Wszystko o Interze
- mateusz6
- Juventino
@evilboy
Po pierwsze jestem kibicem Juve, potem polskie kluby i następnie calcio. W lidze mistrzów nie patrzę na Inter jak na Inter tylko jak na przedstawiciela Serie A. A ty nie kibicujesz, Udinese, Napoli i Milanowi w Europie?
Po pierwsze jestem kibicem Juve, potem polskie kluby i następnie calcio. W lidze mistrzów nie patrzę na Inter jak na Inter tylko jak na przedstawiciela Serie A. A ty nie kibicujesz, Udinese, Napoli i Milanowi w Europie?
- charles
- Juventino
nie wiem ilu z nas, ale oby jak najwięcej patrzy na inter zarówno w Seria A czy LM jak na ściek z indyjskiego slamsu i nie tykamy tego nigdy!mateusz6 pisze:@evilboy
Juventusowi żadne pkt. nie są potrzebne! jak zajmiemy 4 miejsce w lidze i nie zagramy w LM to nie dlatego, że inter odpadł za wcześnie ( daj Boże) tylko dlatego, że nie zasługujemy na to! tyle jak dla mnie
edit: evilboy dobrze prawi
Ostatnio zmieniony 02 marca 2012, 19:40 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- evilboy
- Juventino
Nie, nie kibicuję. W ogóle nie kibicuje żadnemu innemu klubowi poza Juventusem. Lubię obejrzeć od czasu do czasu dobry mecz, ale jeśli nie gra Juve i akurat nie obstawiałem spotkania u buka, to nie mam jakichś preferencji co do wyniku.mateusz6 pisze:@evilboy
A punkty Serie A w jakichkolwiek rankingach mnie gilają. Juventus nie jest dla mnie czymś "dla szpanu", że musi grać w poważanej lidze, żeby koledzy nie wytykali palcami...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Szilgu
- Juventino
Nie chodzi o wytykanie palcami. Chodzi o sponsorów, o kasę. Tak jak napisałem mocniejsza liga=bogatsi sponsorzy.evilboy pisze:Nie, nie kibicuję. W ogóle nie kibicuje żadnemu innemu klubowi poza Juventusem. Lubię obejrzeć od czasu do czasu dobry mecz, ale jeśli nie gra Juve i akurat nie obstawiałem spotkania u buka, to nie mam jakichś preferencji co do wyniku.mateusz6 pisze:@evilboy
Po pierwsze jestem kibicem Juve, potem polskie kluby i następnie calcio. W lidze mistrzów nie patrzę na Inter jak na Inter tylko jak na przedstawiciela Serie A. A ty nie kibicujesz, Udinese, Napoli i Milanowi w Europie?Dla mnie kibicowanie to nie jest coś, co można uprawiać masowo i względem wszystkich klubów. Życzę dobrze polskim klubom, życzę dobrze polskim piłkarzom w zagranicznych klubach, ale z kibicowaniem to nie ma nic wspólnego.
A punkty Serie A w jakichkolwiek rankingach mnie gilają. Juventus nie jest dla mnie czymś "dla szpanu", że musi grać w poważanej lidze, żeby koledzy nie wytykali palcami...
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
inter? Stfu, zawsze z całego serca życzę im jak najgorzej. Kibicuję wszystkim Włoskim klubom oprócz niebiesko-czarnej zarazy. Juventus powinien zawsze walczyć o mistrza i nie patrzyć się na 3-ecie miejsce.charles pisze:Nie wiem ilu z nas, ale oby jak najwięcej patrzy na inter zarówno w Seria A czy LM jak na ściek z indyjskiego slamsu i nie tykamy tego nigdy!
- mateusz6
- Juventino
@up
