Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Prusor
- Juventino

mhm. ta. Niestety.Corcky pisze:Zagramy jeszcze na San Siro w tym sezonie? Bo to chyba będzie ostatni mecz Del Piero na tym stadionie jeśli dostanie szansę gry.
Chyba zesram się w gacie jesli Pan C. wpuści Alexa na boisko. Ha no może ale wątpie w 89 min. huehuahuahauha. Czasami myślę że boją się z zarządu naszego Capitana. Nie wiem do końca dlaczego..może że zdetronizowałby z łatwością prezesinę jeśli chciałby ? Gdybać można w nieskończoność.
Jeśli chodzi o mecz z Milanem...to nie powiem jak wyżej koledzy że Milan może mieć pocięte skrzydła, że wyjdzie w słabszym składzie. Atmosfera pewnie przednia-patrz miazga z Arsenalem, ze składu odada Ibra ?! i co z tego ? Wiem że może przesądzić o losach meczu ale jak narazie w pojedynkach z Nami nic nie pokazał.
Reasumując wieżę że gorzej niż remis nie będzie z Milanem. Liczę na świetne widowisko i co najważniejsze bramki po stronie JUVE ! Grande, Forza !
No Del Piero No Party Noo !..
- Darius19
- Juventino

Z tego co widziałem w składach to jestem optymistą bo kilku podstawowych piłkarzy nie mają a to się liczy
O to, że zlekceważą rywala to się nie martwię bo mecz ma za duży status. O motywacje też w takich meczach jak ten się nie obawiam. Jedyne co mnie martwi to skuteczność. Mimo wszystko jestem optymistą każdy wynik mnie zadowoli :C
FORZA JUVE
- @Maras@
- Juventino

No raczej nie zagramy bo wszystkie możliwości zostały wykorzystane. Graliśmy już tam z Interem, graliśmy już z Milanem (w pucharze) a i zagramy teraz z nimi w lidze. Więcej możliwości nie ma...Corcky pisze:Zagramy jeszcze na San Siro w tym sezonie? Bo to chyba będzie ostatni mecz Del Piero na tym stadionie jeśli dostanie szansę gry.
Martwi mnie jedynie słabsza forma Lichtsteinera.. Dużo bez niego tracimy, a wygląda na to, że zacznie na ławce

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Tak, Del Piero nie gra bo jakby grał to mógłby Agnellego wywalić ze stołka prezydenta.Prusor pisze:Czasami myślę że boją się z zarządu naszego Capitana. Nie wiem do końca dlaczego..może że zdetronizowałby z łatwością prezesinę jeśli chciałby ?
- Tony Montana
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Spokojnie powinniśmy w tym meczu powalczyć o 3 punkty, Milan jest tak osłabiony, że stracił 50% swojego potencjału. Oczywiście nie można ich lekceważyć ale 3 punkty dla nas nie będą żadną niespodzianką.
- pumex
- Juventino

Jasne, jasne, tylko czemu to miejsce zajmuje zawodnik na pierwszy rzut oka słabszy?stahoo pisze:No, transfer Padoina był dziwny, aczkolwiek ja oczekiwałem kogoś kto i tak zabierałby miejsce Marrone (Ty chyba też?) 8)
Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; (...) Borriello, Quagliarella.
Takiego rozwiązania bym nie rozkminił :doh:

- deszczowy
- Juventino

Gazzetta z kolei podaje taki:pumex pisze: Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; (...) Borriello, Quagliarella.
Buffon
Barzagli-Bonucci-Chiellini
Licht-Vidal-Pirlo-Marhisio-Pepe
Vucinić-Quag
Jakoś bardziej wierzę im. A może po prostu nie mogę uwierzyć w występ Boriello od pierwszej minuty.
- @Maras@
- Juventino

Może ktoś wpadł na taki pomysł biorąc pod uwagę to że kiedyś grał dla nich i będzie miał dodatkową motywację na ich pogrążenie, żeby się zemścićpumex pisze:Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:

- pumex
- Juventino

To dowodzi, że jesteś człowiekiem w pełni normalnym, myślącym, co więcej, myślącym racjonalnie, podobnie jak ja (?)deszczowy pisze:Jakoś bardziej wierzę im. A może po prostu nie mogę uwierzyć w występ Boriello od pierwszej minuty.
Coś czuję, że Borriello do pierwszej minuty byłby porażką

- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Ja natomiast będę się upierał przy swoim i nie rozumiem dlaczego nie możemy zagrać po prostu 4-3-3 z dwoma bocznymi obrońcami, a nie Chiellinim na lewej. Eliminujemy w ten sposób najsłabsze ogniwo - Bonucciego, mamy silny środek pola - co podobno jest ważne w takich spotkaniach, no i mamy czym postraszyć w ofensywie.
Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - De Ceglie(!)
Vidal - Pirlo - Marchisio
Pepe - Matri/Q - Q/Vucinic
Jeśli wygramy to nie można mieć pretensji, ale z drugiej strony jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile spotkań wygraliśmy grając 3-5-2?
Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - De Ceglie(!)
Vidal - Pirlo - Marchisio
Pepe - Matri/Q - Q/Vucinic
Jeśli wygramy to nie można mieć pretensji, ale z drugiej strony jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile spotkań wygraliśmy grając 3-5-2?
- Machnes
- Juventino

Milanisci bardzo pewni siebie mimo tak wielkich oslabien
w przypadku korzystnego wyniku dla nich nie chce tu widzieć, jak tłumacza się zawieszeniem Zlatana i kontuzją Boatenga.
Z mocnymi jesteśmy mocniejsi
wiec liczę, że po raz 3 już w tym sezonie pykniemy Milan ale z remisu też będę zadowolony. Liczyłbym na ustawienie 433 zamiast Bonuca i Pepe występ od pierwszej minuty PDC i Giaccheriniego, choć skoro Conte postanowi tak to nie będzie innej możliwości niż zaufać mu bezgranicznie
Giac może rozruszać swoim wejściem II połowę. Liczę że utrzemy nosa Milanowi, którego to fani buńczucznie chcą nam pokazać "nasze" miejsce w szeregu
Ich miejsce jest na pewno za naszymi plecami. FORZA JUVE!
Z mocnymi jesteśmy mocniejsi
- deszczowy
- Juventino

Że sięgnę do klasyki: "dawno temu zaufałem pewnej kobiecie. Dałbym sobie za nią uciąć rękę. I wiesz co? Teraz bym nie miał ręki".Machnes pisze:Milanisci bardzo pewni siebie mimo tak wielkich oslabienw przypadku korzystnego wyniku dla nich nie chce tu widzieć, jak tłumacza się zawieszeniem Zlatana i kontuzją Boatenga.
Z mocnymi jesteśmy mocniejsiwiec liczę, że po raz 3 już w tym sezonie pykniemy Milan ale z remisu też będę zadowolony. Liczyłbym na ustawienie 433 zamiast Bonuca i Pepe występ od pierwszej minuty PDC i Giaccheriniego, choć skoro Conte postanowi tak to nie będzie innej możliwości niż zaufać mu bezgranicznie
Póki co Conte ma nosa. I trochę szczęścia. Oby tak dalej. Ale nie róbmy z niego boga.
- Gość
Liga Włoska w necie Piłka Nozna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=10201[/list]
Liga Włoska w necie Piłka Nozna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=10201[/list]