Seriale
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja mam za sobą finał 4. sezonu Leverage i się nie zawiodłem. Cały czas wg mnie serial trzyma poziom. Powrót Fringe również odbył się z przytupem, mam do obejrzenia najnowszy odcinek. Poza tym, Wojny Klonów, których ostatni odcinek był nudnawy. Dzisiaj obejrzę najnowszy.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Żeby nie było że jestem uprzedzony do fanów Klanuannihilator1988 pisze:Steru, byku. Ty wiesz wszystko o serialach. Czy możesz polecić jakiś dobry serial o tematyce paranaukowej ? Nie Fringe. Coś innegoBtw. Niech żyje Klan

http://www.filmweb.pl/serial/Jedenasta+ ... 008-479091
- francois
- Juventino
Ależ mi smaka na robiłeś :-Dsteru pisze:Mentalista wreszcie w formie. Każdy odcinek związany z Red Johnem jest kilka razy bardziej interesujący niż pozostałe. Oby częściej trzymano się tego wątku.
A tutaj na razie stoję w miejscu zarówno z White Collar jak i Mentalistą

Co do Mentalisty to liczę na to, że sprawa Red Johna będzie równie nieprzewidywalna jak finał 3. sezonu

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- annihilator1988
- Juventino
Dzięki wielkie za odpowiedź, przylukam co i jaksteru pisze:Żeby nie było że jestem uprzedzony do fanów Klanuannihilator1988 pisze:Steru, byku. Ty wiesz wszystko o serialach. Czy możesz polecić jakiś dobry serial o tematyce paranaukowej ? Nie Fringe. Coś innegoBtw. Niech żyje Klan
. Od siebie polecam Eleventh Hour US. Bardzo dobry serial, który zakończono po pierwszym sezonie. Spróbuj, warto.
http://www.filmweb.pl/serial/Jedenasta+ ... 008-479091

- steru
- Qualità Juventino
To na co jeszcze czekasz?francois pisze:Ależ mi smaka na robiłeś :-D
A tutaj na razie stoję w miejscu zarówno z White Collar jak i Mentalistą![]()
Co do Mentalisty to liczę na to, że sprawa Red Johna będzie równie nieprzewidywalna jak finał 3. sezonu

White Collar wrócił w bardzo dobrym stylu. Zamknięcie wątku skarbu się całkiem zgrabnie udało. Liczę na jakiś nowy wątek przewodni do końca sezonu, albo jakieś rozwinięcie wątku Kellera.
Jak już obejrzysz ze dwa odcinki to daj znać co myślisz.annihilator1988 pisze:Dzięki wielkie za odpowiedź, przylukam co i jak
- gruzin_juve
- Juventino
Dla mnie wprost przeciwnie, w przerwie od wakacji obejrzałem m.in. The Wire, The killing, Sons of Anarchy, czy Breaking Bad i zupełnie przestało mi się podobać White collar. Jakiś lekko nudnawy ten serial :doh: i raczej nie będę kontynuował oglądania.steru pisze:
White Collar wrócił w bardzo dobrym stylu. Zamknięcie wątku skarbu się całkiem zgrabnie udało. Liczę na jakiś nowy wątek przewodni do końca sezonu, albo jakieś rozwinięcie wątku Kellera.
Ostatnio sięgnąłem po polecany przez jednego z userów JP Homeland i faktycznie to całkiem dobry serial

- steru
- Qualità Juventino
Te seriale które wymieniasz obejrzałem kawał czasu temu. White Collar leci w momencie w którym nie narzekam na nadmiar produkcji więc całkiem zgrabnie się go ogląda. Poza tym nie oszukujmy się, nogdy nie należał do czołówki. Typowy zapychacz czasu jakich wiele.gruzin_juve pisze:Dla mnie wprost przeciwnie, w przerwie od wakacji obejrzałem m.in. The Wire, The killing, Sons of Anarchy, czy Breaking Bad i zupełnie przestało mi się podobać White collar. Jakiś lekko nudnawy ten serial :doh: i raczej nie będę kontynuował oglądania.
gruzin_juve pisze:Ostatnio sięgnąłem po polecany przez jednego z userów JP Homeland i faktycznie to całkiem dobry serial

A ogląda ktoś inne z nowych produkcji? 2 broke girls, Once upon a time, Grimm, Person of interest?
- Serpente
- Interista
Zakończyłem na 6 odcinku, być może jeszcze z nudów kiedyś do tego wrócę ale na razie to nie umywa się do innych produkcji, zresztą nie lubię seriali w których w każdym odcinku rozwiązuje się daną sprawę (oprócz White Collarsteru pisze:Person of interest?

