Liga Europy 2012/2013
- De Rossi
- Juventino
Woda sodowa uderzyła Marchisio do głowy?stahoo pisze:uważam, że takiemu Claudio po dobrym pół roku woda sodowa uderzyła konkretnie do głowy,

Udinese ma jeszcze szanse, ale musieliby rzucić do boju całkowicie pierwszy skład.
Edit:
Ja oglądałem, ale tylko fragmentami, bo byłem zajęty. Pierwszej bramki nie widziałem, druga paść nie powinna - żenująca postawa obrońców. Di Natale wszedł na ostatnie 10 minut, a Handanović uratował Udinese w końcówce od 3 gola.pumex pisze: Odnośnie LE: oglądał ktoś wczoraj Udinese? Dostali 0:2 z AZ, ciekawy jestem, czy u siebie powalczą
A to wiadomo. Ani Udinese, ani Lazio. Lazio być może zdołałoby się zakwalifikować, ale wyjście z grupy byłoby sukcesem.ewerthon pisze:Mam nadzieję, że Napoli jeszcze zaciśnie zęby i wywalczy to 3 miejsce na koniec sezonu, nie chce tam widzieć Udinese, niech sobie grają w tej LE.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2012, 09:18 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

- ewerthon
- Juventino
Gra Muniaina akurat nie dziwi, już parę lat temu mówiło się, że to jeden z największych talentów hiszpańskiej piłkipumex pisze: Przepraszam bardzo, ale skoro piłkarze o nazwiskach: Susaeta, Toquero, Muniain, Iturraspe zaprezentowali mobilność na połowie MU niczym Barcelona
Mam nadzieję, że Napoli jeszcze zaciśnie zęby i wywalczy to 3 miejsce na koniec sezonu, nie chce tam widzieć Udinese, niech sobie grają w tej LE.pumex pisze: Odnośnie LE: oglądał ktoś wczoraj Udinese? Dostali 0:2 z AZ, ciekawy jestem, czy u siebie powalczą
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Oj nieprawda. Widać, że Claudio się stara ale już mu te ofensywne wejścia nie wychodzą jak przedtem. W którymś niedawnym meczu próbował chyba z cztery razy takiej klepki z Vuciniciem i wejścia w pole karne na strzał, tak jak zdobywał większość bramek na jesieni, ale za każdym razem albo źle przyjął albo strzelił obok bramki.stahoo pisze:uważam, że takiemu Claudio po dobrym pół roku woda sodowa uderzyła konkretnie do głowy
No gdyby miał taką formę przez cały sezon to by był czołowym pomocnikiem w Europie. Ale jak wiemy (i wiedzieliśmy nawet kiedy czarował) - nie jest.
- Vimes
- Juventino
Chyba nawet Ferguson coś przebąkiwał, że to jest bez sensu, skoro odpadli z Ligi Mistrzów to po co im te rozgrywki. Wydaje mi się, że to było skierowane pod adresem Platiniego. Ciekawe czy będą wylewać siódme poty w Kraju Basków czy z ulgą odpadną z tych zawodów?pumex pisze:Czasami przebąkiwali, a czasami wypowiadali się tak, jak np. Evra, że czują się upokorzeni grając w LE i w zasadzie nie chce im się tam być.ewerthon pisze:Widać Ferguson postanowił olać te rozgrywki, wbrew zapowiedziom samych piłkarzy, którzy przebąkiwali coś o końcowym triumfie.
- Łoles
- Juventino
Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- deszczowy
- Juventino
Nie tylko Tobie. Udinese i ManC zrobiły mi nieprzyjemne niespodziankiŁoles pisze:Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/

- pan Zambrotta
- Juventino
deszczowy.stahoo pisze:Nooby, nooby, kto obstawia puchary?
Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".
- deszczowy
- Juventino
Mecze piłkarskie mają swoich januszów, fora internetowe mają andrzejów. Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.pan Zambrotta pisze:deszczowy.stahoo pisze:Nooby, nooby, kto obstawia puchary?
Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".
Znowu oba kluby z Manchesteru zmoczyły? Mogliby chociaż udawać, że im się chce.
- Łoles
- Juventino
Mi sprawę zawaliło City, UTD nie stawiałem bo nie byłem pewien, pierwszy raz od czasów LO postawiłem u buka i dupa

to by nie był taki głupi pomysł, bo wówczas grały by tam kluby którym zależy na końcowym sukcesie a nie takie które podchodzą do tematu lekceważąco - bo mam wrażenie że Ferguson wychodzi z założenia że jak się uda coś ugrać to ok a jak nei to trudno.pan Zambrotta pisze:Platini powinien zrobić rewolucję w pucharach, tzn. usunąć możliwość grania w lidze europejskiej po odpadnięciu z LM. może zniknąłby przydomek pt: "puchar pocieszenia".
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Vimes
- Juventino
Udinese? To co Ty deszczu obstawiłeś w ich meczu z Alkmaar? Wprawdzie akurat ten holenerski klub nie cieszy się taką samą renomą jak Ajax i PSV, ale lideruje Eredivise i w domu ma bilans 10-2-0.deszczowy pisze:Nie tylko Tobie. Udinese i ManC zrobiły mi nieprzyjemne niespodziankiŁoles pisze:Zagrałem wczoraj po dłuższej przerwie u buka i oczywiście kupon się wysypał juz na lidze europejskiej ;/
- deszczowy
- Juventino
Ano obstawiłem. "My bad, jadłem tosty", jak powiedział klasyk. Coś czuję, że LE wygra w tym roku znowu jakiś egzotyczniak. Jakieś Alkmaar właśnie, Bilbao jakieś.b
- pan Zambrotta
- Juventino
ktoś powinien zrobić rewolucję w warszawie i wywalić z miasta marnych dziennikarzy PAPudeszczowy pisze:Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.

Puchar UEFA już dawno przestał być interesujący, a <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje UEFA tylko pogłebiają sprawę.
- deszczowy
- Juventino
I kto by Ci wtedy WP i Onet informacjami zapełniał?pan Zambrotta pisze:ktoś powinien zrobić rewolucję w warszawie i wywalić z miasta marnych dziennikarzy PAPudeszczowy pisze:Ktoś powinien zrobić rewolucję i usunąć możliwość wpuszczania jednych i drugich tam, gdzie nie powinno ich być.:*

A on kiedykolwiek BYŁ interesujący?pan Zambrotta pisze:Puchar UEFA już dawno przestał być interesujący, a <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje UEFA tylko pogłebiają sprawę.