Liga Europy 2012/2013

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 09:09

stahoo pisze:uważam, że takiemu Claudio po dobrym pół roku woda sodowa uderzyła konkretnie do głowy,
Woda sodowa uderzyła Marchisio do głowy? :D Proszę... .

Udinese ma jeszcze szanse, ale musieliby rzucić do boju całkowicie pierwszy skład.

Edit:
pumex pisze: Odnośnie LE: oglądał ktoś wczoraj Udinese? Dostali 0:2 z AZ, ciekawy jestem, czy u siebie powalczą :think:
Ja oglądałem, ale tylko fragmentami, bo byłem zajęty. Pierwszej bramki nie widziałem, druga paść nie powinna - żenująca postawa obrońców. Di Natale wszedł na ostatnie 10 minut, a Handanović uratował Udinese w końcówce od 3 gola.

ewerthon pisze:Mam nadzieję, że Napoli jeszcze zaciśnie zęby i wywalczy to 3 miejsce na koniec sezonu, nie chce tam widzieć Udinese, niech sobie grają w tej LE.
A to wiadomo. Ani Udinese, ani Lazio. Lazio być może zdołałoby się zakwalifikować, ale wyjście z grupy byłoby sukcesem.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2012, 09:18 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

ObrazekObrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 09:12

pumex pisze: Przepraszam bardzo, ale skoro piłkarze o nazwiskach: Susaeta, Toquero, Muniain, Iturraspe zaprezentowali mobilność na połowie MU niczym Barcelona
Gra Muniaina akurat nie dziwi, już parę lat temu mówiło się, że to jeden z największych talentów hiszpańskiej piłki
pumex pisze: Odnośnie LE: oglądał ktoś wczoraj Udinese? Dostali 0:2 z AZ, ciekawy jestem, czy u siebie powalczą :think:
Mam nadzieję, że Napoli jeszcze zaciśnie zęby i wywalczy to 3 miejsce na koniec sezonu, nie chce tam widzieć Udinese, niech sobie grają w tej LE.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 09:19

stahoo pisze:uważam, że takiemu Claudio po dobrym pół roku woda sodowa uderzyła konkretnie do głowy
Oj nieprawda. Widać, że Claudio się stara ale już mu te ofensywne wejścia nie wychodzą jak przedtem. W którymś niedawnym meczu próbował chyba z cztery razy takiej klepki z Vuciniciem i wejścia w pole karne na strzał, tak jak zdobywał większość bramek na jesieni, ale za każdym razem albo źle przyjął albo strzelił obok bramki.

No gdyby miał taką formę przez cały sezon to by był czołowym pomocnikiem w Europie. Ale jak wiemy (i wiedzieliśmy nawet kiedy czarował) - nie jest.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 09:54

pumex pisze:
ewerthon pisze:Widać Ferguson postanowił olać te rozgrywki, wbrew zapowiedziom samych piłkarzy, którzy przebąkiwali coś o końcowym triumfie.
Czasami przebąkiwali, a czasami wypowiadali się tak, jak np. Evra, że czują się upokorzeni grając w LE i w zasadzie nie chce im się tam być.
Chyba nawet Ferguson coś przebąkiwał, że to jest bez sensu, skoro odpadli z Ligi Mistrzów to po co im te rozgrywki. Wydaje mi się, że to było skierowane pod adresem Platiniego. Ciekawe czy będą wylewać siódme poty w Kraju Basków czy z ulgą odpadną z tych zawodów?

Obrazek
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:17

Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:21

Łoles pisze:Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/
Nie tylko Tobie. Udinese i ManC zrobiły mi nieprzyjemne niespodzianki :(

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:26

Obstawianie "pewniaków" w LE to nienajlepszy pomysł na zakłady u buka :whistle: Od dawien dawna faworyci dają rzyci.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:26

Nooby, nooby, kto obstawia puchary? :)

Iker Munian to dobry grajek.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:28

stahoo pisze:Nooby, nooby, kto obstawia puchary? :)
deszczowy.

Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:32

pan Zambrotta pisze:
stahoo pisze:Nooby, nooby, kto obstawia puchary? :)
deszczowy.

Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".
Mecze piłkarskie mają swoich januszów, fora internetowe mają andrzejów. Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.

Znowu oba kluby z Manchesteru zmoczyły? Mogliby chociaż udawać, że im się chce.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:35

Mi sprawę zawaliło City, UTD nie stawiałem bo nie byłem pewien, pierwszy raz od czasów LO postawiłem u buka i dupa :whistle:

pan Zambrotta pisze:Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".
to by nie był taki głupi pomysł, bo wówczas grały by tam kluby którym zależy na końcowym sukcesie a nie takie które podchodzą do tematu lekceważąco - bo mam wrażenie że Ferguson wychodzi z założenia że jak się uda coś ugrać to ok a jak nei to trudno.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:44

deszczowy pisze:
Łoles pisze:Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/
Nie tylko Tobie. Udinese i ManC zrobiły mi nieprzyjemne niespodzianki :(
Udinese? To co Ty deszczu obstawiłeś w ich meczu z Alkmaar? Wprawdzie akurat ten holenerski klub nie cieszy się taką samą renomą jak Ajax i PSV, ale lideruje Eredivise i w domu ma bilans 10-2-0.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:47

Ano obstawiłem. "My bad, jadłem tosty", jak powiedział klasyk. Coś czuję, że LE wygra w tym roku znowu jakiś egzotyczniak. Jakieś Alkmaar właśnie, Bilbao jakieś.b

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:52

deszczowy pisze:Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.
ktoś powinien zrobić rewolucję w warszawie i wywalić z miasta marnych dziennikarzy PAPu :D :*

Puchar UEFA już dawno przestał być interesujący, a <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje UEFA tylko pogłebiają sprawę.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 10:55

pan Zambrotta pisze:
deszczowy pisze:Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.
ktoś powinien zrobić rewolucję w warszawie i wywalić z miasta marnych dziennikarzy PAPu :D :*
I kto by Ci wtedy WP i Onet informacjami zapełniał? :D
pan Zambrotta pisze:Puchar UEFA już dawno przestał być interesujący, a <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje UEFA tylko pogłebiają sprawę.
A on kiedykolwiek BYŁ interesujący? ;)

Zablokowany