Kto jest najlepszym trenerem we włoskiej Lidze???
- Kebab88
- Juventino
Uważam, że najlepszym trenerem włoskiej Serie A jest Marcello Lippi. Jednak Fabio Capello i Carlo Anchelotti to również doskonali fachowcy!!! Pomimo wszystko obstawiałbym na Lippiego, ponieważ odkązd jest w JUVENTUSIE, to zdarzył mu się tylko jeden nieudany sezon (1998-1999), poza nim we wszystkich coś wygrał. W interze równiż mu nie poszło najlepiej, ale w JUVE jest klasą samą w sobie!!! Chciałbym poznać wasze opinie!!!
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2003, 15:26 przez Kebab88, łącznie zmieniany 4 razy.
- Olszan
- Juventino
Dla mnei zdecydowanie Lippi nei tylko z serca ale i z rozsądku(
gdzieś to juz kiedyś mówiłem) Nie nawidze Ancelottiego nawet jak był trener Juve go nienawidziem drugi po Lippim był Couper ale poleciał to tera zdecydowanie Marcello rządzi 8)

Zawsze Wierni ! ! !
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeżeli chodzi o lige Włoską to na 100% Lippi, no ale jeżeli by chodziło konkretnie o Europe no to Lippi u mnie miałby problemy, jestem surowy, ale chyba jest jeden trener lepszy od Lippiego, bo jak powiedziałeś w Juventusie Lippi jest klasą samą w sobie, ale w Interze mu nie poszło więc z odpowiednimi piłkarzami jest w stanie odnieść zwycięstwo, ale z nieodpowienią ekipą raczej nie!!!!!!
Pozdrowienia dla Lippiego(przy okazji)

Pozdrowienia dla Lippiego(przy okazji)

- kouba
- Qualità Juventino
zdecydowanie Lippi, potem Capello, a Ancelotti nie jest takim dobry trenerem jak niektórzy mówią. Wybrałem Lippiego nie tylko przez to, że jest trenerem naszego kochanego klubu, tylko dlatego, że zasługuje na to, tak, jak Nedved zasługuje na Złotą Piłke, której znowu nie zdobędzie, bo jak zwykle <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niesprawiedliwie zgarną wszystko 
- 3d_man
- Juventino
moze (a raczej na pewno) nie najlepszy, ale juz swietny i do tego z wielka przyszloscia - Mancio (nawiasem mowiac dzisiaj ma urodziny
)
najlepszego ciezko wybrac, bo ktoz to wie co by zrobil np Papadopulo gdyby mial do dyspozycji zawodnikow np Juve...
no ale niech Wam bedzie Lippi
najlepszego ciezko wybrac, bo ktoz to wie co by zrobil np Papadopulo gdyby mial do dyspozycji zawodnikow np Juve...
no ale niech Wam bedzie Lippi
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Villya
- Juventino
Naklepszy jest na pewno Lippi.....to bez gadania wogóle na drugim miejscu dałabym Manciniego i Cupera (juz trochę nie aktualnie)dalej...........Capello i Ancelotti ale zdecydowanie Lippi i Mancini 
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
A ja wstawiłbym Alberto Zaccheroniego za czarnego konia tego rankingu. To, co on zrobił z Interem w przeciągu kilku dni - zmienił nastawienie graczy, już nie widać tych braków - to jest naprawde COŚ ! Zobaczymy jednak dalej...
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Lippi jest najleprzym trenerem w Serie A ale niewiele ustępują mu Zacch, Capello i Mancini.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Medi
- Qualità Juventino
Calkowicie sie z tym zgadzam, nie sztuka byc dobrym trenerem jak sie ma do dyspozycji znakomitych pilkarzy...inna sprawa, ze gdyby sie nie bylo dobrym trenerem to nie prowadziloby sie takiego klubu jak Juventus3d_man pisze: najlepszego ciezko wybrac, bo ktoz to wie co by zrobil np Papadopulo gdyby mial do dyspozycji zawodnikow np Juve...
Na mnie wrazenie zrobil Mancini tym co zrobil w zeszlym roku z Lazio, biorac pod uwage oslabienie zespolu po odejsciu Nesty i klimatow panujacych w klubie.
Podobnie Gigi Del Neri i jego Super Chievo ktore dwa sezony temu bylo rewelacja Serii A.
- FORZA MILAN
- Milanista
1.Carlo Ancellotti
2.Fabio Capello
3.Marcelo Lippi
...
18.Alberto Zaccheroni <za beznadziejne ustawienie 3-5-2>
2.Fabio Capello
3.Marcelo Lippi
...
18.Alberto Zaccheroni <za beznadziejne ustawienie 3-5-2>
- rdk
- Juventino
Ja stanowczo stawim na naszego MARCELO LIPPIEGO, nie tylko dlatego, że on trenuje nasze kochane JUVE, ale on jest po prostu najlepszy, na świecie to on jest jednym z najlepszych, a kto wie może najlepszym
Wysoko cenię Manciniego, ale również Dino Zoffa.. tych trzech panów jako trenerów najbardziej chyba lubię :!: :!: :!:

Wysoko cenię Manciniego, ale również Dino Zoffa.. tych trzech panów jako trenerów najbardziej chyba lubię :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!