Kto jest najlepszym trenerem we włoskiej Lidze???
- Peja48
- Juventino
A tutaj sie z tobą niezgodze owszem Zacc jest dobrym trenerem ale ma dziwne mecze tu wygrywa 6-0 z chwilę dostaje 1-5 a potem wygrywa z Juve 1-3 według mnie można wymieniać takich trenerów jak Lippi,Capello,Ancelotti w pewnym stopniu Zacc i Del Neri nie wiadomo co mu jeszcze odbije on jest przeciętnyEryk Anonim FCI pisze:A ja wstawiłbym Alberto Zaccheroniego za czarnego konia tego rankingu. To, co on zrobił z Interem w przeciągu kilku dni - zmienił nastawienie graczy, już nie widać tych braków - to jest naprawde COŚ ! Zobaczymy jednak dalej...
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Eryk Anonim FCI
- Juventino
ALe Arsenal był jego jedyną wpadką od kiedy trenuje Inter. Poza tym jak wiemy długo było 2:1 i pod koniec Zacc po prostu przesadził z atakiem, do czego jak wiemy zespół Interu nie jest przygotowany (defensywna i pozycyjna gra Cupera). Mecz i tak był przegrany, więc Zacc postawił na szali bardzo dużo, mógł to zremisować lub wygrać, zamiast tego wkopali nam 3 bramki... mimo wszystko, Inter przestał wygrywać mecze 1:0, sporadycznie 2:0 lub remisować bądź przegrywać. Teraz to bardziej bolączka Milanu 

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- kouba
- Qualità Juventino
O_o i teraz tu sie z Tobą zgodzeEryk Anonim FCI pisze:Teraz to bardziej bolączka Milanu

- krzychoo84
- Juventino
1. Lippi
2. Capello
3. Del Neri
2. Capello
3. Del Neri
Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
FORZA ROMA!!!
- TottiGol
- Romanista
Hehehe. Jedna opinia bardziej obiektywna od drugiej...
A co powiecie jak napiszę, że najlepszym trenerem w Europie jest Ottmar Hitzfeld??
A we Wloszech?
reprezentacja: Dino Zoff
Serie A: Capello (mistrzostwo z Milanem i z Romą, Puchar Europy z Milanem, sukcesy z Realem pomijam)
Lippi (świetny w Juventusie, poza nim słabiutko)
Europa: Hitzfeld (mistrzostwo BVB i FCB, Puchar Europy BVB i FCB) Nic dodać nic ująć

A we Wloszech?
reprezentacja: Dino Zoff
Serie A: Capello (mistrzostwo z Milanem i z Romą, Puchar Europy z Milanem, sukcesy z Realem pomijam)
Lippi (świetny w Juventusie, poza nim słabiutko)
Europa: Hitzfeld (mistrzostwo BVB i FCB, Puchar Europy BVB i FCB) Nic dodać nic ująć
Forza Roma
- Desperado---ALEX
- Juventino
Tak, mysle ze Lippi zasługuje na miano najlepszego szkoleniowca przeciez wygrał w lige i teraz pewnie bedzie tak samo

- Martin
- Juventino
Po pierwsze totalnie pytanie bez sensu. Przeciez wiadomo, ze fan Juve powie ze lippi, fan milanu, ze Ancelotti a fan Interu ze Zaccheroni...
Tylko nieliczni sie wylamali... Za to ich podziwiam...
Ja sie nie wypowiem, bo praktycznie ogladam tylko mecze juve jak zreszta wiekszosc fanow Juve....
Tylko nieliczni sie wylamali... Za to ich podziwiam...
Ja sie nie wypowiem, bo praktycznie ogladam tylko mecze juve jak zreszta wiekszosc fanow Juve....
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- J1897
- Juventino
Nie wie, czy Lippi jest najlepszym trenerem w Serie A, ale napewno jest stworzony do tego, aby byc trenerem JUVE! W ostatnich latach nasz ukochany klub odnosil sukcesy tylko pod jego wodza. Przyszedl Ancelotti i byla lipa. Tylko on moze poprowadzic JUVE do 30-tego SCUDETTO!!!