Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- kosciu88
- Juventino
Ja mam nadzieje na powrot do 433 z bokami Lichtsteiner, Caceres i w ataku Vucinic, Quagiarella, Del Piero/Elia
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- qwerty1337
- Juventino
Jest jeszcze magiczny wynalazek 4-4-2 albo nawet już zapomniane 4-2-4Łukasz pisze:To trochę się kłóci.qwerty1337 pisze:Liczę na to, że nie wyjdziemy znowu w formacji 3-5-2, bo Catania się pewnie zamuruje jak Siena czy Parma i skończy się kolejnym 0-0. Liczę na obecność Alexa w pierwszej jedenastce
Chcę spowrotem 4-3-3. Nie wiem co tak Conte sie uparł ostatnio z tym 3-5-2.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Łoles
- Juventino
Catania na wyjeździe to 1 zwycięstwo 5 remisów i 4 porażki.
Conajmniej punkt mamy jak w banku.
Nie będę wypisywał na co to ja nie liczę a czego to ja chce etc bo to nei o to chodzi.
Co prawda po latach posuchy po farsopoli trochę mi głowa paruje jak myślę że jest szansa na scudetto, ale fakt jest faktem (dziękuję userom tego forum za sprowadzenie mnie na ziemie
) że w tym sezonie plan to LM wszystko co będzie ponad to będzie miła niespodzianka.
btw polecam ciekawą stronkę ze statystykami jeżeli ktoś jej nie zna.
Conajmniej punkt mamy jak w banku.
Nie będę wypisywał na co to ja nie liczę a czego to ja chce etc bo to nei o to chodzi.
Co prawda po latach posuchy po farsopoli trochę mi głowa paruje jak myślę że jest szansa na scudetto, ale fakt jest faktem (dziękuję userom tego forum za sprowadzenie mnie na ziemie

btw polecam ciekawą stronkę ze statystykami jeżeli ktoś jej nie zna.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- karosznurek
- Juventino
Liczę na zmiany w formacji ofensywnej, najlepiej jakby Matri usiadł na ławce.
Oczywiście ważne jest zwycięstwo. Forza Juve
Oczywiście ważne jest zwycięstwo. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Sorek21
- Juventino
W 3-5-2 na skrzydłach biega dwòch zawodników a w 4-3-3 czterech.Na Catanie musimy wyjść tym drugim ustawieniem.Tròjka piłkarzy w środku pola wystarczy na takich ogóròw.Nie widze sensu grać 5 obrońcami.W dodatku w 3-5-2 Pepe i Liechsteiner to ta sama pozycja.Obaj najlepiej grają w 4-3-3 gdzie dobrze wspòłpracują.
Albo przekonująca wygrana albo porażka i skład pod to stwierdzenie.
Buffon-Caceres Barzagli Chiellini De Ceglie- Marchisio Pirlo Giaccherini- Elia Quagliarella Del Piero.
Buffon-Caceres Barzagli Chiellini De Ceglie- Marchisio Pirlo Giaccherini- Elia Quagliarella Del Piero.
- juvemaroko
- Juventino
wygrac i zainkasowac komplet punktow zeby sie podbudowac przed waznym spotkanie z Milanem.
Mysle ze stac nas zeby wywalczyc dwa zwyciestwa z rzedu i pokazac kto w tym sezonie rzadzi w Serii A. :lol:
Mysle ze stac nas zeby wywalczyc dwa zwyciestwa z rzedu i pokazac kto w tym sezonie rzadzi w Serii A. :lol:
- @Maras@
- Juventino
Nie mam Pepe i już nagle okazuje się że nie mamy kogo dać na drugiego skrzydłowego^FAZZI^ pisze:Chcę spowrotem 4-3-3. Nie wiem co tak Conte sie uparł ostatnio z tym 3-5-2.

