Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
mateusz6 pisze:prognozowany skład Milanu jest przesłaby. Bez (...) Cassano

Liczę, że zagramy rzeczywiście tym silnym i przyzwoitym składem. Skład Milanu mnie nie interesuje, chce zobaczyć dobrą grę i awans. Najlepiej gdybyśmy skopali przy okazji im tyłki, co by trochę uciszyć te mediolańskie lamenty nieustające po ostatnim remisie.
- @D@$
- Juventino
Do wszystkich zdziwioych że nie gra Buffon: Conte przed pierwszym meczem w Coppa zapowiadał, że w Pucharze Włoch będzie grał Storari, pytanie tylko, czy w finale będzie równie konsekwentny. Poza tym:
- powinien zagrać Lichtsteiner, skoro w niedziele będzie za kartki pauzował
- to daje wątpliwość czy Conte zaryzykuje z Chiellinim. Jeśli Giorgio nie jest zdrowy na 100 % to nie wiem czy nie lepiej oszczędzać go na Inter, zwłaszcza że znowu zostajemy z 4 obrońcami.
-chciałbym zobaczyć z przodu: Del Piero-Fabio-Krasic, choć ten ostatni jest jak wiadomo mocno wątpliwy, w takim razie niech chociaż z ławki wejdzie
Emanuelson... No nieźle Allegri go przekwalifikował, przychodził jako lewy pomocnik/obrońca z tego co pamiętam a wyrósł na trequartistę.
Sporo mamy remisów w tym sezonie, ale tym razem biorę w ciemno
edit:
Ogólnie polecam: http://www.myp2p.com.pl/ przeważnie wyrzuca na stronkę meczenazywo.tv i tam jest niezła jakość. Np. Chelsea&Napoli tam oglądałem, czasem zacina, ale zazwyczaj wystarczy odświeżyć.
- powinien zagrać Lichtsteiner, skoro w niedziele będzie za kartki pauzował
- to daje wątpliwość czy Conte zaryzykuje z Chiellinim. Jeśli Giorgio nie jest zdrowy na 100 % to nie wiem czy nie lepiej oszczędzać go na Inter, zwłaszcza że znowu zostajemy z 4 obrońcami.
-chciałbym zobaczyć z przodu: Del Piero-Fabio-Krasic, choć ten ostatni jest jak wiadomo mocno wątpliwy, w takim razie niech chociaż z ławki wejdzie
Ale kiedy to było? Z resztą wszedł na zmęczoną Bolognie, która miała w pewnym momencie dwóch kontuzjowanych graczy i 0 zmian.iltalismano pisze:Dziwi mnie nieobecność Eliji.. Przecież w Coppa dobrze mu szło ;<
Barzagli akurat jest kontuzjowany, no ale coś w tym jest. Coś czuję że i Mirko sobie odpocznie.yanquez pisze:Nope... Wiem, że ciężko to zrozumieć kibicom w Polsce (mnie również), ale w SerieA czołowym ekipom po prostu nie wypada wystawiać najsilniejszego składu na CI... My nie gramy Buffonem, Marchisio, Barzaglim i Matrim, a Milan Silvą i Ibrą...
Zwłaszca że T. Silva im raczej tych dwóch goli nie strzeli a ze Zlatanemróżnie bywa w tych ważnych meczach. Ostatni raz dobrze z Juve zagrał chyba jeszcze w Interze.pumex pisze:Nie zgadzam się. Obaj są piłkarzami klasy światowej, ale Milan to nie tylko Ibra i Silva i pokazywali to już w tym sezonie nie raz. Emanuelson potrafi wziąć grę na siebie, Shaarawy to przebojowy młodzik, ukąsić potrafi Nocerino.Dragon pisze:Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%
Emanuelson... No nieźle Allegri go przekwalifikował, przychodził jako lewy pomocnik/obrońca z tego co pamiętam a wyrósł na trequartistę.
Sporo mamy remisów w tym sezonie, ale tym razem biorę w ciemno

edit:
I to chyba 3 dni po meczu(wygranym)...z Interem jeśli dobrze pamiętam, ale spoko, w tym sezonie nie przegrywamy.Corcky pisze: Przypomina mi się mecz z Bayernem, kiedy do awansu starczał nam remis, a jak się skończyło każdy wie... Trzeba bardzo uważać.
Finał LM 2003?Brutalo pisze: Kiedy My ostatnio graliśmy w jakimś finale ? Poza pucharów wakacyjnych ?