Juventus powinien przez cały czas walczyć o mistrza, ale nie zawsze się to udaje. W przyszłym sezonie Roma może wreszcie zacząć grać na poziomie, Napoli to samo, a Juventus będzie grał na trzech frontach i jest możliwe 4 miejsce. Jeśli będzie ono premiowane grą w LM to wtedy docenisz punkty zdobyte przez Inter.
Juventus powinien przez cały czas walczyć o mistrza, ale nie zawsze się to udaje. W przyszłym sezonie Roma może wreszcie zacząć grać na poziomie, Napoli to samo, a Juventus będzie grał na trzech frontach i jest możliwe 4 miejsce. Jeśli będzie ono premiowane grą w LM to wtedy docenisz punkty zdobyte przez Inter.
- Gość
Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście. Ja się cieszę jak włoskie kluby dobrze sobie radzą na arenie europejskiej. To świadczy o poziomie ligi i o pieniądzach jakie się w niej obracają. Calcio w porównaniu do Premiership jest biedne,a co za tym idzie szanse na jakiegoś zawodnika z TOPu są dużo mniejsze (np sprawa z Aguero). Teraz jedynie na dobrego zawodnika mamy szansę jeśli jest on naszym kibicem albo sam nie ma lepszej opcji.Smok-u pisze:inter? Stfu, zawsze z całego serca życzę im jak najgorzej. Kibicuję wszystkim Włoskim klubom oprócz niebiesko-czarnej zarazy. Juventus powinien zawsze walczyć o mistrza i nie patrzyć się na 3-ecie miejsce.charles pisze:Nie wiem ilu z nas, ale oby jak najwięcej patrzy na inter zarówno w Seria A czy LM jak na ściek z indyjskiego slamsu i nie tykamy tego nigdy!
Weźmy np takiego Neymara. Nie ma szans by wybrał jakiś klub z Calcio na swój następny niż jakiś Real, Barcelone czy ManUtd/ManCity.
Jak inne kluby zaczną grać - Inter, Roma czy Napoli, a Juve daj boże na 3 frontach to to 4 miejsce bardzo by się przydało. Choćby dla świętego spokoju. Mielibyśmy jakieś zabezpieczenie na wypadek gdyby w trakcie sezonu coś poszło nie tak.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
glupie i prymitywne? W takim razie glupim i prymitywnym powinienes tez nazwac kibicowanie Juventusowi. Bo jesli dopuszczasz mozliwosc (w jakimkolwiek przypadku) sprzyjania interowi to najwyrazniej nie wiesz co to znaczy.Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Pan Mietek
- Juventino
To jest inny punkt widzenia a nie głupie podejście. Ja nie kupuję jednej rzeczy - jeśli na co dzień życzę drugiej drużynie jak najgorzej (w kwestiach sportowych) to dlaczego mam nagle ich wspierać? Co innego Milan, Roma, Udinese czy nawet Napoli - ich jako rywali szanuję. I dodam tylko, że dobre wyniki nic nie zmienią, tu potrzebna jest rewolucja, żeby nadrobić stratę do Niemców. Nie mówcie o olewaniu LE bo to wprawdzie faktem jest, że się nie przykładają Włosi do tych rozgrywek ale nie rozumiem czemu zamiast wystawiać rezerwy to oni dają w 70% najlepszy skład?Lars pisze:Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście
Włoska piłka zaczęła upadać razem z Juve i liczę na to, że wraz z naszym powrotem na szczyt uda się jej wrócić na europejskie podium.
Tak nawiasem, jestem bardzo ciekaw czy do interu nie dołączy po sezonie Pep Guardiola