Mi tam nawet podobał się taki skład. Mimo wszystko Giaccha dałbym chyba jednak zamiast Markiza niż zamiast VidalaSorek21 pisze:W 3-5-2 na skrzydłach biega dwòch zawodników a w 4-3-3 czterech.Na Catanie musimy wyjść tym drugim ustawieniem.Tròjka piłkarzy w środku pola wystarczy na takich ogóròw.Nie widze sensu grać 5 obrońcami.W dodatku w 3-5-2 Pepe i Liechsteiner to ta sama pozycja.Obaj najlepiej grają w 4-3-3 gdzie dobrze wspòłpracują.

PS. Już jakiś czas temu zauważyłem, że z tymi "lepszymi" drużynami lepiej gramy ustawieniem 3-5-2, lesz z tymi "gorszymi" lepiej prezentujemy się w 4-3-3 (co pokazał choćby ostatni mecz z Parmą i z Milanem), dlatego mam nadzieję na 4-3-3 i wygraną

- Mate.G
- Juventino
Czyli Giaccherini. 3 remis byłby już takim mega alarmem. Dobrze by było wygrać ten mecz w ładnym stylu tak aby wejść dobrze w mecz z Milanem.Sorek21 pisze:Vidal nie zagra przez kartki
Buffon
Forrest Chiellini Bounuci De Ceglie
Marchisio Pirlo Giaccherini
Del Piero, Quagliarella, ? Caceres

Caceres na bank zagra lepiej od Estiego na miejscu Conte bym taki skład wystawił. Skoro Esti grał już na tej pozycji to czemu Cacares nie. Na jego plus dochodzi to, że pokazał iż umie strzelać na bramkę.
Jeszcze bardziej od Martina widział bym tam Elie. Ale na to chyba liczyć nie mogę.

Zdaje sobie z tego sprawę, ale jeśli miałby tam być Esti wolę Caceresa.kosciu88 pisze:Z tym Caceresem w ataku bym nie przesadzal, jego miejsce jest na boku obrony a to ze strzelil dwie bramki z Milanem to przypadek.
No chyba, że Pepe da radę zagrać, choć najbardziej chciałbym tam Elie...
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 09:22 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Z tym Caceresem w ataku bym nie przesadzal, jego miejsce jest na boku obrony a to ze strzelil dwie bramki z Milanem to przypadek.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
"Gazzetta" sugeruje, że wyjdziemy znowu w 3-5-2. Bez wykartkowanego Vidala, bez Lichta (a to dlaczego?) i z DC la lewym "skrzydle". Tak miałoby to wyglądać:
-------------------------------Buffon--------------------------------
Barzagli---------------------Bonucci------------------------Kielon
Caceres--------Gacek-------Pirlo-----------Marchisio--------DC
-------------------------Matri----------Quag-----------------------
Dziwne to jakieś. Po co Conte tak kombinuje, jak koń pod górę? Mamy grać jak Napoli, czy co? Nie bardzo mi się to podoba
-------------------------------Buffon--------------------------------
Barzagli---------------------Bonucci------------------------Kielon
Caceres--------Gacek-------Pirlo-----------Marchisio--------DC
-------------------------Matri----------Quag-----------------------
Dziwne to jakieś. Po co Conte tak kombinuje, jak koń pod górę? Mamy grać jak Napoli, czy co? Nie bardzo mi się to podoba

- kosciu88
- Juventino
Bez Lichtsteinera pewnie dlatego ze jeszcze 1 kartka i bedzie zawieszony, Antek dmucha na zimne przed meczem z Milanem i dobrze.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Czemu się kłóci? Bo nie łapię.Łukasz pisze:To trochę się kłóci.qwerty1337 pisze:Liczę na to, że nie wyjdziemy znowu w formacji 3-5-2, bo Catania się pewnie zamuruje jak Siena czy Parma i skończy się kolejnym 0-0. Liczę na obecność Alexa w pierwszej jedenastce
Może to trochę dziwne, ale cieszą doniesienia o DC po lewej stronie. Na Estiego nie da się już patrzeć a Kuczer jest stworzony na tę pozycję.