Naj wieksza szmata jako widzieliscie ??
- RUDI
- Juventino
napewno nieszczesny Enckelman no i ktoras z szmat Bartheza , wpadki Dudka
i bramka kiedy to bramkarz przygotowuje sie do wykopu pilki a nie wie ze za nim stoi przeciwnik ktory w konsekwencji zabiera mu ja i zdobywa gola to bylo chyab w Anglii

FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie, to był szczyt szczytówGianluigi pisze:To co powiecie na bramke jaka puscil Enckelman .Koles mu wyrzucił piłke z autu ten chciał ją przyjąć i mu przeleciała pod nogą.

- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Na Polsacie Sport często, miast reklam, podejmowane są rózne ciekawe tematy, np. ranking 10 najpiękniejszych samobójów, albo ranking 10 największych błędów
... tam to dopiero niektórzy wymiatają hehehe.

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- booyak
- Juventino
Hehe dokładnieBIGGI pisze:W środę francuski bramkarz Fabien Barthez popełnił kolejny błąd i przyczynił się do porażki Manchesteru United w towarzyskim spotkaniu ze Stoke 1:3.
Angielska prasa spekuluje, że rosną szanse Amerykanina Tima Howarda, aby być podstawowym bramkarzem "Czerwonych Diabłów" w nowym sezonie.
Barthez jest zawodnikiem zespołu z Old Trafford od trzech lat i w tym czasie przytrafiło mu się wiele poważnych błędów. Ostatni miał miejsce w środę, a angielskie media określiły go jako 'komiczny'.
Na strzał niemal z połowy boiska zdecydował się jeden z piłkarzy Stoke, który usiłował przelobować wysuniętego przed bramkę Francuza. Barthez energicznie się cofał, ale nie zdołał wybić piłki za bramkę. Ta uderzyła w poprzeczkę, następnie w głowę zdezorientowanego bramkarza i wpadła do siatki.
Kilka minut później zdenerwowany Alex Ferguson ściągnął z boiska Bartheza i wprowadził do gry Ricardo.

★ ★ ★
- Desperado---ALEX
- Juventino
było ich bardzo duzo ale najbardziej pamietam Dudka jak grali z Menchesterem 

- Noodels
- Juventino
no ja tez znam taką jedną ma 12 lat i juz dała odbyt
a co do piłki to ja dzis szmate pusciłem na w-f jest normalnie niesamowity jak by to było pokazane w tv to była by to szmata roku
Ps. naj wieksza czy największa co ty masz z polskiego ja mam 2 i wiem jak sie pisze największa
a co do piłki to ja dzis szmate pusciłem na w-f jest normalnie niesamowity jak by to było pokazane w tv to była by to szmata roku
Ps. naj wieksza czy największa co ty masz z polskiego ja mam 2 i wiem jak sie pisze największa
- Mario_166
- Juventino
dokladnie jak zobaczylem ta brame na eurosporcie to smialem sie chyba z 10 minGianluigi pisze:To co powiecie na bramke jaka puscil Enckelman .Koles mu wyrzucił piłke z autu ten chciał ją przyjąć i mu przeleciała pod nogą.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To był mecz Aston Villi z kimś tam i tą bramkę puścił ich bramkarz Enckelman, pozatym w tym sezonie jeszcze jedna bramka w meczu el. ME Norwegia-Hiszpania, barmkarz Norwegów próbował wykopać piłkę ale zrobił to tak niefortunnie że trafił wprost na głowę chyba Exteberi (jakoś tak to się pisze) i przelobował bramkarza.BIGGI pisze:Hmmm było kilka, m.in. Dudek z MU , ale największa to chyba ta co jakiś tam bramkarz chciał wykopać piłke, a ta podskoczyła , minęła jego noge i wpadła do bramki...w zeszłym sezonie widziałem to, no bylo jeszcze kilka akcji w których bramkarze piłke złapali a potem im wypadła i gol....trudno mi przytoczyć jednak kto gdzie i z kim.....aha no i Barthez tez puścił kilka szmat :lol:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dyzio
- Juventino
chłopaki chyba zapomnieliście o dwóch największych specjalistach od szmat!!! numerem 1 dla mnie jest Bonano z Barcelony:)) on przecież potrafił wpuścić dwie bramki gdy przeciwnik nie oddał żadnego strzał€:))) a najlepsze chyba było jak przy rogu wspaniale wypiąstkował piłkę idealnie we własne okienko :twisted: :twisted:
a drugi to Huge (ten co grał w Wiśle) jak w meczu z Schalke piłka mu nad głową przeskoczyła i Mpenza wbił ją do pustej bramki.
a drugi to Huge (ten co grał w Wiśle) jak w meczu z Schalke piłka mu nad głową przeskoczyła i Mpenza wbił ją do pustej bramki.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Najgorsze szmaty maja w klubie "El Nazairos"! Leza sobie na podlodze i smierdza w meskiej ubikacji! I nawet ich nie schowaja czy cos... Porazka... :?
- JUVEFANE_10
- Juventino
ostatnia wpadka Dudka w meczu pucharowym to było chyba w poniedziałek ale nie pamietam mówię wam taka szmata
JESTEM OSZUSTEM