. Silva im raczej tych dwóch goli nie strzeli a ze Zlatanemróżnie bywa w tych ważnych meczach. Ostatni raz dobrze z Juve zagrał chyba jeszcze w Interze.
Emanuelson... No nieźle Allegri go przekwalifikował, przychodził jako lewy pomocnik/obrońca z tego co pamiętam a wyrósł na trequartistę.
Sporo mamy remisów w tym sezonie, ale tym razem biorę w ciemno

edit:
Corcky pisze: Przypomina mi się mecz z Bayernem, kiedy do awansu starczał nam remis, a jak się skończyło każdy wie... Trzeba bardzo uważać.
I to chyba 3 dni po meczu(wygranym)...z Interem jeśli dobrze pamiętam, ale spoko, w tym sezonie nie przegrywamy.
Brutalo pisze: Kiedy My ostatnio graliśmy w jakimś finale ? Poza pucharów wakacyjnych ?
Finał LM 2003?

Ogólnie polecam:
http://www.myp2p.com.pl/ przeważnie wyrzuca na stronkę meczenazywo.tv i tam jest niezła jakość. Np. Chelsea&Napoli tam oglądałem, czasem zacina, ale zazwyczaj wystarczy odświeżyć.