Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Prusor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 23:10

Corcky pisze:Zagramy jeszcze na San Siro w tym sezonie? Bo to chyba będzie ostatni mecz Del Piero na tym stadionie jeśli dostanie szansę gry.
mhm. ta. Niestety.

Chyba zesram się w gacie jesli Pan C. wpuści Alexa na boisko. Ha no może ale wątpie w 89 min. huehuahuahauha. Czasami myślę że boją się z zarządu naszego Capitana. Nie wiem do końca dlaczego..może że zdetronizowałby z łatwością prezesinę jeśli chciałby ? Gdybać można w nieskończoność.

Jeśli chodzi o mecz z Milanem...to nie powiem jak wyżej koledzy że Milan może mieć pocięte skrzydła, że wyjdzie w słabszym składzie. Atmosfera pewnie przednia-patrz miazga z Arsenalem, ze składu odada Ibra ?! i co z tego ? Wiem że może przesądzić o losach meczu ale jak narazie w pojedynkach z Nami nic nie pokazał.

Reasumując wieżę że gorzej niż remis nie będzie z Milanem. Liczę na świetne widowisko i co najważniejsze bramki po stronie JUVE ! Grande, Forza ! :)

No Del Piero No Party Noo !..
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2012, 23:51

Z tego co widziałem w składach to jestem optymistą bo kilku podstawowych piłkarzy nie mają a to się liczy :D O to, że zlekceważą rywala to się nie martwię bo mecz ma za duży status. O motywacje też w takich meczach jak ten się nie obawiam. Jedyne co mnie martwi to skuteczność. Mimo wszystko jestem optymistą każdy wynik mnie zadowoli :C

FORZA JUVE
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 00:11

Niestety nie będzie mi dane obejrzeć tego meczu, dlatego byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś napisał mi sms-a z wynikiem końcowym

725 495 255

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 00:29

Corcky pisze:Zagramy jeszcze na San Siro w tym sezonie? Bo to chyba będzie ostatni mecz Del Piero na tym stadionie jeśli dostanie szansę gry.
Martwi mnie jedynie słabsza forma Lichtsteinera.. Dużo bez niego tracimy, a wygląda na to, że zacznie na ławce
No raczej nie zagramy bo wszystkie możliwości zostały wykorzystane. Graliśmy już tam z Interem, graliśmy już z Milanem (w pucharze) a i zagramy teraz z nimi w lidze. Więcej możliwości nie ma...

ObrazekObrazekObrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 08:54

Prusor pisze:Czasami myślę że boją się z zarządu naszego Capitana. Nie wiem do końca dlaczego..może że zdetronizowałby z łatwością prezesinę jeśli chciałby ?
Tak, Del Piero nie gra bo jakby grał to mógłby Agnellego wywalić ze stołka prezydenta.

dejvid_00

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 09:07

Milan jest osłabiony(na papierze) więc trzeba to wykorzystać innej opcji nie ma jak tylko WYGRANA!liczę dzisiaj na geniusz Pirlo

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 10:29

Spokojnie powinniśmy w tym meczu powalczyć o 3 punkty, Milan jest tak osłabiony, że stracił 50% swojego potencjału. Oczywiście nie można ich lekceważyć ale 3 punkty dla nas nie będą żadną niespodzianką.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 10:45

stahoo pisze:No, transfer Padoina był dziwny, aczkolwiek ja oczekiwałem kogoś kto i tak zabierałby miejsce Marrone (Ty chyba też?) 8)
Jasne, jasne, tylko czemu to miejsce zajmuje zawodnik na pierwszy rzut oka słabszy?
Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; (...) Borriello, Quagliarella.
Takiego rozwiązania bym nie rozkminił :doh:

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 10:55

pumex pisze: Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; (...) Borriello, Quagliarella.
Gazzetta z kolei podaje taki:

Buffon
Barzagli-Bonucci-Chiellini
Licht-Vidal-Pirlo-Marhisio-Pepe
Vucinić-Quag

Jakoś bardziej wierzę im. A może po prostu nie mogę uwierzyć w występ Boriello od pierwszej minuty.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 10:56

pumex pisze:Zerknąłem na prawdopodobny skład przygotowany przez TuttoJuve:
Może ktoś wpadł na taki pomysł biorąc pod uwagę to że kiedyś grał dla nich i będzie miał dodatkową motywację na ich pogrążenie, żeby się zemścić :P

ObrazekObrazekObrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:00

deszczowy pisze:Jakoś bardziej wierzę im. A może po prostu nie mogę uwierzyć w występ Boriello od pierwszej minuty.
To dowodzi, że jesteś człowiekiem w pełni normalnym, myślącym, co więcej, myślącym racjonalnie, podobnie jak ja (?) :prochno:

Coś czuję, że Borriello do pierwszej minuty byłby porażką

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:08

Ja natomiast będę się upierał przy swoim i nie rozumiem dlaczego nie możemy zagrać po prostu 4-3-3 z dwoma bocznymi obrońcami, a nie Chiellinim na lewej. Eliminujemy w ten sposób najsłabsze ogniwo - Bonucciego, mamy silny środek pola - co podobno jest ważne w takich spotkaniach, no i mamy czym postraszyć w ofensywie.
Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - De Ceglie(!)
Vidal - Pirlo - Marchisio
Pepe - Matri/Q - Q/Vucinic

Jeśli wygramy to nie można mieć pretensji, ale z drugiej strony jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile spotkań wygraliśmy grając 3-5-2?

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:15

Milanisci bardzo pewni siebie mimo tak wielkich oslabien :prochno: w przypadku korzystnego wyniku dla nich nie chce tu widzieć, jak tłumacza się zawieszeniem Zlatana i kontuzją Boatenga.

Z mocnymi jesteśmy mocniejsi ;) wiec liczę, że po raz 3 już w tym sezonie pykniemy Milan ale z remisu też będę zadowolony. Liczyłbym na ustawienie 433 zamiast Bonuca i Pepe występ od pierwszej minuty PDC i Giaccheriniego, choć skoro Conte postanowi tak to nie będzie innej możliwości niż zaufać mu bezgranicznie :) Giac może rozruszać swoim wejściem II połowę. Liczę że utrzemy nosa Milanowi, którego to fani buńczucznie chcą nam pokazać "nasze" miejsce w szeregu :) Ich miejsce jest na pewno za naszymi plecami. FORZA JUVE!

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:23

Machnes pisze:Milanisci bardzo pewni siebie mimo tak wielkich oslabien :prochno: w przypadku korzystnego wyniku dla nich nie chce tu widzieć, jak tłumacza się zawieszeniem Zlatana i kontuzją Boatenga.

Z mocnymi jesteśmy mocniejsi ;) wiec liczę, że po raz 3 już w tym sezonie pykniemy Milan ale z remisu też będę zadowolony. Liczyłbym na ustawienie 433 zamiast Bonuca i Pepe występ od pierwszej minuty PDC i Giaccheriniego, choć skoro Conte postanowi tak to nie będzie innej możliwości niż zaufać mu bezgranicznie :)
Że sięgnę do klasyki: "dawno temu zaufałem pewnej kobiecie. Dałbym sobie za nią uciąć rękę. I wiesz co? Teraz bym nie miał ręki".

Póki co Conte ma nosa. I trochę szczęścia. Oby tak dalej. Ale nie róbmy z niego boga.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Gość

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:30

20:45 25.02.2012 AC Milan-Juventus
Liga Włoska w necie Piłka Nozna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=10201[/list]

Zablokowany