- steru
- Qualità Juventino
Coraz bardziej wkręcam się w Shameless i utwierdzam w przekonaniu, że Showtime robi genialne seriale. Nie przeszkadza mi to, że to remake zupełnie, mimo iż zazwyczaj to już na początku odpycha. Polecam tym, którzy jeszcze nie widzieli. Cały pierwszy sezon można śmiało w kilka dni łyknąć. Ja czekam z niecierpliwością na następny epizod.
Californication też w wysokiej formie w tym sezonie. Dobrze odświeżyli serial przeskokiem kilku lat do przodu. Samuraj wymiata, dzieciak Runklea również - widać kto jest jego ojcem
Dziś zamierzam obejrzeć pilota Touch z Kieferem Sutherlandem. Taki krótki opis z R24 : "Martin Bohm, wdowiec i samotny ojciec, odkrywa, że jego dziesięcioletni, autystyczny syn dzięki swej chorobie posiada niezwykły dar - jest geniuszem dostrzegającym pewne wzorce, co pozwala mu przewidzieć mające nadejść wydarzenia." Trailer był naprawdę interesujący więc mam spore oczekiwania.
Californication też w wysokiej formie w tym sezonie. Dobrze odświeżyli serial przeskokiem kilku lat do przodu. Samuraj wymiata, dzieciak Runklea również - widać kto jest jego ojcem

Dziś zamierzam obejrzeć pilota Touch z Kieferem Sutherlandem. Taki krótki opis z R24 : "Martin Bohm, wdowiec i samotny ojciec, odkrywa, że jego dziesięcioletni, autystyczny syn dzięki swej chorobie posiada niezwykły dar - jest geniuszem dostrzegającym pewne wzorce, co pozwala mu przewidzieć mające nadejść wydarzenia." Trailer był naprawdę interesujący więc mam spore oczekiwania.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Obejrzałem pilota i mi się bardzo spodobało.steru pisze: Dziś zamierzam obejrzeć pilota Touch z Kieferem Sutherlandem. Taki krótki opis z R24 : "Martin Bohm, wdowiec i samotny ojciec, odkrywa, że jego dziesięcioletni, autystyczny syn dzięki swej chorobie posiada niezwykły dar - jest geniuszem dostrzegającym pewne wzorce, co pozwala mu przewidzieć mające nadejść wydarzenia." Trailer był naprawdę interesujący więc mam spore oczekiwania.

- steru
- Qualità Juventino
Touch zapowiada się bardzo smakowicie. Kolejnych odcinków się nie mogę doczekać, udało się twórcom narobić mi apetytu 
Powrócił Spartacus, widział już ktoś? Ja dopiero dziś obejrzę jak to się prezentuje z nowym aktorem. Czytałem raczej niezbyt pozytywne opinie o tym odcinku...
A dziś Californication i Shameless
Polecam!

Powrócił Spartacus, widział już ktoś? Ja dopiero dziś obejrzę jak to się prezentuje z nowym aktorem. Czytałem raczej niezbyt pozytywne opinie o tym odcinku...
A dziś Californication i Shameless

- steru
- Qualità Juventino
Dobra wiadomość dla miłośników Showtime. Zamówiono kolejne sezony Shameless, Californication i House of lies.
http://www.showtv.pl/news_item_3237.htm
Shameless i Californication to już dwie sprawdzone marki - więc zamówienie nie powinno nikogo dziwić. House of lies to nowość i muszę przyznać, że po drugim odcinku właśnie jestem i coraz bardziej mi się podoba. Cieszy polityka stacji, zupełnie odmienna od wielkich kanałów.
http://www.showtv.pl/news_item_3237.htm
Shameless i Californication to już dwie sprawdzone marki - więc zamówienie nie powinno nikogo dziwić. House of lies to nowość i muszę przyznać, że po drugim odcinku właśnie jestem i coraz bardziej mi się podoba. Cieszy polityka stacji, zupełnie odmienna od wielkich kanałów.
- me7a7ron
- Juventino
Wczoraj obejrzałem pilot toucha(zainteresowany opisem @steru) rewelacyjny muszę powiedzieć .
Grimma oglądam dalej aczkolwiek liczyłem na jakieś ciekawe smaczki z walkami bronią biała albo bardziej rozwinięty wątek przodków. Ale dla mnie ogólnie ogląda się dobrze.
Grimma oglądam dalej aczkolwiek liczyłem na jakieś ciekawe smaczki z walkami bronią biała albo bardziej rozwinięty wątek przodków. Ale dla mnie ogólnie ogląda się dobrze.