Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:01

Ja mam nadzieje na powrot do 433 z bokami Lichtsteiner, Caceres i w ataku Vucinic, Quagiarella, Del Piero/Elia

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:03

Łukasz pisze:
qwerty1337 pisze:Liczę na to, że nie wyjdziemy znowu w formacji 3-5-2, bo Catania się pewnie zamuruje jak Siena czy Parma i skończy się kolejnym 0-0. Liczę na obecność Alexa w pierwszej jedenastce
To trochę się kłóci.
Jest jeszcze magiczny wynalazek 4-4-2 albo nawet już zapomniane 4-2-4 :wink: (nie wiem czy to nie byłoby najlepsze rozwiązanie na mecze z ogórkami)

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:09

Chcę spowrotem 4-3-3. Nie wiem co tak Conte sie uparł ostatnio z tym 3-5-2.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:22

Catania na wyjeździe to 1 zwycięstwo 5 remisów i 4 porażki.
Conajmniej punkt mamy jak w banku.

Nie będę wypisywał na co to ja nie liczę a czego to ja chce etc bo to nei o to chodzi.

Co prawda po latach posuchy po farsopoli trochę mi głowa paruje jak myślę że jest szansa na scudetto, ale fakt jest faktem (dziękuję userom tego forum za sprowadzenie mnie na ziemie :)) że w tym sezonie plan to LM wszystko co będzie ponad to będzie miła niespodzianka.

btw polecam ciekawą stronkę ze statystykami jeżeli ktoś jej nie zna.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:28

Liczę na zmiany w formacji ofensywnej, najlepiej jakby Matri usiadł na ławce.
Oczywiście ważne jest zwycięstwo. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:47

W 3-5-2 na skrzydłach biega dwòch zawodników a w 4-3-3 czterech.Na Catanie musimy wyjść tym drugim ustawieniem.Tròjka piłkarzy w środku pola wystarczy na takich ogóròw.Nie widze sensu grać 5 obrońcami.W dodatku w 3-5-2 Pepe i Liechsteiner to ta sama pozycja.Obaj najlepiej grają w 4-3-3 gdzie dobrze wspòłpracują.

Albo przekonująca wygrana albo porażka i skład pod to stwierdzenie.

Buffon-Caceres Barzagli Chiellini De Ceglie- Marchisio Pirlo Giaccherini- Elia Quagliarella Del Piero.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2012, 21:54

wygrac i zainkasowac komplet punktow zeby sie podbudowac przed waznym spotkanie z Milanem.
Mysle ze stac nas zeby wywalczyc dwa zwyciestwa z rzedu i pokazac kto w tym sezonie rzadzi w Serii A. :lol:

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 00:04

^FAZZI^ pisze:Chcę spowrotem 4-3-3. Nie wiem co tak Conte sie uparł ostatnio z tym 3-5-2.
Nie mam Pepe i już nagle okazuje się że nie mamy kogo dać na drugiego skrzydłowego :/ Ja dałbym tam Elię, lub Giaccha i możemy lecieć...
Sorek21 pisze:W 3-5-2 na skrzydłach biega dwòch zawodników a w 4-3-3 czterech.Na Catanie musimy wyjść tym drugim ustawieniem.Tròjka piłkarzy w środku pola wystarczy na takich ogóròw.Nie widze sensu grać 5 obrońcami.W dodatku w 3-5-2 Pepe i Liechsteiner to ta sama pozycja.Obaj najlepiej grają w 4-3-3 gdzie dobrze wspòłpracują.

Albo przekonująca wygrana albo porażka i skład pod to stwierdzenie.

Buffon-Caceres Barzagli Chiellini De Ceglie- Marchisio Pirlo Giaccherini- Elia Quagliarella Del Piero.
Mi tam nawet podobał się taki skład. Mimo wszystko Giaccha dałbym chyba jednak zamiast Markiza niż zamiast Vidala ;)

PS. Już jakiś czas temu zauważyłem, że z tymi "lepszymi" drużynami lepiej gramy ustawieniem 3-5-2, lesz z tymi "gorszymi" lepiej prezentujemy się w 4-3-3 (co pokazał choćby ostatni mecz z Parmą i z Milanem), dlatego mam nadzieję na 4-3-3 i wygraną ;)

ObrazekObrazekObrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 08:31

Vidal nie zagra przez kartki

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 09:11

Sorek21 pisze:Vidal nie zagra przez kartki
Czyli Giaccherini. 3 remis byłby już takim mega alarmem. Dobrze by było wygrać ten mecz w ładnym stylu tak aby wejść dobrze w mecz z Milanem.
Buffon
Forrest Chiellini Bounuci De Ceglie
Marchisio Pirlo Giaccherini
Del Piero, Quagliarella, ? Caceres :prochno:

Caceres na bank zagra lepiej od Estiego na miejscu Conte bym taki skład wystawił. Skoro Esti grał już na tej pozycji to czemu Cacares nie. Na jego plus dochodzi to, że pokazał iż umie strzelać na bramkę.
Jeszcze bardziej od Martina widział bym tam Elie. Ale na to chyba liczyć nie mogę. :( :(
kosciu88 pisze:Z tym Caceresem w ataku bym nie przesadzal, jego miejsce jest na boku obrony a to ze strzelil dwie bramki z Milanem to przypadek.
Zdaje sobie z tego sprawę, ale jeśli miałby tam być Esti wolę Caceresa.
No chyba, że Pepe da radę zagrać, choć najbardziej chciałbym tam Elie...
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 09:22 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 09:20

Z tym Caceresem w ataku bym nie przesadzal, jego miejsce jest na boku obrony a to ze strzelil dwie bramki z Milanem to przypadek.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 11:03

"Gazzetta" sugeruje, że wyjdziemy znowu w 3-5-2. Bez wykartkowanego Vidala, bez Lichta (a to dlaczego?) i z DC la lewym "skrzydle". Tak miałoby to wyglądać:

-------------------------------Buffon--------------------------------
Barzagli---------------------Bonucci------------------------Kielon
Caceres--------Gacek-------Pirlo-----------Marchisio--------DC
-------------------------Matri----------Quag-----------------------

Dziwne to jakieś. Po co Conte tak kombinuje, jak koń pod górę? Mamy grać jak Napoli, czy co? Nie bardzo mi się to podoba :/

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 11:05

No gramy godzinie 20.45 czyli o tej co nam zawsze mecze wychodza na + :) Wygramy ;)
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 11:05 przez krystiank, łącznie zmieniany 1 raz.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 11:05

Bez Lichtsteinera pewnie dlatego ze jeszcze 1 kartka i bedzie zawieszony, Antek dmucha na zimne przed meczem z Milanem i dobrze.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 11:13

Łukasz pisze:
qwerty1337 pisze:Liczę na to, że nie wyjdziemy znowu w formacji 3-5-2, bo Catania się pewnie zamuruje jak Siena czy Parma i skończy się kolejnym 0-0. Liczę na obecność Alexa w pierwszej jedenastce
To trochę się kłóci.
Czemu się kłóci? Bo nie łapię.

Może to trochę dziwne, ale cieszą doniesienia o DC po lewej stronie. Na Estiego nie da się już patrzeć a Kuczer jest stworzony na tę pozycję.

Zablokowany