Mógłbyś nie udawać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?mateusz6 pisze:Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?
Ostatnio zmieniony 02 marca 2012, 20:14 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateusz6
- Juventino
Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?Fenrir pisze:glupie i prymitywne? W takim razie glupim i prymitywnym powinienes tez nazwac kibicowanie Juventusowi. Bo jesli dopuszczasz mozliwosc (w jakimkolwiek przypadku) sprzyjania interowi to najwyrazniej nie wiesz co to znaczy.Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście.
- pan Zambrotta
- Juventino
piłkarze pokroju Neymara nie przyjdą do serie a, bez znaczenia ile Inter się nawygrywa w Europie.Lars pisze:[Weźmy np takiego Neymara. Nie ma szans by wybrał jakiś klub z Calcio na swój następny niż jakiś Real, Barcelone czy ManUtd/ManCity.
a ty bana za podwójne konto nie chcesz, Loremaster?
charles pisze:nawet zwykły Kowalski kupujący truskawki za 2.99 w biedronce powinien przynajmniej nie lubić niemców i ruskich... "szwabów i kacapów".. tego uczą chyba na historiimateusz6 pisze: Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?

Ostatnio zmieniony 02 marca 2012, 20:17 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- charles
- Juventino
nawet zwykły Kowalski kupujący truskawki za 2.99 w biedronce powinien przynajmniej nie lubić niemców i ruskich... "szwabów i kacapów".. tego uczą chyba na historiimateusz6 pisze: Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Gość
No sorry bo jak inaczej to nazwać? Ja chce silnego Calcio by zwycięstwo w tej lidze było traktowane jako coś WIELKIEGO. Tymczasem zwycięstwa Interu po calciopoli były niemal bezproblemowe, Milanu praktycznie też. Teraz liga jest w miarę wyrównana bo zespoły z TOPu cieniują. Ja nie przepadam za Interem, ale fajnie jak coś dla ligi zdobywają bo to ogólnie określa wizerunek ligi i jak postrzegają nas inni. Sorry ale nie mieszkam w jakimś blokowisku gdzie życiowym celem jest napieprzanie się kibiców także tego nie pojmuje.Fenrir pisze:glupie i prymitywne? W takim razie glupim i prymitywnym powinienes tez nazwac kibicowanie Juventusowi. Bo jesli dopuszczasz mozliwosc (w jakimkolwiek przypadku) sprzyjania interowi to najwyrazniej nie wiesz co to znaczy.Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?
Sorry ale nie mieszkam w jakimś blokowisku gdzie życiowym celem jest napieprzanie się kibiców także tego nie pojmuje.

wasze argumenty mnie przekonaly.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ten <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> awatar kogoś mi przypominaLars pisze:No sorry bo jak inaczej to nazwać? Ja chce silnego Calcio by zwycięstwo w tej lidze było traktowane jako coś WIELKIEGO. Tymczasem zwycięstwa Interu po calciopoli były niemal bezproblemowe, Milanu praktycznie też. Teraz liga jest w miarę wyrównana bo zespoły z TOPu cieniują. Ja nie przepadam za Interem, ale fajnie jak coś dla ligi zdobywają bo to ogólnie określa wizerunek ligi i jak postrzegają nas inni.Fenrir pisze:glupie i prymitywne? W takim razie glupim i prymitywnym powinienes tez nazwac kibicowanie Juventusowi. Bo jesli dopuszczasz mozliwosc (w jakimkolwiek przypadku) sprzyjania interowi to najwyrazniej nie wiesz co to znaczy.Bez urazy, ale to głupie i prymitywne podejście.

Teraz do rzeczy:
Ten klub to nie jest wróg, rywal. Wroga się szanuje (patrz Napoli, Milan). Każda porażka tego klubu cieszy mnie niezwykle (ostatnio nawet chciałem sobie kupić szalik Novary

No raczej. A w ogóle, to dlaczego wielką literą?mateusz6 pisze: Idąc tym tokiem rozumowania jeśli chcę być prawdziwym patriotą to powinienen nienawidzić Ruskich i Niemców?
Ale do miasta powinieneś się czasem wybrać i z ludźmi pobyć... Zobaczysz, że przestaniesz takie bzdury wypisywaćLars pisze: Sorry ale nie mieszkam w jakimś blokowisku gdzie życiowym celem jest napieprzanie się kibiców także tego nie pojmuje.

PS. Wam też obcięło liczbę postów? :płaczę: