Piłkarz roku FIFA: Ronaldo, Zidane lub Henry - a gdzie Pavel
- Korot
- Juventino
szkoda ze real nie umiescil tam jeszcze salgado zamiast henry'ego. to \/\/kur\/\/iające, ciekawy jestem kryteriow przyznaia tego tytułu. ta wiewióra ronaldo to wiadomo - to ukochane dziecko fifa, dostaje te nagrody praktycznie za nic i zawsze jest w pierwszej trojce. zidane...dobry jest, ale co on takiego znowu osiagnał? no i henry. to juz absurd, co ten znowu zrobil? bo jesli chodzi o ilosc bramek to wiecej ma szewczenko. jesli chodzi o gre to lepszy jest nedved. a jesli o osiagniecia to obydwaj mają 123412 razy wiecej niz henry. co ten arsenal zwojował (a jak ktos mi powie ze tu boira pod uwage tez wystepy w reprezentacji, to dlaczego nie jest nominowany treze?).
najgorsza jest nasz bezsilnosc. bo te małpy z fifa nmoga zrobic co im sie chce. nie zdiwil bym sie gdyby byl nastepujacy scenariusz: wygrywa henry (za bramki strzelone aston villi czy jakiemus innemu badziewnemu klubowi) i od razu przechodzi do jakiegos klubu za duza kase. taka promocja.
najgorsza jest nasz bezsilnosc. bo te małpy z fifa nmoga zrobic co im sie chce. nie zdiwil bym sie gdyby byl nastepujacy scenariusz: wygrywa henry (za bramki strzelone aston villi czy jakiemus innemu badziewnemu klubowi) i od razu przechodzi do jakiegos klubu za duza kase. taka promocja.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Cross
- Juventino
Szkoda mi Pacla bo zapracował ,a Ronaldo ? Jestem fanem juve ,ale jednym z najbardziej realnie patrzących na świat i muszę powiedzieć ,że jakby Pavel nie wygrał to nie byłoby tragedii,choć był najlepszy,ale chociaż przez szacunek dla piłki powinien być w pierwszej trójce
- Walo
- Juventino
NO JAK TO ?? PRZECIEŻ PAVEL JEST NAJLEPSZY NA ŚWIECIE I NIKT MU DO PIĘT NIE DORASTA !! CO ONI SOBIE MYŚLĄ (CENZURA) ?!
PAVEL RULES !! DLA NAS JESTEŚ I TAK NAJLEPSZY !!
BO JUVE RZĄDZI A REAL BŁĄDZI !!![/b]
PAVEL RULES !! DLA NAS JESTEŚ I TAK NAJLEPSZY !!
BO JUVE RZĄDZI A REAL BŁĄDZI !!![/b]
- Alexxxxx
- Juventino
Mi się wydaje , że taki temat juz był :roll: Cóż... ja mam tylko jedno zdanie na takie zachowanie... jest poprostu kult Nazwisk :!: a głównie zawodników Realu... Cóż może kiedys ludzie przejżą na oczy..
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- bblackk
- Juventino
Ronaldo, jego nominację szkoda komentować. Dno, dno, dno...
Zidan ujdzie w tłoku, choć najlepsze granie w klubie ma już za sobą i narazie nie błysnął niczym nadzwyczajnym.
Henry jedyna nominacja z którą się w pełni zgodze Henry jest na fali. Jako napstnik świetnie się sprawdza strzela gole, a na dodatek asystuje i prowdzi grę Kanonierów.
Jak ja dawałbym nagrodę któremuś z tych piłakzry bez zastanowienia dąłbym ją Henry'emu, tamci dwaj niech lepiej spadaja do Raula, Beckhama i reszty, smyrgać sie po ... nosach a nie pchaja sie po nagrody na które nawet nie zasłużyli.
Co do sprawy że nie ma Nedveda... No cóż nie powiem nominacje pokazłay jak bardzo tamci panowie głosujący, znają się na piłce. Nie ma Nedveda, ale on i tak dostanie Złota Piłkę więc jakoś przeboleje nagrodę Fifa :)
Zidan ujdzie w tłoku, choć najlepsze granie w klubie ma już za sobą i narazie nie błysnął niczym nadzwyczajnym.
Henry jedyna nominacja z którą się w pełni zgodze Henry jest na fali. Jako napstnik świetnie się sprawdza strzela gole, a na dodatek asystuje i prowdzi grę Kanonierów.
Jak ja dawałbym nagrodę któremuś z tych piłakzry bez zastanowienia dąłbym ją Henry'emu, tamci dwaj niech lepiej spadaja do Raula, Beckhama i reszty, smyrgać sie po ... nosach a nie pchaja sie po nagrody na które nawet nie zasłużyli.
Co do sprawy że nie ma Nedveda... No cóż nie powiem nominacje pokazłay jak bardzo tamci panowie głosujący, znają się na piłce. Nie ma Nedveda, ale on i tak dostanie Złota Piłkę więc jakoś przeboleje nagrodę Fifa :)