Naj wieksza szmata jako widzieliscie ??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2003, 22:48

Kurcze Biggi, ubiegłes mnie 8) .

Barthez to chyba w tej chwili jeden z najgorszych bramkarzy świata. Tyle co on popełnia błędów, to nawet Dudkowi sie nie zdarza 8)

srali muszki będzie wiosna
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2003, 23:04

napewno nieszczesny Enckelman no i ktoras z szmat Bartheza , wpadki Dudka :( i bramka kiedy to bramkarz przygotowuje sie do wykopu pilki a nie wie ze za nim stoi przeciwnik ktory w konsekwencji zabiera mu ja i zdobywa gola to bylo chyab w Anglii

FORZA JUVE
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2003, 23:42

Gianluigi pisze:To co powiecie na bramke jaka puscil Enckelman .Koles mu wyrzucił piłke z autu ten chciał ją przyjąć i mu przeleciała pod nogą :D .
Dokładnie, to był szczyt szczytów :D Warto dołożyć też wybryki Bartheza, często zdarzają się tzw.,,kanały''. A i mój kumpel klubu źle wymierzył lot górnej piłki i ta w piękny sposób po koźle go przeskoczyła :D

Obrazek
Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 22:43

Na Polsacie Sport często, miast reklam, podejmowane są rózne ciekawe tematy, np. ranking 10 najpiękniejszych samobójów, albo ranking 10 największych błędów :D... tam to dopiero niektórzy wymiatają hehehe.

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 22:48

BIGGI pisze:W środę francuski bramkarz Fabien Barthez popełnił kolejny błąd i przyczynił się do porażki Manchesteru United w towarzyskim spotkaniu ze Stoke 1:3.

Angielska prasa spekuluje, że rosną szanse Amerykanina Tima Howarda, aby być podstawowym bramkarzem "Czerwonych Diabłów" w nowym sezonie.

Barthez jest zawodnikiem zespołu z Old Trafford od trzech lat i w tym czasie przytrafiło mu się wiele poważnych błędów. Ostatni miał miejsce w środę, a angielskie media określiły go jako 'komiczny'.

Na strzał niemal z połowy boiska zdecydował się jeden z piłkarzy Stoke, który usiłował przelobować wysuniętego przed bramkę Francuza. Barthez energicznie się cofał, ale nie zdołał wybić piłki za bramkę. Ta uderzyła w poprzeczkę, następnie w głowę zdezorientowanego bramkarza i wpadła do siatki.
Kilka minut później zdenerwowany Alex Ferguson ściągnął z boiska Bartheza i wprowadził do gry Ricardo.
Hehe dokładnie :D NIe widziałem tej bramki ale duuużo o niej słyszałem :D Braxo Fabien "trzymaj forme ponad norme"

★ ★ ★
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:13

było ich bardzo duzo ale najbardziej pamietam Dudka jak grali z Menchesterem :D

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:23

no ja tez znam taką jedną ma 12 lat i juz dała odbyt

a co do piłki to ja dzis szmate pusciłem na w-f jest normalnie niesamowity jak by to było pokazane w tv to była by to szmata roku
Ps. naj wieksza czy największa co ty masz z polskiego ja mam 2 i wiem jak sie pisze największa

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 17:55

Gianluigi pisze:To co powiecie na bramke jaka puscil Enckelman .Koles mu wyrzucił piłke z autu ten chciał ją przyjąć i mu przeleciała pod nogą :D .
dokladnie jak zobaczylem ta brame na eurosporcie to smialem sie chyba z 10 min

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 18:28

BIGGI pisze:Hmmm było kilka, m.in. Dudek z MU , ale największa to chyba ta co jakiś tam bramkarz chciał wykopać piłke, a ta podskoczyła , minęła jego noge i wpadła do bramki...w zeszłym sezonie widziałem to, no bylo jeszcze kilka akcji w których bramkarze piłke złapali a potem im wypadła i gol....trudno mi przytoczyć jednak kto gdzie i z kim.....aha no i Barthez tez puścił kilka szmat :lol:
To był mecz Aston Villi z kimś tam i tą bramkę puścił ich bramkarz Enckelman, pozatym w tym sezonie jeszcze jedna bramka w meczu el. ME Norwegia-Hiszpania, barmkarz Norwegów próbował wykopać piłkę ale zrobił to tak niefortunnie że trafił wprost na głowę chyba Exteberi (jakoś tak to się pisze) i przelobował bramkarza.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 18:57

Moim zdaniem to w meczu Liverpool z MU kiedy Dudek własnie taką szmate puścił!!!! fatalny błąd :x

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 19:11

chłopaki chyba zapomnieliście o dwóch największych specjalistach od szmat!!! numerem 1 dla mnie jest Bonano z Barcelony:)) on przecież potrafił wpuścić dwie bramki gdy przeciwnik nie oddał żadnego strzał€:))) a najlepsze chyba było jak przy rogu wspaniale wypiąstkował piłkę idealnie we własne okienko :twisted: :twisted:
a drugi to Huge (ten co grał w Wiśle) jak w meczu z Schalke piłka mu nad głową przeskoczyła i Mpenza wbił ją do pustej bramki.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 01:39

Zdecydowanie Janusz Jojko!! :D :D :D Mało który bramkarz potrafi samemu sobie do bramki piłkę wrzucić.. :twisted: :twisted: :twisted:

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 07:38

Najgorsze szmaty maja w klubie "El Nazairos"! Leza sobie na podlodze i smierdza w meskiej ubikacji! I nawet ich nie schowaja czy cos... Porazka... :?

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 08:49

ostatnia wpadka Dudka w meczu pucharowym to było chyba w poniedziałek ale nie pamietam mówię wam taka szmata

JESTEM OSZUSTEM
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 09:27

I tak Bartheza nie przebije nikt. Dzięki jego głupkowatemu wyglądowi można się posikać z każdej jego wpadki, nawet tej najmniejszej :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