Ogólnie polecam: http://www.myp2p.com.pl/ przeważnie wyrzuca na stronkę meczenazywo.tv i tam jest niezła jakość. Np. Chelsea&Napoli tam oglądałem, czasem zacina, ale zazwyczaj wystarczy odświeżyć.
- pablo1503
- Juventino
Oficjalne:
(4-3-3): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Del Piero, Vucinic.
Ławka: Manninger, Caceres, Marchisio, Padoin, Estigarribia, Quagliarella, Borriello.
Zaskoczył mnie Conte wystawiając tak mocny skład. Widać, że nie odpuszcza sobie CI, i dobrze 8)
(4-3-3): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Del Piero, Vucinic.
Ławka: Manninger, Caceres, Marchisio, Padoin, Estigarribia, Quagliarella, Borriello.
Zaskoczył mnie Conte wystawiając tak mocny skład. Widać, że nie odpuszcza sobie CI, i dobrze 8)

- Wojtek
- Juventino
Czyli wychodzimy tak jak było podane wcześniej
Bardzo mnie cieszy taki skład, wreszcie Alex od początku no ale to było wiadome.
Skoro Milan wyjdzie bez Ibry i Silvy a w dodatku nie zagrają Boateng czy Robinho to ja niemam wątpliwości kto zagra w finale.
Już nie pamiętam kiedy my ostatni raz byliśmy w finale jakichkolwiek rozgrywek?
FORZA JUVE!!

Skoro Milan wyjdzie bez Ibry i Silvy a w dodatku nie zagrają Boateng czy Robinho to ja niemam wątpliwości kto zagra w finale.
Już nie pamiętam kiedy my ostatni raz byliśmy w finale jakichkolwiek rozgrywek?
FORZA JUVE!!
- pumex
- Juventino
yanquez, stary druhu, żyjesz?yanquez pisze:Nope...pumex pisze:Okazuje się, że Ibra faktycznie nie zagra (źródło). Nie dał rady wykurować się z przeziębienia. To już chyba nie jest jakiś przedmeczowy chwyt?

Del Piero na szpicy... ciekawe
FORZA JUVE!!
Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 20:03 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- Pontius21
- Milanista
@up
oficjalna 11stka:
Amelia, Antonini, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Aquilani, Seedorf, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic El Shaarawy
mogliby sobie darować te zasłony dymne bo własnych kibiców stresują
oficjalna 11stka:
Amelia, Antonini, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Aquilani, Seedorf, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic El Shaarawy

- Mate.G
- Juventino
Ciekawe jest na ławce Gatuso ? Co się dzieje z Boatengiem ?
- @Maras@
- Juventino
Wielki powrót Estiegopablo1503 pisze:Oficjalne:

Dobrze chociaż że Alex wychodzi w pierwszym

No już niedługo

- Gość
oficjalna 11stka:
wiedziałem ze Ibra zagra..było do przewidzenia, Milan takie gierki może stosować, ale na boisku nie mają szans !
Dzisiaj zwycięstwo jest nasze ! Forza Juve ! Forza Alex !
http://short4u.pl/XJd7B - Ograjmy Buka

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądała współpraca Del Piero z Vuciniciem.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Żyję, tylko w robocie ostatnio nie mam czasu postów pisaćpumex pisze:yanquez, stary druhu, żyjesz?Ibra jednak zagra - to dla nas zdecydowanie zła informacja
![]()
Del Piero na szpicy... ciekawe
FORZA JUVE!!

Moje wcześniejsze przypuszczenia się nie sprawdziły -> Obie drużyny grają mocnymi składami. Zwracam honor.
Widowisko będzie ciekawe: Bonera i jego następca - Bonucci. Kto zrypie więcej?
- kosciu88
- Juventino
Biorac pod uwage przewidywalne sklady, mecz u siebie, korzystny wynik z pierwszego spotkania i to ze jeszcze w tym sezonie nie przegralismy pozwala optymistycznie patrzec na koncowy wynik. Jednak Milan to zawsze Milan i zobaczymy co mecz pokaze.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- juventusprzemek
- Juventino
No co tu napisać, w końcu Alex wraca na boisko. Mam nadzieję, że Capitano zagra typowego środkowego snajpera i pokaże Milanowi, gdzie raki zimują
Ja jestem optymistycznie nastawiony, jak pisano wyżej aspekty za naszym awansem:
1) Alex w pierwszym składzie i to na szpicy
2) Juventus Arena (Stadium- Il Nuovo Stadio Della Juventus)
3) 2-1 dla nas w pierwszym spotkaniu
No to życzmy sobie Powodzenia Juventini, awans do finału i piękny mecz Alexa niczym 05-11-2008 na Bernabeu!

Ja jestem optymistycznie nastawiony, jak pisano wyżej aspekty za naszym awansem:
1) Alex w pierwszym składzie i to na szpicy
2) Juventus Arena (Stadium- Il Nuovo Stadio Della Juventus)
3) 2-1 dla nas w pierwszym spotkaniu
No to życzmy sobie Powodzenia Juventini, awans do finału i piękny mecz Alexa niczym 05-11-2008 na Bernabeu!